Şimdi Ara

msi 8800gtx problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar pc'mde net te gezerken şöyle bir hata ile karşılaştım görüntü bağdaştırıcınız büyük bir hatadan kurtarıldı die veya buna yakın bir hata ve 1680*1050 olan çözünürlüğüm 800*600 oldu. bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda mavi ekran verdi ve görüntü bağdaştırıcımla ilgili bir hata ve bilgisayar ilk açılırken gelen siyah post ekranında ve bios ekranında yazılar birbirine giriyor siyah ekranda yeşil noktalar çıkıyor baya bir fazla ama vindowsa girdğimde bu noktalardan kalmıyor. buarada driver kurduğunuz vakit hangisi olursa olsun tekrar açtığınızda mavi ekrandan öteye geçemiyorum. güvenli mod da açıp driver ı kaldırdığınızda pc rahatlıkla açılıyor ama ekran kartını hiç bir şekilde görmüyor. pc komponetleri imzamdaki gibidir. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



  • ekran kartına oc yaptın mı? ya da nvdia nın oc programı var eğer o varsa sil onu nvidia tuner mıydı hatırlamıyorum şimdi.eğer o varsa kaldır onu ve oc yaptıysan oc yi de kaldır yapma oc falan
  • Büyük ihtimalle ekran kartın aşırı ısınmış.Benim ati 9250'imde bu hataları çok verdi. Daha doğrusu benim ki bu hatayı ısınmadan veriyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erensenturk1990 -- 26 Eylül 2008; 20:19:29 >
  • http://www.sendspace.com/file/s1cqex

    Bu dosyadaki biosları yükleyip dene. Bendeki de aynı kart. İkisi de aynı biosun değişik halleri. Fan hızı ve sıcaklık eşik değerleri ile oynandı sadece.

    shader hızı 1450 mhz de. unutmuşum. Yaz boyu hata vermedi. Kartı kompresörle temizlemeyi de unutma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 26 Eylül 2008; 21:16:29 >
  • arkadaşlar bios değiştirme hariç her şeyi yaptım kartın ısısıda normal seviyelerde kartta hiç bir şekilde oc yoktu msi oc programınıda bu güne kadar hiç kurmadım. zaten kart kendinden orjinal hali oc li 610mhz ye 2200mhz olarak geliyor shader hızı sadece default bundan dolayı oc ye bu güne kadar gerek duymadım zaten şu anki en büyük problem kartı sistemin hiç bir şekilde tanımaması ve açılış ekranında yazıların birbirine girmesi ve yine açılış ekranında yeşil yeşil nerdeyse tüm ekranı kaplayan noktalar. karta driver yüklediğim zaman restart etmemi istediğinde yeniden başlattığımda açılmıyor vindows logosuna gelince mavi ekran veriyor güvenli modda açınca problem olmadan açıyor ve driver ı kaldırınca yine problemsiz açıyor ama hiç bir şekilde kartı tanımıyor. şu an için en büyük problem bu.
  • bi format at pcye tekrar temız bır wındowsa sürücülerı falan yükle bide öyle dene
  • arkadaşım 2 kez bunuda yaptım ama nafile yine aynı anladığım kadarı ile bana teknik servis yolu göründü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.