Şimdi Ara

MSI’dan AMD tabanlı Bravo 15 ve 17 dizüstü bilgisayarlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • AMD’nin yeni nesil Ryzen 4000 APU serisini duyurmasının ardından üreticiler birbiri ardına yeni dizüstü modellerini duyurmaya devam ediyor. MSI hem harici hem de dahili AMD grafik birimi olan Bravo serisini tanıttı.



    MSI Bravo 15 ve Bravo 17 fiyatı



    MSI Bravo 15 ve Bravo 17 oyuncu dizüstü modelleri genel anlamda aynı donanımı paylaşıyor. AMD’nin 8 çekirdekli ve 16 izlek birimli Ryzen 7 4800H APU modelinin güç verdiği modeller Vega 7 dahili grafik birimine sahip. Firma üzerine bir de Radeon RX 5500M ekran kartı eklemiş. AMD SmartShift teknolojisi sayesinde yük durumuna göre birimler arasında akıcı bir geçiş sağlanıyor.



    AMD FreeSync teknolojisi sayesinde 144Hz seviyesine kadar tazeleme hızları yakalamak mümkün. Klavyeler ise arka aydınlatmalı. Ekran çerçeveleri ince olduğu için kasa da bir miktar kompakt olmayı başarmış.



    Ayrıca Bkz.Koronavirüs salgını Netflix’e yaradı



    16GB DDR4 3200MHz bellek, 512GB NVMe SSD depolama ve Full HD ekran çözünürlüğünün ortak olduğu seride ekran boyutları ve haliyle fiyatlar farklı. Bravo 17 modelinde 17.3 inçlik IPS ekran ve ekstra 1TB 7200RPM HDD yer alıyor. Başlangıç fiyatı 1099$. Bravo 15 ise 15.6 inçlik panel ile geliyor ve fiyatı 929$ seviyesinden başlıyor.



    Kaynak:https://www.techpowerup.com/266048/msi-announces-bravo-15-and-bravo-17-notebooks-with-4800h-and-rx-5500m







  • RX 5500M nedir ya bu pcye ...

    5600 koyaydınız bari ...
  • Msi'yi severim normalde ama bu olmamış keza Asus tarafında 999 dolara 1660 Ti 'li 8-16 işlemcili bir versiyon çıkartmış TUF bilmem ne ismi.Ha işin şu tarafı var oyun laptoplarında çok iyi derecede soğutucu düzeneği yoksa yalan o laptop.

  • RX 5500M resmen bak bu oyun laptopu diye kandırmalık ekran kartı :)

  • RX 5500'ün intel muadili nedir?

  • Oyun oynamak için dizüstü veya masa üstü almak için para saçmak sadece youtuberların işi. Bu kadar parayı sadece işinizi yapacak iyi bir bilgisayar için verin. Böyle bir bilgisayarla para edecek projeler, patent alınabilecek tasarımlar, mimari veya teknolojik buluşlar, yazılımlar, video montajlar, illüstrasyonlar yapın. Bu yaptıklarınız üzerinden para kazanın bununla oyun alıp oynayın böylece bilgisayar size bedavaya gelir üzerine para bile kalır... Zaten yakında bulut sistemi oturur hepten konsollar da elinizde kalın, para edecek iş için alın eğlence sadece zenginlerin işi.

  • Bugün MSI Bravo 17 a4ddr-039xtr'yi sipariş geçtim. 4800H ve RX 5500M var. Ekran kartı konusunda çok endişeliyim. Sizce yeterli olacak mı? Normalde MSI GL75 Leopard bakıyordum fakat kardeşim artık indirim beklemekten vazgeçti Bravo serisine yöneldik.
    Bir de burada IPS panel yazıyor fakat internette %45 NTSC diye belirtilmiş?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: FireProoF_

    Bugün MSI Bravo 17 a4ddr-039xtr'yi sipariş geçtim. 4800H ve RX 5500M var. Ekran kartı konusunda çok endişeliyim. Sizce yeterli olacak mı? Normalde MSI GL75 Leopard bakıyordum fakat kardeşim artık indirim beklemekten vazgeçti Bravo serisine yöneldik.
    Bir de burada IPS panel yazıyor fakat internette %45 NTSC diye belirtilmiş?

    Ekran kartı GTX 1650ti ayarında hemen hemen. Düşük bir kart, bu bilgisayarı RTX serisi ekran kartıyla görmek istiyor insan. Ekran kartının yeterli olup olmayacağı oyununa bağlı. AAA oyunları düşük ayarlarda oynarsın. Dota 2, CS:GO gibi oyunlar için en üst ayarlarda dahi yeterli olur.


    Ekran IPS ve NTSC renk gamutunun %45'ini gösterebiliyor. Bir hata yok. Ucuz yollu panel tercih etmişler.


    10 bin küsür lira bu notebook için çok bence. Soğutma konusunda çok iyi olmasa da RTX 2060 ekran kartı içeren Asus TUF modelini tercih ederdim bu fiyata.





  • Kullananlar var mı bu laptopu memnun musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışı incelemelerde tasarım ve soğutmasının iyi olduğundan bahsediuorlar. Arasıra stoğa giriyor, girdiği zaman kaçırmadan yakalayıp almak gerekir.

  • ThekT0niC kullanıcısına yanıt

    Şuan trendyolda indirimde


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ymtrgkbr Y kullanıcısına yanıt

    2 hafta önce 8.787 liraya düşmüştü. Dip fiyat değil şu anda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _magnetar_ kullanıcısına yanıt

    Doğrudur ama tekrar o fiyata incegini sanmıyorum


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nasıl bedavaya geliyor? Bu ev mi kiraya veriyorsun da bedava geliyor? Bilgisayar kendisi üretmiyor ki,BEN üretiyorum. Bitcoin madenciliği mi yapmayı düşünüyorsunuz yoksa?


    Ayrıca yakında bulut sistemi oturur nedir. Türkiye'deki internet altyapısından haberiniz yok galiba. Starlink uygun fiyata gelirse ancak olur onun dışında hiç mi hiç ümit etmeyin.

  • memleket dolar kur şoku yüzünden amd işlemciye uygun fiyatlı notebook döndü i7 işlemciler hayal oldu. bende amd 3500 işlemci var fena değil. lol oynuyorum bol bol dahili a8 ekran kartıyla

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.