Şimdi Ara

MSI Coil Whine Sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MSI GTX 1080 Gaming X ekran kartımda 144hz ve full ayarlarda yüke girdiğimde az bir bobin sesi geliyor. Çok rahatsız etmiyor ama msi garantisine yollasam cw ye karşı tutumları nedir bilgisi olan varmı yada bu meret artıp azalırmı çünkü daha önce cw yoktu



  • Merhaba bende aynı kartı kullanıyorum dediğiniz gibi yükte az bir ses geliyor tıslama gibi ama gerçekten az bu yüzden şimdilik sorun etmedim.
    MSI'ın Türkiye servisi yalnış hatırlamıyorsam techpoint ve bildiğim kadarıyla CW çıkan kartlara değişim veya ücret iadesi yapıyorlar.

    Okuduğum kadarıyla CW sesi zamanla çoğalmaktan ziyade azalabiliyor.
  • Şu an gönderirseniz ve ücret iadesi çıkarsa aldığınız paraya alacak hem kart yok, hem stok. Dikkat edilmedikçe duyulmayacaktır zaten, bende aynı sorundan müzdaribim, aynı seri kart :)
  • Hocam bizim 8-9 senelik sistem coil whine olmadan o sesten daha fazla ses çikartıyor pek kafaya takmayın. Arkadaş haklı şuan stok yok 3gb 1060lara 1500-1600tl para istiyorlar. Para iadesi almak yerine sıfırıyla degişim yaptırsanız sıfır vereceklerinin de garantisi yok refurbished ürün veriyorlar. Başşkasının kullanip bozdugu kartı tamir ediyorlar. Başkasının nasıl kullandığı da meçhul.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.