Şimdi Ara

MSI B450M M2 PRO MAX VE SERVISPOINT PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba anakartımda yaşadığım garip bir problem nedeniyle anakartımı servispoint adlı servise göndermiştim (yetkili servisi MSI destek talebinden de teyit ettirdim ve gönderdim). Göndermeden önce benden istedikleri şekilde kutu içinde kutu ve gerekli bilgilerin yer aldığı belge ile birlikte kargoladım (İncehesap kutusunda).


    Ürün az önce yurtiçi kargo tarafından gönderildi anakartın kendi kutusu dışında ekstra bir kutuya konulmamış. Ayrıca belirttiğim sorunun aksine sadece AÇILMIYOR etiketiyle ele alınmış oysa ki problem açılmaması değildi. Anakart ilk açılışta görüntüyü vermiyor aç kapa aç kapa yaptıktan sonra görüntü veriyordu bu sorun yaklaşık 1 ay önce başladı. Sorun olarak ise işlemci soketi yazılmış ancak 2 yıldır anakartını ve işlemciyi sökmediğim bilgisayarın nasıl işlemci soketinde hasar olduğunu merak ediyorum. Anakartım ilk açılış dışında sorunsuz şekilde görüntü veriyordu 'açılmıyor' aksine detaylı problemini hem mail üzerinden hem de kutu üstünde ki belge ile iletmiştim. Garanti kapsamı dışında problem olduğu ve 180 TL istenince tamir ettirmekten vazgeçtim ve geri kargolanmasını istedim. 

    Ürünüme hiçbir müdahalede bulunmadığım halde kullanıcı hatası denildi ve ekstra ücret talep edildi. Tamir ettirmek istemedim ve güvenliksiz bir şekilde ürünüm bana geri gönderildi. Üstüne garanti dışı olarak işlemsiz iadesi sağlanmıştır yazıyor


    İlgili servis hakkında şikayetçiyim. Ürünümü uygun olmayan koşullarda yetkili servisten bana gönderilmiştir, yazdığım problemden farklı bir problem yazılmıştır.  

    Konu hakkında bilgi verilmesini istiyorum. Ekteki fotoğraflarda nasıl kargoladığımı ve bana nasıl geri geldiğini görebilirsiniz. MSI gibi bir firmanın servisinin tutumu böyle olmamalı.

    MSI Türkiye ve MSI destek talebine durumu az önce ilettim.


    B450M PRO-M2 MAX

    Seri kodu: 601-7B84-060B1909006841

    MSI B450M M2 PRO MAX VE SERVISPOINT PROBLEMİ


    MSI B450M M2 PRO MAX VE SERVISPOINT PROBLEMİ


    MSI B450M M2 PRO MAX VE SERVISPOINT PROBLEMİ


    MSI B450M M2 PRO MAX VE SERVISPOINT PROBLEMİ


    MSI B450M M2 PRO MAX VE SERVISPOINT PROBLEMİ


    MSI B450M M2 PRO MAX VE SERVISPOINT PROBLEMİ


    MSI B450M M2 PRO MAX VE SERVISPOINT PROBLEMİ


    MSI B450M M2 PRO MAX VE SERVISPOINT PROBLEMİ







  • Videolu bir şekilde çekimini yapın. CD-DVD ye atın. Görsel olarak görmeleri her zaman sizin artınız olur. Bunda da sonuç çıkmaz ise garanti sahilinde olduğu halde yapılmadığı için MSI global'e a mail atın. Baktık buradan da sonuç yok. O zaman tüketici hakem heyetine yazın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütün anakart problemlerine SOKET BOZULMUŞ diyorlar :)


    Aynı servise (Servispoint) USB arızası için gönderdiğim MSI marka mag B550M WiFi model ürünün kullanıcı tarafından açılmayan işlemci soket kapağını açıp içindeki pinlerin yamuk olduğunu ilettiler. Bu pinlerin herhangi bir şekilde kullanıcı tarafından bozulabilmesi mümkün değil zira A*M3/A*M4 soket ve işlemciler buna izin vermiyor.


    Servispoint ürünü garanti dışarı bırakarak, 180TL karşılığında hemen tamirini yapılabileceğini ilettiler. Görüyorum ki müşterilerden 180TL alabilmek için üretim hatası olan bir sokette bile kullanıcı hatası ibaresini kullanıyorlar.


    Okuduğum diğer şikayetlerden de anladığım kadarıyla 180TL'yi her müşteriden tahsil edebilmeleri servisin önceliği olmuş.





  • hashus_42 kullanıcısına yanıt

    MSI global servisin dediğini tekrarlıyor sadece. Tüketici hakem heyetine gitmeyi düşündüm ancak zaten garantisi 1 ay kalmıştı en kötü bir şekilde soket tamiri yaptırırım abarttıkları gibi 180 liralık bir şey değil zaten ürün 400 lira.

  • axiadam kullanıcısına yanıt

    Evet alayının soketi bozulmuş ne garipse :D Bir daha MSI marka ürün almayacağım garanti sadece sözde var üstüne firma servisin dediğini direk bana iletmiş MSI B450M M2 PRO MAX VE SERVISPOINT PROBLEMİ  bunu laptop satın alan kişilerden duymuştum bizzat gördüm en kötü soketleri gösteririm bir firmaya tamir ettiririm ürün 400 lira soket 180 :D

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kadocan1

    Evet alayının soketi bozulmuş ne garipse :D Bir daha MSI marka ürün almayacağım garanti sadece sözde var üstüne firma servisin dediğini direk bana iletmiş   bunu laptop satın alan kişilerden duymuştum bizzat gördüm en kötü soketleri gösteririm bir firmaya tamir ettiririm ürün 400 lira soket 180 :D

    Dışarıda o paraya yaptıramazsın, fırıldak zaten o noktada dönüyor 😁

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.