Şimdi Ara

Msi ge73vr 7rf anlik wifi veya lan kopma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    Sorunum kullanmış olduğum laptopta online oyun oynarken anlik internet kopmasi yasiyorum. Ve bu problem yaklasik 2. El aldigim laptopu aldigim günden bu yana 1 aydır devam ediyor. Kendi evimde superonline 5g ile bağlanıyorum yada lan ile arkadaşımın evinde ttnetten. Sorun 2 yerde de ayni. Evimde kardeşim masaüstüve diger laptoptan bağlanıyor ancak onlarda hiçbir sorun yok. Akilli telefonlarda yine sorun yok. Sorunun internet sağlayıcısı kaynaklı olmadığı da aşikar.

    Keyifle oyun oynamak için aldığım cihaz benim icin eziyete dönüşmüş durumda...

    Her çeşit forumda youtube da bütün araştırmalarıma ragmen çözüm bulamadım.

    Driver guncellemeleri
    Windows 10 pro 1803 1809 sürümleri
    Wifi güç tüketim ayarları
    Çalıştır komutları vs.

    Ve akabinde laptopu servise yolladim ve bugun servis ile görüştüğümde herhangi bir sorun olmadigini yaklaşık 4 saatlik pubg oyununda test edildiğini söylediler. Şimdi ise laptop elime geldiğinde aynı sorunla mücadele edeceğime eminim..

    Benim oynadığım oyunlar fifa 19, rust

    Konu ile ilgili desteklerinizi bekliyorum. Umarım yardımlarınızla çözüm bulurum..







  • Killer wifi ise o sorunları çok yaşatıyor. GT73 6RF modelinde ki laptopumda da o sorunu çok yaşamıştım. Temiz windows kurup önce en yeni wifi sürücüsünü indirin sonra Wifi sürücülerini tamamen kaldırın. İndirdiğiniz driveri kurun. Umarım sorun düzelir.
  • Hocam peki kablolu baglantida da ayni seyi yasamam anormal degilmi. Hazir servisteyken killer yerine intel yada ellerinde baska.ne varsa degisim yaptirsam mi. Serviste sorun yok demeleri de bi garip. Yada sizce bunun yerine wireless adaptor alsam cozum olurmu uygun fiyatli tp link 300 mhz lik vs.
  • Sitesinden indir driveri onu kur güncelleme yapma
  • Servis suan sorun tok diye geri yolladi. Usb portlarinda kullanmis oldugunuz klavye mouse vs. kaynakli olabilir diyor. Acaba bundan kaynakli olabilirmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.