Şimdi Ara

MSI 27' OPTIX G27CQ4 2k 165 hz 2599 TL Fırsat bitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.639
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • https://www.itopya.com/msi-optix-27-g27cq4-165hz-1ms-2xhdmi-dp-wqhd-freesync-curved-gaming-monitor//


    Şuanki Dolar kuruna göre bence sıcak fırsat değerlendirilebilir.


    Fiyat yükseldi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi irfanica -- 11 Ekim 2020; 0:8:30 >



  • itopya ve monitör, güzel kumar   heyecan arayanlar için birebir  

  • İtopyadan monitör almayın kullanılmış ürünleri ucuza satıyorlar. Genellikle geri iade edilmiş ürünler oluyor ve içerisinden bağlantı kablosu çıkmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni korkutmayın dell 32 inc monitor aldım :) Sıkıntı çıkarsa ayvayı yedik desenize

  • Bu monitör bende var. İncehesap tan almıştım. 2.1k ya. Güzel monitör ama dikey olarak baya alçak

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ölü piksel koktu resmen.

  • Dell Monitor aldım bende geldi sıkıntısızdı çok şükür.

  • İtopyadan aoc 24g2u aldım hiç sorunsuz sağlam paketli geldi, ölü piksel vs yok olumsuz yorumlar var evet ama bu da benim tecrübem alacak birisi olumlu/olumsuz yorumları ölçüp tartıp karar verebilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AndOne kullanıcısına yanıt

    Allah var eleştirenlerin çoğu haklı arıyorsun adamlara ulaşmak mesele. Ürünle ilgili sorun çıktığında uğraştırırlar müşteri memnuniyeti falan umurlarında değil. Bu ayın 1 de kulaklık siparişi verdim hala kargoya verecekler. Covidi bahane edip uzattıkça uzatıyorlar. Üstüne bide kargo parasınıda sen ödüyorsun. Monitörde çok şükür sorun çıkmadı çıksa emin olun uğraştırırlardı.

  • IPS panel dışındaki türler yasaklanmalı artık yıl olmuş 2021 hala VA panel satıyorlar sıkılmadan çekinmeden BAN  


    VA TN panel görmek istemiyoruz artık  

  • ultramurat U kullanıcısına yanıt
    Ghosting sorununu nasıl çözüyorsun?

    Bu arada msi monitörler arasında ölü pixel çıkmayan tek monitör budur muhtemelen. Sallarken ölçülü olalım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Muhtemelen 2 gün indirim devam edecek bence araştır incelemelere bak o şekilde al derim. Birde itopyayı göz önünde bulundur :)

  • AndOne kullanıcısına yanıt
    İtopyadan aynı şekilde monitör dahil sistemi 2999₺ aldım. 3 kutu şeklinde geldi. Monitör ayrı, kasa ayrı, parçaların kutusu ayrı geldi. 0 sıkıntısız bir alışveriş oldu. Biraz şans işi o zaman. Tabi takdir alacak olanların.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ImKeynes kullanıcısına yanıt
    Beğenmiyorsan alma kardeşim. Ben araştırıp aldım. Gayet de memnunum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla gerek forumda gerek nette itopya ile ilgili milyonlarca şikayet ve rezalet görürsünüz araştırırsanız. Her e-ticaret sitesi hakkında bunları bulabilirsiniz fakat itopya gerçekten satış sonrası destek konusundaki umursamazlığı ile ayrı bir boyutta. Ben de başımdan geçeni anlatayım.


    Geçen sene sonbaharda aldıgım (sorun oldugunda 9 aylıktı) corsair mekanik klavyenin W tuşunun switche baglantı noktasında + şeklinde olan soketin tek ucu kırılmış ve sallanıyordu. Klavyem çalışır durumda ve bi sıkıntım yok sadece W tuşunda sıkıntı vardı ben de geçici olarak numpadden 1 tuş alıp oraya taktım ve itopyaya mail atıp derdimi anlattım. Ama tabi mailden önce yaklaşık 1 gün boyunca telefon başında ulaşmaya çalıştım ve sonradan okudum ki zaten telefondan ulaşmak 4 yapraklı yonca bulmaktan daha zormuş. Maile de attıkları cevapta, klavyeyi kendilerine göndermemi ve bakacaklarını, fakat kargoyu karşılamamı yoksa geri yollayacaklarını ve klavyeyi almak istersem 2 kere, tekrar onlara yollamak istersem 3kere kargo ödemem gerekecegini not düşmüşler özellikle.


    Sadece 1 tuşum bozuktu ve switchde sıkıntı yok, 1 tane corsair klavye tuşu yollayamıyor musunuz siz şimdi dedim, ve hayır klavyeyi yollayın dediler ki allah bilir ne zaman geri gelecek.


    Daha sonra corsairin türkiye distrbütörü olan firma ile iletişime geçtim ve şansıma itopyaya klavyemi onlar temin etmiş barkod kodundan teyit ettiler. Daha sonra derdimi anlattım ve istersem klavyeyi onlara "alıcı" şekilde kargolamamı ve sıfır klavye yollayacaklarını, istersem de eger switchde sorun olmadıgına eminsem tuş takımı yollayabileceklerini söylediler. Ben de ölücülük yapmayıp teşekkür ettim ve ertesi gün ben 1 tane istememe rağmen tam 4 takım farklı dokuda w a s d takımını tuş sökeceğiyle birlikte vakumlu poşette elime ulaştırdılar.


    Çok mu zordu itopyanın bu malı bana satan firma olarak arkasında durması, distrbütöre ulaşması ve benim adresimi vermesi? Olay umursamamaları. Bu bozulan şey klavyenin tuşu degil monitörümün pixeli veya kasamın fanı da olabilirdi.


    O zaman da diyeceklerdi ki monitörü sök kargoyu karşılayacak şekilde bize yolla.


    Bana böyle davranıldıgı için ben de insanları böyle fırsatlar konusunda itopyaya karşı elimden geldiğince uyaracağım. Sattım ilgilenmiyorum güle güle yok öyle.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: m-99

    IPS panel dışındaki türler yasaklanmalı artık yıl olmuş 2021 hala VA panel satıyorlar sıkılmadan çekinmeden BAN  


    VA TN panel görmek istemiyoruz artık  

    Va panel olan msı mag 27cqr kullanıyordum. sattım csgo için 2 adet fast ıps monitör denedim. asus ve msı üst modelleri. renkler hoşuma gitmedi,şuan aamsung g7 kullanıyorum. Bence renkler harika. Va konusunda haksızlık yapıyorsunuz bence


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Şuan hali hazırda Vievsonic xg2703gs modeli var 2k ips panel monitorden memnumum. İtopyadan DELL 32" S3220DGF 2 k 165 hz va panel monitor aldım çok şükür sorun çıkmadı. Bana renkleri daha iyi geldi. Tabi en doğru sonuç kalibre ettikten sonra çıkar ama o cihazlar elimizde olmayınca gözümle gördüğümü yazıyorum. Va da bence gayet kullanışlı.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.