Şimdi Ara

MSI B550M Mortar WIFI VGA Arıza Işığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    MSI B550M MORTAR WIFI anakartında nedenini çözemediğim bir problem yaşamaktayım. MB üzerinde 2 adet M2 yuvası bulunmakta. Bu yuvalardan hangisinde m2 olursa olsun, sata yuvalarına sata ssd bağladığımda bilgisayar açılırken ez debug ledlerden vga olan kısım arıza ışığını yakıyor ve windows boot olmuyor. 6 adet sata yuvasında tek tek deneme rağmen aynı hata oluşmakta ancak sata kablosunu çıkarttığımda yani sadece m2 yuvasındaki ssd olduğunda pc sorunsuzca açılmakta. Yani kısacası m2 slotunda yer alan ssd den başka sata yuvasına ssd takamıyorum. Bu ve buna benzer sorun yaşayan ya da sorun hakkında çözüm bilgisi olan arkadaşlardan yardımlarınızı beklemekteyim.

    Saygılarımla.




  • FonkiTheFonksman kullanıcısına yanıt
    Merhaba ekran kartını söküp m.2 ve sata portuna ssd takarak onboard görüntü alına biliyor mu diye kontrol etmenizde fayda var eğer alınırsa bios güncelleme sonrası çözüm olmazsa servis gereke bilir

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sabo053 S kullanıcısına yanıt

    Merhaba. dahili grafik kartlı işlemci ile denemem lazım ama o da elimde yok malesef. bios olarak da son çıkan bios yüklü sistemde. sanırım garantiye gönderip baktırmaktan başka yol kalmadı gibi gözüküyor. teşekkür ederim ilginiz için.

  • Merhaba


    Biosda GEN sürümü ne olarak görünüyor?

    4 görünüyorsa 3 yapıp kaydedip bir dener misiniz?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.