Şimdi Ara

MP3 Player Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Yazmadan önce ilgili konuları okumaya çalıştım ancak pek bir yararını göremedim. Sansa Clip+'ımı kaybettikten sonra yeni bir MP3 çalar almak durumundayım ama ne alacağım konusunda kararsızım. Uygun bir Clip+ bulursam almayı düşünüyorum ancak hem daha ekonomik bir alternatif bulabilir miyim, hem de acaba değişiklik yapsam mı diye düşündüğümden kararsız kaldım.

    Bir tane Philips GoGear Spark'ım var önceden kalma ama şu Avrupa'da sesin alçak olması nedeniyle kullanamıyorum. Sansa Clip+'ta olduğu gibi 'Rest of the World' gibi bir ayar yapıp da cihazın sesini normale getirmek gibi bir şansım da yok (normal diyorum, çünkü cihazın sesi gerçekten çok düşük). Eğer bu sorunun çözümüne dair fikri olan varsa o çok daha harika olur diye söyleyeyim dedim.

    Çok fonksiyonlu bir şey istemiyorum, ilk kriterim ekonomi. 4gb kadar kapasite yeterli olur benim için, fiyatları çok iyi bilmediğim için bir şey de söyleyemiyorum, ama söylediğim gibi, ne kadar uygun fiyatlı olursa o kadar güzel olur







  • 90-100 lira civarına Sony Nwz B 153 alabilirsin.Sesi gayet guzel ve ses sınırlaması kaldırılabiliyor.Ayrıca yeni modelleri de cıktı.Philips'ten de ses kalitesi olarak öndedir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.