Şimdi Ara

msi cx61 i geliştirmek için yapılabilecekler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bu laptop a sahibim ekonomik 1020 liraya falan fiyat performans açısından piyasayı araştırdım daha uygununa rastlamadım aldım. geliştirmek adına samsung pro 840 256 gb sdd + kingston 4 gb 1600 mhz ddr3 cl11 ram eklemeyi düşünüyorum yakın zamanda. geliştirmek adına yapabileceğim başka alternatifler var mı bunu merak ediyorum. bu konuda bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok makbule geçer şimdiden teşekkür ediyorum.
    ayrıca bir şey daha gt 635 m ekran kartı kullanan arkadaşlar varsa bu ekran kartı ghost recon future soldier oyununu destekliyor mu onu öğrenmem gerek..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hrknakblt -- 21 Ocak 2014; 19:22:42 >



  • Yapacağın değişiklikler yapabileceğin değişiklikler farklı bir şey yükseltme durumunuz yok.Oyunu destekler mi derken oyunu oynatabilir orta yüksek ayarlarda genelde orta ayarlarda oynatma durumu olur bu ekran kartı 96 shader'li gt630m ekran kartıyla aynı özelliklere sahip karttır bunun 144 shader'lisi var o oyunlarda biraz daha fps farkı sağlardı.
  • oyunu oynatabilir demen güzel oldu varsın görüntü kalitesi düşük olsun saol bro konu güncel genele hitaben ekonomik laptopların performansını arttırmak için yapılabilecekler diye de değiştirebiliriz başlığı.. ( :



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hrknakblt -- 26 Ocak 2014; 18:14:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.