Şimdi Ara

MSI GE62 2QE-072XTR vs MONSTER Tulpar T5 V4.1.1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İkisi arasında dağlar kadar kadar kalite farkı olduğunu sanmıyorum ama sonuçta biri yarı toplama olduğundan bu yazılanlardan anladığım kadarıyla bir stabilite veya donanımsal sorun çıkıyor. Ancak serviste elinden gelenin fazlasını yapıyor.

    Şimdilik MSI daha ağır basıyor. Bakalım biraz daha düşüneyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaeln -- 18 Haziran 2015; 17:30:16 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: warr0ck03


    quote:

    Orijinalden alıntı: Citizen'in Pengueni

    quote:

    Orijinalden alıntı: warr0ck03

    Cok fazla msi ve Monster gordum.kullanmak icin zamanim oldu.msi ib dusuk oldugu yer servispoint teknik servisi monster daha ilgili diyebilirim.ben gordugumu konusurum.

    Msi ın servisi her daim sabıkalıdır 3 sene öncede böyleydi şu anda da böyle.Açar forumu okursun msi servis rezaleti,servis point ın insanı kanser eden tutumu tonla konu var.Bilgisayarın alev almadığı sürece tüm sorunlar kullanıcı hatası diye itelemeye çalışırlar.Bilgisayarlara gelirsek Ge62 nin soğutması tulpardan falan iyi değil ikisi de hemen hemen aynı.Çok merak ediyorsan clevo ismiyle notebookcheck den kasasının incelemesine bakabilirsin gayet iyi puanları var.Msi özel alaşımla üretiyor bu kasaları malzeme kalitesi olarak daha iyi ekran olarak da daha önde o konuda kimse bir şey demiyor ancak arada ciddi performans farkı var.Ayrıca bilgisayar telefon gibi değildir bios update alıyor diye makine 10 fps kazanmaz içindeki donanım neyse onu verir sana.

    2 kere laptobu ilk yollayisimda şarj soketi eridi ve kirildi gitti.servisten aradilar soket degisimi alt kasayi segismek ustermsniz dediler orasida erimis kucuk bisiydi.evet dedim tum alt kapak kass soket pc temizligi ve perf. Testi yapilip geri yollandi.elimde raporuda var isterseniz resmini ceker koyarim.o isler mesajlar sadece karalama.forumdak. ibtrrnegteki mesajlara bakiyorsaniz cok safsiniz.kimi.kendi hatasi diye degilmis gibi konular aciyor sikayetler ediyor baska bir firma olmayan birseyler karalamaya calsitor.sogutma konusu eski monsterlarda bole degil cok cok isiniyordu.en onemlisi msi da elinin degmedigibyerde fanlar ve isinan parcalar monsteri bilmem.dediginiz updade cok yanlis o zaman ekrannkartlarina filabda updade getirmesinler nasisa degismez.hatta mimaride.olmasin.benim asil kastettigim bu degildi ama ilgisi var.eger parcanin pc nin stabil dengelincalismasi sistemiboturtmak istiyorsan buna dikkat etcdn.msi in 10 dan fazla uygulamasi var kendine ozel neyin nssil calistigi gibi.

    Niyeyse bu karalama kampanyası sadece msi a yapılıyor değil mi? Hatta faiz lobisi bile msi karalıyor. Msi ın teknik servisinden memnun olan nadir kişilerden birisin. Zamanında ge60 a bakıyordum 660m li olanlardan forumdaki yorumlardan sonra vazgeçmiştim. Çoğu kişinin cihazında kronik sorunlar vardı ve servisin umrunda değildi. Parasıyla rezil oluyordu insanlar. Neyseki msi ın cihazları artık daha kaliteli özelikle ge serisi. Ancak servisi hala aynı görüldüğü kadarıyla. Sırf bilgisayarım msi demek için %25 %30 grafik performansını çöpe atmak bana mantıklı gelmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • servis konusunda hak veriyorum ama msi kaliteli mal uretiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.