Şimdi Ara

MSI gp62 ekran kartı değiştirilebiliyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar bi sorum olucak


    MSI GP62 6QF LEOPARD PRO CORE İ7 6700HQ 2.6GHZ-16GB-1TB HDD-15.6''-GTX960M 2GB-W10

    bilgisayarımın ekran kartı yüzünden güncel oyunları oynayamıyorum mxm slotu varmı bilmiyorum serviste bi girişten bahsetmişlerdi pc canavar olur falan demişlerdi araştırdım bişey bulamadım ekran kartını yükseltebiliyor muyuz




  • Bilgisayarınız ömrünü tamamlamış, değiştirilebilse bile darboğaz olabilir. Ekran kartı bulsanız bile yeni bilgisayar fiyatına gelir oda.

    Bende 1050ti lenovo var bende yeni laptop bakıyorum, miadını doldurdu artık.

  • Laptopun ekran kartının değişebilmesi için MXM yuvasına sahip olması gerekir ve MSI GP62 6QF LEOPARD PRO modeline MXM yuvası bulunmaz. Dolayısıyla ekran kartını da değiştiremezsin.

  • Sanırım serviste bahsettikleri Pci-e girişine harici ekran kartı takılabiliyor ondan bahsettiler onun dışında 960m den güncel bir ekran kartını dizüstünüze montajı uyumluluk sağlansa bile zaten ayrı bir dert gerek sökmesi gerek yerine yeni ekran kartının takılması lehimlemedeki kalite ve benzeri bir çok risk faktörü mevcut 960m güzel bir kart güncel oyunları oynamak şuan ülkemizde lüks halini aldı bırakın oyunu iş amaçlı bile değiştiremiyoruz dizüstüleri maalesef idare etmenizi tavsiye ediyorum veyahut yeni bir dizüstü bakmanızı şahsen ikinci el tavsiye etmiyorum onuda vurgulayayım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.