Şimdi Ara

MSI G274QPF 2k Monitör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MSI G274QPF almayı düşünüyorum ama Nvidia g-sync i değil adaptive sync yi destekliyor kasada ise rtx 3070 var g-sync i bu monitör de kullanabiliyormuyum yoksa bütçeyi biraz daha artırıp Asus VG27AQ3A mı almalıyım ??

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Merhaba forumdaş,


    Kullandığın GPU, baktığın monitörler oldukça modern olduğu için "Adaptive-Sync" demesi yeterli, diğer tanımlar geçmişte kalmış pazarlama taktikleri veya oturmamış endüstri standardı. Rahat rahat kullanırsın hiçbir şüphen olmasın.


    Sync olayını elediysek şuradaki karşılaştırmaya bakalım:


    https://www.epey.com/monitor/karsilastir/890952-907303/asus-tuf-gaming-vg27aq3a_msi-g274qpf


    MSI G274QPF diğerine göre üstünlükleri:


    + Monitörü tutan ayak işlevli, Pivot yapabiliyorsun, yükseklik ayarı var.

    + Parlaklık yüksek (ki ben hep düşük kullandığımdan artı olarak da görmem, sadece aydınlık bi ofisin varsa 400'e kadar çıkması iyi olur)


    Asus TUF Gamıng VG27AQ3Adiğerine göre üstünlükleri:


    + Hoparlör

    + Eh 10 Hz ve renk skalası fazla





  • Hocam çok teşekkür ederim aradaki fark hoparlör için değmez o paraya harici hoparlör alırım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KomutanLogar_ K kullanıcısına yanıt

    Rica ederim hocam.


    İş ki ölü pikselsiz sorunsuz sağ salim ulaşsın.


    Eksiklikleri giderme konusunda,


    Dediğin gibi hoparlör alırsın, onların monitöre takacağı hoparlör performansını 200-500 arasına çözersin. Hatta biraz daha koyup 2+1 alabilirsin. Mesela şu linkte HP DHS-2111S 2+1 6W Hoparlör 782 TL var, tabi bilmiyorum kalitesini örnek olarak paylaştım.


    Diğerinin eksikliğini gidermek daha zor. Yükseklik ayarı çok önemli bir mesele. Ben halen ideal yüksekliği bulamadım, arada bi farklı kullanmak istiyorsun çünkü. O kısımları rahatça yapabilmelisin. Bu eksikliği gidermek istesen ayrıca ayak desteği alayım desem en az 1500 TL.. Veya da şöyle yükseltici alacaksın Everest ST1 4 USB Hub RGB Işıklı Katlanabilir Yükseklik Ayarlı Siyah Monitör Standı 838 TL yine tabi bilmiyorum, şöyle bir tanıtım videosu buldum:



    Computer Best Accessories youtube
    ✅Product Buy Link: https://amzn.to/3q8gTih MOOJAY Monitor Stand for Desk RGB Gaming Lights with 4 USB 2.0, Foldable Computer Screen Riser with Storage Drawer and Phone Holder, Desk Organizer Laptop Stands Shelf, for PC/Laptop/iMac - Black 👉Computer Best Accessories FB Page: https://rb.gy/dqtcnd 💥Subscribe My Channel: (Computer Best Accessories) 💥More YouTube Channel: (Women Best Collection) 👇 👉https://www.youtube.com/@womenbestcollection8704/videos 👉Women Best Collection FB Page: https://rb.gy/1bqygk ✅ Computer Best Accessories #ComputerBestAccessories #BestBudgetComputerAccessories #AmazonComputerAccessories #RGBGamingComputerAccessories #HighQualityComputerAccessories #PremiumComputerProduct #DigitalComputerProduct #NewDesigneComputerProduct #UpgradeVersionComputerProduct
    https://www.youtube.com/watch?v=I7nVUFGn_60




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.