Şimdi Ara

MS Access de soyle bir query lazim ama beceremedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 4 tablom war . Malzeme tablosu, Ambar lokasyon tablosu, stoga giren malzeme tablosu, stokdan cikan malzeme tablosu. Tablolarda malzemenin kodu adedi ve stoklandigi yerin adi mevcut. Istedigim bir query de hangi malzemelerden kac tane nereye almisim ve kac tane nereden cikmisim. Selected queriye malzeme tablosundan malzeme kodunu lokasyon tablosunda yer ismini gelen tablosundan aldigim miktari stok cikis tablosundan cikis adedini ekliyorum ancak query de gelen ve giden tablosunda eslesen kayitlar geliyor halbuki ben istiyorumki gelen tablosuna girilen butun malzemeler query de cikiyorum.
    Daha aciklayici olmasi icin ornekle aciklamak gerekirse malzeme tablomda kalem silgi cetvel war lokasyon tablomda A1 A2 A3.. yerleri war. gelen tablomda 30 kalem a1 e alindi, 20 silgi a2 ye alindi. Cikan tablomdan 30 kalem cikdim. Query de sadece 30 kalem aldim ve cikdim olarak gozukuyor cunku silgiden cikis olmadigi icin eslesmiyor.



  • Soruyu daha basite indirgemezsen soruyu okuyup anlamaya çalışmak ve çözüm üretme süreci uzandığından kimse zaman ayırmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.