Şimdi Ara

Msi gl75 9sd Işık sızması ve Coil whine hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
2.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • t.ayan T kullanıcısına yanıt
    reis ssd sağlam, adaptör fark etmiyor devam böyle
  • Yürüyen Hoparlör kullanıcısına yanıt
    Benim ışık sızması kafasına göre takılıyor biraz, dün aşırı derecede vardı, bugün neredeyse hiç yok, anlam veremedim bende, müsait olduğum bir zamanda görseli yollarım, iyi forumlar dilerim.
  • Merhaba bende MSI GL75 9SD laptop aldım ürün cuma günü elime ulaştı. Ekranın 4 köşesinde de ışık sızması mevcut. Coil whine sorunu da var.. Nette araştırdığımda c-state bios tan kapatılırsa ses gidiyor demişler denedim evet gitti ama çok ilginç bir şey oldu. Oyun oynarken yada video izlerken hoparlörde hışırtı başladı ciddi anlamda ses bozulmaları başladı. C-state yi açtıgımda coil whine döndü ama hoparlör düzeldi. Değişim talebi yapan arkadaşım ben ürünü HB den aldım. Ancak süreç nasıl işliyor ne yapmam gerekiyor? Daha 13 Aralıkta kargo getirdi ürünü ve ciddi anlamda rahatsız oldum. Ne yapmalıyım değişim için ayrıca HB nın alakası oluyor mu? MSI servisi kendisi mi gönderiyor değişim kararı çıkarsa yeni ürünü? Ürün tamir görmüyor mu? Bilgi verebilirsen çok mutlu olurum, özel mesaj yoluyla yada telefon numaramı da iletebilirim?@GhostSuika



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allone06 -- 15 Aralık 2019; 20:33:18 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: GhostSuika

    Benim ışık sızması kafasına göre takılıyor biraz, dün aşırı derecede vardı, bugün neredeyse hiç yok, anlam veremedim bende, müsait olduğum bir zamanda görseli yollarım, iyi forumlar dilerim.
    Sende süreç nasıl ilerledi aynı şekilde hareket etmek istiyorum.
  • Allone06 A kullanıcısına yanıt
    Ben ürünü direkt msi servisine yolladım, satıcı hepsiburada ise muhattabınız hepsiburada olur, değilse hangi satıcı üzerinden aldıysanız muhattabınız odur. Msi servisi değişim kararı verirse eğer bir belge düzenliyorlar ve belgeyi size veya satıcıya yolluyorlar, onlar da tedarikçi firmadan tedarik edip size gönderiyorlar, hoparlördeki sıkıntıyı ben yaşamadım fakat aşırı derecede rahatsız ediyorsa gönderip değişim talep etmenizde fayda var diye düşünüyorum, süreç zaten hızlı işliyor. ben gönerdikten sonra 1 hafta kadar bi sürede yeni bilgisayar elime ulaşmıştı, geç cevap için özür diler iyi forumlar dilerim.
  • Allone06 A kullanıcısına yanıt
    Değişim süreci dersen beni aradılar, coil whine ın yeni gönderilen cihazda da olabileceğini, bu yüzden değişim yapılmayacağını söylediler. Işık sızması testinden sonra da arayıp normal olduğunu söylediler ve ne istediğimi sordular,Ben de akşamcı öğrenci olduğumu, bu sebeple hep karanlık ve sessiz ortamda takıldığım için sesin kulağımı tırmaladığını, ışık sızmasının da aşırı derecede rahatsız ettiğini söyledim ve herşeye rağmen değişim talep ettiğimi söyledim ve değiştirdiler, ışık sızması ise dediğim gibi kafasına göre takılıyor, bazen aşırı derecede oluyor, bazen de rahatsız etmiyor, yalnız sıkıntı ışıklı ortamda da ışık sızması gözlemleyebiliyorum bazen, bu sinirlerimi bozuyor
  • GL 75 10 SDR kullanıyorum ama klavyede kırmızı ışıklardan başka renk yok, kombinasyon vs yapılan Dragon Center veya MSI Driver & App Center'a baktım onlarda klavyemle ilgili bir opsiyon çıkmıyor bu nedenle ayarlama yapamıyorum. Bilen birisi ya da GL75 kullanıp da renkli klavyesi olan var mı?

  • Just_a_dream J kullanıcısına yanıt
    Rgb klavye değildir sizdeki.Sadece tek renk ışıklı klavyedir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.