Şimdi Ara

MSI’dan Wind U160 – Mükemmel bir işçiliğin ürünü,Bir moda şaheseri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MSI’dan Wind U160 – Mükemmel bir işçiliğin ürünü,Bir moda şaheseri

     

    Almanya’nın prestijli iF tasarım ödülüne sahip MSI’ın şık Wind 160 laptop ürünü, Intel’in Pine Trail işlemci platformunu kullanan ve 9 saate kadar pil ömrü sunan son derece çekici bir dış tasarıma sahip ince ve  hafif bir notebook PC. Yüksek teknoloji ve modanın bir araya geldiği gerçek bir şaheser!

    Taipei –Almanya’nın iF ürün tasarım ödülüne sahip ve BT sektöründe çoktan ilgi odağı haline gelen MSI’ın özel tasarımlı ufak notebook PC ürünü Wind U160, resmi çıkışını yaptı. Wind U160, 2.5 cm’den daha ince ve yalnızca 1 kg. ağırlıkta. Intel’in Pine Trail platformunu ve Atom N450 işlemcisini kullanıyor. Kasası, MSI’ın benzersiz renkli film baskı teknolojisi ile Fancy Gold ve Jet Black renk düzeni seçenekleri ile sunuluyor. Çekici dış görünümü ve detayları belirginleştiren ince, hafif tasarımı ile U160, moda bilincine sahip kullanıcıların dikkatini çekiyor.

    MSI Notebook Pazarlama Müdürü Sam Chern, Wind U160’ın, MSI’ın yüksek teknoloji ve en yeni moda çizgilerine sahip mükemmel bir işçilikle üretildiğini söylüyor. Wind U160’ın enerji tasarrufu sağlayan 10” LED ekranı, yalnızca 8 milisaniye tepki süresine sahip. Bu değer, rakip ürünlerden iki kat daha hızlı. U160 aynı zamanda MSI’ın özel Chiclet klavyesi ve diğer yenilikçi tasarımları gibi özelliklere sahip. Çekici görünümü ve rahat kullanımının yanısıra Wind U160, 9 saatten daha uzun pil ömrü sayesinde pillerin biteceği kaygısını yaşamadan kullanıcıların tüm gün çalışabilmelerine de olanak tanıyor.

     

     

    iF Tasarım Ödülü ile bu yüksek teknoloji ürünü şık cihaz daha da ışıltılı!

    Yenilikçi tasarım ve kendinizi dokunmaktan alamayacağınız bir çekicilik:  Wind U160, ultra-ince ve hafif bir gövdeye ve MSI tarafından özel olarak tasarlanmış silindir biçimli bir ekran bağlantı menteşesine sahip. Açma-kapama düğmesine gömülü mavi LED ışığının çekiciliği yanında MSI’ın yepyeni renkli film baskılı yüzey işlemesi, altın tonlarındaki Fancy Gold ve siyah tonlardaki Jet Black tasarımları olmak üzere iki farklı renk düzeni seçeneği sunuyor; cihaz açıldığında MSI logosu gümüş tonlarında parıldıyor. El ve bileklerin temas ettiği noktalar da çizilmeye karşı dayanıklı ve kalın renkli film ile kaplı. Detaylara gösterilen itina, U160’a yoğun görsel bir çekicilik sunuyor ve cihazın her noktasında ihtişam ve kaliteyi gözler önüne seriyor.

    iF Ürün Tasarım Ödülü: Birçok yeniliği ve moda  unsurunu bir arada sunan devrim niteliğindeki dış tasarımı ile MSI Wind U160, birçok olumlu yorum aldı ve Almanya’da 2010 yılı iF Ürün Tasarım Ödülü’ne layık görüldü. Tüm bu özellikler ile Wind U160, en çok aranan lüks mobil bilgisayar ürünü olma özelliğini taşıyor. U160, yeni silindir biçimli ekran bağlantı menteşesi tasarımı ve menteşenin ucunda bulunan Açma-kapama düğmesinin yanında gövde ile tamamen bütünleşmiş bir touchpad ve MSI’ın benzersiz güzellikteki Chiclet klavyesine sahip. Klavye bölgesindeki parlak renkli baskı kaplaması ve pırıltılı gümüş touchpad düğmesi ile gözlerinii U160’tan almanız çok zor!

    MSI’ın detaylara verdiği önem ile U160 daha da kullanıcı dostu.

     

    Geniş, bütünleşmiş bir touchpad: Wind U160, MSI tarafından özel olarak geliştirilmiş ve gövde ile tamamen bütünleşmiş bir touchpad tasarımına sahip. Dokunma yüzeyini genişleterek touchpad üzerindeki imleç hareketlerinin daha yumuşak ve zahmetsiz olmasını sağlayan MSI, klavyeye de çok daha akıcı bir görünüm kazandırdı. Tüm bu özellikler Wind U160 kullanıcılarına hayatı daha da eğlenceli kılmak için!

    Benzersiz Chiclet klavye ile yepyeni bir tasarım: Wind U160, her tuşun diğerlerinden bağımsız olarak konumlandırıldığı MSI’a özel Chiclet klavyeye sahip. Bu sayede çok daha tutarlı ve sessiz bir kullanım sunuyor. MSI’ın tüm ArGe ve üretim çalışmaları, kullanıcı rahatını ilke edinmiştir. Parmaklarınızın tuşlara her dokunuşunda MSI’ın mükemmel kullanıcı deneyimine sadakatini bir kez daha hissedeceksiniz.

    Yalnızca 8 milisaniye tepki süresine sahip 10 inç LED ekran: Wind U160, 10.1” genişliğinde enerji tasarruflu geriden aydınlatmalı LED ekrana sahiptir. Yalnızca 8 milisaniyelik tepki süresi, geleneksel notebook PC’lere oranla iki kat daha hızlıdır ve film ve animasyonları izlerken ultra-akıcı bir performans sunar. En ince detayları bile görebileceğiniz yüksek görüntü kalitesi ve parlak renkleri ile Wind U160, küçük bir notebook PC’nin sinema salonları kalitesinde bir görsel ve işitsel eğlence sunabileceğinin en muhteşem kanıtı!

     

     

     

     

     

    Ultra-uzun 9 saatlik pil ömrü*

    Intel’in en yeni N450 Atom işlemcisi: The Wind U160, yeni nesil Intel Atom N450 işlemci ve tek yongalı mimariye sahip Intel Pine Trail platformunu kullanır. Yalnızca 5.5 watt’lık güç tüketimi ile bu işlemci ekstra uzun pil ömrü sağlarken benzeri görülmemiş bir görüntü performansı sunar.

    MSI’ın özel ECO teknolojisi: Wind U160, MSI tarafından geliştirilen “ECO” güç tasarruf teknolojsini kullanır. Yalnızca bir düğmeye basarak kullanıcı, gereksinimlerine uygun olarak Oyun, Film, Sunum, Belge ve Turbo Battery gibi 5 farklı güç yönetim kipinden birini seçebilir. Bu özellik sayesinde pilin dayanma süresi etkin biçimde artar. Yapılan testler, MSI Wind U160’ın 9 saate kadar pil ömrü sunabildiğini göstermiştir, böylece kullanıcılar pillerinin biteceğinden endişe etmeden tüm gün çalışmayı sürdürebilirler.  

    3.5G mobil iletişim desteği: 9 saatlik ultra-uzun pil ömrünün yanısıra Wind U160 geniş kapsamlı kablosuz ağ işlevlerine sahiptir. Tümleşik 802.11 b/g/n özelliği, Bluetooth V2.0 EDR ve 3.5G (Geliştirilmiş 3.nesil) mobil iletişim yetenekleri sayesinde mesafelerle kısıtlanmadan istediğiniz yerden, istediğiniz zaman internete zahmetsizce ulaşabilirsiniz. U160 size geleceğin mobil bilgisayar deneyimini yaşatacak!

    *Gerçek pil ömrü kullanım koşullarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir; tümleşik 3.5G özelliği bazı pazarlarda henüz mevcut olmayabilir.

    MSI Wind U160 Teknik Özellikler:

    İşletim Sistemi

    Microsoft ® Windows® 7 Starter

    İşlemci

    Intel® Atom™ N450 (1.66GHZ)

    Yonga Seti

    Intel® NM10 Express Yongaseti

    Grafik

    Intel® Graphics Media Accelerator 3150

    Bellek

    2GB’a kadar DDR2 667 desteği (1 adet DIMM yuvası)

    LCD

    10.1” (1024 x 600) WSVGA LED

    HDD

    160 GB veya üzeri ( 2.5” SATA)

    Kart Okuyucu

    2 in 1 (SD,MMC desteği)

    G/Ç

    1 adet D-sub, 3 adet USB 2.0, mikrofon/kulaklık, RJ45

    Pil

    3 hücreli/ 6 hücreli (seçime bağlı)

    Kablosuz

    802.11 b/g/n, Bluetooth V2.0EDR

    Web kamera

    1.3 Megapiksel Webcam

    Ses

    HD Ses, Stereo hoparlörler

    Ebatlar

    265 x 165 x 24 -25.4mm

    Ağırlık

    1 Kg (3 hücreli pil dahil)








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.