Şimdi Ara

Msi ge60 Windows 8 Boot Ekranından Sonra Siyah Ekran Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Sorun gayet açık, bilgisayar açılırken boot ekranından sonra yani dönen toplardan sonra ekran bi 20-25 saniye siyah ekranda kalıp sonra açılıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Normal açılışı max 12 sn olan pc'de şimdi 45-50 oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diefordead -- 3 Mayıs 2013; 15:36:32 >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: diefordead

    Merhaba arkadaşlar. Sorun gayet açık, bilgisayar açılırken boot ekranından sonra yani dönen toplardan sonra ekran bi 20-25 saniye siyah ekranda kalıp sonra açılıyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Normal açılışı max 12 sn olan pc'de şimdi 45-50 oldu.

    Ne zamandır yapmaya başladı bu sorunu. Bide laptop'u ne kadar süredir kullandığınızı falan yazabilirsen ona göre birşeyler söylebiliriz.

    En kötü ihtimalle. Sistemi recovery yapabilirsınız. Biraz daha bilgiye ihtiyaçımız var çünkü. Direk birşey söylememiz mümkün değil. Ne bilim bir program yükledim ondan sonra oldu falan gibi bir kaç detaylar ve ayrıntılar gerekli. Uzaktan bu kadar yardımcı olabiliriz çünkü.
  • Tam olarak 1 hafta önce başladı. Photoshop CS 6 yüklemiştim sanırım ondan sonra oldu. Sonra sistem geri yükleme yaptım 2 hafta öncesine yine aynı sorunla karşılaştım. Harddisk bad sector falan baktım sorun çıkmadı. Başlangıç programlarını tek tek denedim sadece 5-6 saniye kısaltabildim. Virüsten olabilir ama sürekli taratıyorum pcyi ihtimali yok bence.
  • upupup
  • dediğim gibi sistemi kendi recoverysi ile en baştan başlatabilirsiniz. Bunun için açılırken f3 tuşuna basmanız gerekiyor yanılmıyorsam.
    Veya o programı silmeyi deneyin windows a kadar ulaşabilirseniz. Bunuda güvenli mod tarzında bir şekilde yapmanız sizin için iyi olabilir.
    Tabiki eğer ben kurcalamayayım falan diyorsan.

    Servispoint'e gönderebilirsin yetkili servisi o şuanda.
  • bendede aynı sorun vardı ve mini sd kart aparatı(boş durumda bile olsa)çıkarttım sorun düzeldi.
  • Aynı sorun bende de vardı. Mavi ekran ile uğraşırken Windows 7'ye döndüm ben de. Mini sd kart aparatı dediğiniz kart okuyucu mu?

    Ek: Bendeki kart okuyucusu; Alcor Micro Usb Card Reader.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Wolf14 -- 13 Temmuz 2013; 15:27:24 >
  • Bu sorunu yaşayan başka kimse var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.