Şimdi Ara

MSI Creator PS321QR 165hz Monitör [5.193 TL] Samsung G7 32' [4.999 TL] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • ysakay kullanıcısına yanıt

    Biri 2020 biri 2021 versiyon mu acaba? Bu nasıl olabilir ki?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4Vagrant

    Biri 2020 biri 2021 versiyon mu acaba? Bu nasıl olabilir ki?

    Bu seriden bahsetmiyorum hocam ch27g serisi vardı bundan önce.





  • ysakay kullanıcısına yanıt

    Geçniş olsun hocam. Açıkçası ne HB ne de THH eskisi gibi değil. Monitör iade olayım 2-3 sene önceydi ve zor da olsa şikayet ile vs. iade kabul ettirmiştim. 2 haftada süreci tamamlayıp ücreti geri almıştım ki cihaz da Acer X34P amiral gemisi bir cihaz. Ekran ortasında ölü piksel çıktı.


    Daha sonra da bir ekran kartı için THH'lik oldum. KDV indiriminden ekran kartı aldım. Kart da hani öyle bulunmayan birşey değildi. 5500XT. Piyasa da böyle değildi ve tüm kartlar normal stoklu ve fiyatlı idi.


    HB ürünü göndermedi. Bu arada kartı KDV indirimli aldım, kupon kullandım, kredi kartı puanı kazandım. Siparişi iptal etti. THH'ye verdim.


    HB savunması--> Müşteriye ücreti iade edilmiştir. (Yok bir de göndermediği ürünün parasını alsaydın)

    THH Kararı--> Müşteri ücret iadesi aldığından mağdur olmamıştır. (Kartı aynı indirimli fiyata alamadım, kredi kartı puanları yandı, hesabımdaki 100TL kupon yandı.)


    Ama hakkını yemeyeyim HB 20TL'lik iade kuponu verdi  


    Umarım siz de istediğiniz şekilde sonuçlandırırsınız süreci.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 19 Ağustos 2021; 9:43:1 >




  • Hepsiburada sasirtmadi arkadaslar. MSI Creator PS321QR modelini 18 Agustosta 5200 TL'ye almistim. Biraz once kargo geldi ve hemen kontrol ettim kutunun bandrolu yirtilmis, kutu daha once acilmis sekilde geldi. Hemen kargocuya tutanak tutturup yeni urun gonderilmesini yazdirdim. Bir kac dakika sonra mesaj geldi ve iade islemleriniz baslamistir diye. Hemen musteri hizmetlerini aradim ben iade istemedigimi ve yeni urun gonderilmesini istedigimi belirttim. Neymis prosedur geregi kargoyu kabul etmedigim icin sadece iade yapabiliyorlarmis, tekrar al butonuna tiklayip yeniden siparis vermem gerekiyormus. Ancak yeniden almam icin 9600 TL odemem gerekiyor. Oh ne guzel. Kargoyu teslim almadim ya suc bende tabi. Urunu duzgun gondermeyen HB'de hic suc yok. Su prosedurler bir de tuketicinin lehine islese keske. Musteri memnuniyeti diye bir sey yok bu firmada. Amazon olsa ayni fiyattan tekrar gonderirdi urunu. Bu ulkede amazon disinda online alisveris yapmamak lazim valla.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: aceloq

    Hepsiburada sasirtmadi arkadaslar. MSI Creator PS321QR modelini 18 Agustosta 5200 TL'ye almistim. Biraz once kargo geldi ve hemen kontrol ettim kutunun bandrolu yirtilmis, kutu daha once acilmis sekilde geldi. Hemen kargocuya tutanak tutturup yeni urun gonderilmesini yazdirdim. Bir kac dakika sonra mesaj geldi ve iade islemleriniz baslamistir diye. Hemen musteri hizmetlerini aradim ben iade istemedigimi ve yeni urun gonderilmesini istedigimi belirttim. Neymis prosedur geregi kargoyu kabul etmedigim icin sadece iade yapabiliyorlarmis, tekrar al butonuna tiklayip yeniden siparis vermem gerekiyormus. Ancak yeniden almam icin 9600 TL odemem gerekiyor. Oh ne guzel. Kargoyu teslim almadim ya suc bende tabi. Urunu duzgun gondermeyen HB'de hic suc yok. Su prosedurler bir de tuketicinin lehine islese keske. Musteri memnuniyeti diye bir sey yok bu firmada. Amazon olsa ayni fiyattan tekrar gonderirdi urunu. Bu ulkede amazon disinda online alisveris yapmamak lazim valla.

    Geçmiş olsun. O fiyata da bir daha çook zor düşer.


    Açık kutu ise büyük ihtimalle iade üründü. Ürün de ya ölü pixel yada IPS glow seviyesi yüksekdi yoksa iade edilecek bir ürün değil, çok iyi görüntüsü vardı.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.