Şimdi Ara

MSI Apache GE70 Bozuk geldi IADE HAKKI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar iyi forumlar, sizden ricam su konular hakkinda MSI kullanicilarindan ve kullanmis arkadaslardan yardim bekliyorum.

    1- 2 gun once sanalmarketimden MSI Apache notebook aldim. Kargom dun geldi. Cihazi actim sagini solunu kontrol ettigimde altta yer alan, garanti bandiyla yapistirilan kisimda oynama oynama oldugunu fark ettim. Cok umursamadim acikcasi ve bugun itibariyle windows kurulumu icin cihazi actik. Cd uzerinden windows yuklemeye basladik fakat baslangicta dosyalari kopyaladi sonra dondu kaldi ve windows baslangic hatasi verdi. Daha sonra baska bir cd taktim, bios ayarlarini yaptim fakat cd okumuyor. Bir diger cdyi taktim ve o da okumuyor. 3 adet cd de okuyamadi. Dedim her halde windowsdan kaynakli. Sonra bir arkadastan usb aldim winwos kurmak icin ve windowsu kurdum. Driver yuklemesi icin cd yi taktigim da acayip acayip ses geliyor ve makina inanilmaz kasiyor. Eger cd, direk pc acilirken dvd rom da ise windows acilmiyor, MSI yazisinda donup kaliyor. Bir cok cd denedim ve sonuc ayni. Dvd rom bozuk cihazin :(

    2- Cihazi arastirdim aldim tabii ki. Isinma konusunda, evet isiniyor ama boyle elinizi yakacak kadar degil gibisinden kullanici yorumlari okudum. Maalesef benim cihaz cok isiniyor. Space tusunun alt kismi ozellikle el vurmak mumkun degil. Acikcasi fanlarla desteklenmis bir sogutma sistemi boyle olmamali bence. Normal laptop bu kadar isinmiyordu. Bir gariplik var.





    Simdi arakadaslar ben bu cihazi 2 gun once aldim o kadar para verdik ve acikcasi heves filan gitti, cihazdan nefret etmeye basladim resmen. Benim iade hakkim nedir ? Bu konuyu sanal marketimle cozemeyecegim galiba cunku urun iadeleri kutu acilmadigi taktirde oluyormus galiba sacmaliga bakar misin.


    Benim msi ile mi muhattap olmam gerek? cihazi garantiye mi gondermem gerek? vallahi sastim kaldim. Bilen, bu sorunu yasamis arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim.

    Tesekkurler, iyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WinqSaber -- 4 Eylül 2014; 20:25:52 >







  • WinqSaber kullanıcısına yanıt
    Dostum ben bildiğim kısımda yardımcı olayım. Alet aşırı ısınıyor bende de GE 60 apache var ve spacebar ile touchpad kısmı arası aşırı derece ısınıyor el değmecek bir sıcaklık bunları bende yaşıyorum. Bissürü kişiyle konuştum bu ısı konusunu herkes yaşıyor bunu. Yaşadığın sorunların bildiğim kısmını elimden geldiğince cevapladım umarım azda olsa faydam olmuştur.
  • bende sanalmarketimden aynı ürünü almıştım hdd den çok fazla ses geliyordu sanalmarketimi aradım hdd önde olduğu için sesini çok duyarsınız normaldir falan dedi bende onlarla uğraşmak istemedim servise yolladım 2 haftadır serviste.bence sende servise yolla belki iade hakkın vardır bilmiyorum ama ben onlarla uğraşmak istemedim.

    not: sanalmarketime kötü demiyorum. mail attığımda 5dk sonra beni aradılar.
  • Her ikinizide cok tesekkur ederim cevaplariniz icin. Acikcasi sanalmarketimden daha once de urun almistim ama bu sefer uzduler bizi. Servis filan ugrasmak istemiyorum direk iade talebi istiyorum. Bunu daha once yapan oldu mu acaba onu merak ediyorum. Bakalim mail atalim sanalmarketime ne diyecekler.
  • İlk 7 gün direk iade Hakkın var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 007captiva kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim cevabın için. Bugün son gün, karar aşamasındayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • WinqSaber kullanıcısına yanıt
    sorunlu cihaz elinde kalmasın kardeşim almazlarsa tüketici haklarına danış hakem heyetine git böyle şirketler yapyr ne yazıkki
  • FunnyClub kullanıcısına yanıt
    Hem sanalmarketim.com hem de servis point çok ilgi alaka gösterdiler, yardımcı oldular sağolsunlar. Gerçekten bu kadarını beklemiyordum servis hakkında yazılanlardan sonra ama dediğim gibi çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde olayı çözdüler. Tekrar buradan teşekkür ediyorum. Simdi mail se geldi msı merkezden. Artık bir karar vereceğiz ya yeni cihaz yada ücret.


    Tesekkurler cevabın ıcın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.