Şimdi Ara

MSI GE73 notebook soğutucu tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba,
    Laptop tam adı ve özellikleri: MSI GE73vr 8rf(Raider)-210xtr - i7 8750H, 32 GB RAM, 256 GB SSD, 2TB HDD, GTX1070 17.3"

    Laptopu 1, 5 yıldır kullanıyorum. Kullandığım ortam çok tozlu olduğundan 6-7 ay gibi bir sürede içi toz doluyor ve ciddi ısınma sorunuyla beraber performansı da çok düşüyor.

    Notebook soğutucularının 5-10 dereceye kadar soğutabildiğini birçok yerde okudum. Bununla bir sıkıntım yok. Asıl amacım bilgisayarı yerden yükseltmek ve daha rahat hava almasını sağlamak. Tabii 5-10 derece de olsa soğumasına yardımcı olmak. Kaliteli ve kasaya tam oturan bir model almak istiyorum. Piyasada o kadar çok soğutucu ve yorum var ki mümkünse bu modelle beraber kullanmış veya bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim.

    Bir çekincem daha var. Ben bu soğutucuyu sadece render/oyun sırasında değil sürekli kullanmak istiyorum. Bu şekilde kullanımda notebook soğutucu yüksekliği de eklenince klavyeyi rahat kullanamayacağımdan korkuyorum. Hani şu harici klavyelerde bilekler için bir pad oluyor ya, notebook soğutucularda böyle bir aparat var mı veya takılabilir mi?

    Amacım yakın zamanda bir model belirlemek Black Friday zamanında satın almak. Malum bazı modeller 300-500 bandında şu an.
    Basit bir konuyu belki gereksiz uzatmış olabilirim.

    Okuyup yorum yapan herkese teşekkürler!







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.