Şimdi Ara

msi gtx560 ti oc ALINDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • http://www.vatanbilgisayar.com/msi-n560gtxtitwnfroziioc-gtx560-ti-twin-frozr-ii-o.c.-gddr5-1gb-256bit-nvidia-geforce-dx11-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=52190

    arkadaşlar büyük ihtimal yarın veya sonraki gün bu karttan satın almayı planlıyorum.genelde en ağır oyun olarak shogun 2 total war ve crysis 2 oynuyorum bu kart ile dx11 de full grafiklerde kusursuz performans alırmıyım bildiğiniz gibi shogun 2 total war dx 11 e yükseltildi.
    bu modelin birde hawk modeli var ancak Türkiye geliş tarihini hiçbir şekilde öğrenemediğim için bu karta yöneldim.özellikle kullanan arkadaşlara sormak istediğim karttan memnunmusunuz herhangi bir sorun çıkartıyormu?

    ayrıca benim psu cooler master 600 watt sanırım %75 verimliliğe sahipti. panelde yazan sistemimle sizce herhangi bir sorun çıkarmı yoksa sorunsuz bir şekilde çalışırmı ?
    tüm önerilerinize ve bu kart ile ilgili eleştirileri duymak istiyorum arkadaşlar şimdiden teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M1A2Abrams -- 13 Mayıs 2011; 22:05:49 >







  • Sisteminizle uyumlu bir şekilde çalışır.
    Bahsettiğiniz kartın, o/c performansı ve soğutması çok iyidir.

    Her hangi bir oyunda, kartın zorlanacağını sanmıyorum. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
  • şuanki kasam cooler master haf x ve çalıştığını bile hissetmek zor bu kartta çift fana yer verilmiş soğutucusu gerçekten başarılıymış araştırdıklarıma göre ancak o çift fan ses çıkarırmı merak ediyorum
    teşekkürler cevap için
  • biraz pahalı geldi bana 6950 alıp modlasan yada daha ucuza 1gb 6950 alıp oc yapsan daha iyi olur..

    hatta benim önerim 5850'dir aynı saat hızlarında dx11 dışında yakın performanstadır bu kartlarla.. Oc'de yapar kullanırsın paran cebinde kalır..

    nerdeyse 2 kat daha pahalı yani..
  • birazda geleceği düşünüyorum bu yüzden bu seriyi tercih ettim nvidia'dan hatta zotacdan başka kart almadım hiç ancak zotac istediğim kartı Türkiye'ye getirmeyince mecbur kaldım
  • yerinizde olmuş olsaydım o fiata o kartı alacağıma formdan 2 nci el garantili 2 gb 6950 alırdım hem para açısından hem kart açısından daha yararlı olur
  • bir sorun olucagını zannetmiyorum , sogutmasıda gayet başarılı
  • ücret olarak bir problemim olmadığı ve nvidia taraftarı olduğum için çünkü shogun 2 de ben aa açmak istiyorum sessizliğide önemli arkadaşlar sessizmi sonuçta 2 tane fanı var birde 600 watt sorunsuz kaldırıyor yani öylemi ?
  • http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/msi-gtx560-ti-twin-frozr-ii-oc-1gb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

    40 tl fazladan vermeyin.

    çift fanlı vga lar tek fanlı vgalara göre daha sessiz ve serin çalışıyor gtx5** ve hd6*** serisinde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

    ücret olarak bir problemim olmadığı ve nvidia taraftarı olduğum için çünkü shogun 2 de ben aa açmak istiyorum sessizliğide önemli arkadaşlar sessizmi sonuçta 2 tane fanı var birde 600 watt sorunsuz kaldırıyor yani öylemi ?

    Sessiz evet. 600w gayet yeterli.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mckhan

    http://www.teknobiyotik.com/donanim/ekran-karti-vga/msi-gtx560-ti-twin-frozr-ii-oc-1gb-ddr5-256-bit-pci-ekspres-ekran-karti.html

    40 tl fazladan vermeyin.

    çift fanlı vga lar tek fanlı vgalara göre daha sessiz ve serin çalışıyor gtx5** ve hd6*** serisinde


    teşekkürler fiyat araştırması yapmayı unutmuşum :)
    600 watt yeterli ve sessiz çalışıyor mükemmel gerçekten %99 yarın alıyorum arkadaşlar. kullanan arkadaşlarında yorumlarını merak ediyorum




  • ben kullanıyorum. şuanda tüm oyunları sorunsuz full detayda oynatıyor. gayette sessiz. 950 mhz da sorunsuz kullanıyorum. 1 ghz a rahat çıkar diyorlar ama şuan için çok gereksiz, hatta 950 mhz bile gereksiz çünkü kartı zorlayan oyun yok piyasada. ısı is genelde 27-30 arası boşta. full yükte en fazla 60 oluyor. oyunlarda 50 derece civarında. kartı aldıktan sonra son sürücülerini yüklemeyi unutma. cdden çıkanı yükleme.
  • MSI GTX560 Ti Twin Frozr II O.C. GDDR5 1GB 256Bit aynısı bende var. Test Drive Unlimited 2 ve Assassin Creed : BrotherHood oyunlarını oynarken bilgisayar kapanıyor. Reset atmıyor, kapanıp bir süre sonra (1-2 dakika için) tekrar açılıyor.
    Sistemi önce OCCT ile önce Power supply testi , sonra GPu testi yaptım her iki testtede 5 dakika dolmadan sistem oyunlarda olduğu gibi kapanıyor. CPU testi ile 10 dakika üstüne çıktı.

    Alırken birazda düşünün araştırın. Ekran kartı yük altında 81 dereceyi görüyor. Fan hızı % 60'a kadar çıkıyor. Ses bakımından evet çok iyi fakat oyun oynarken 5 dakika - 10 dakikada kapanacaksa , işimiz var demektir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrahcey

    MSI GTX560 Ti Twin Frozr II O.C. GDDR5 1GB 256Bit aynısı bende var. Test Drive Unlimited 2 ve Assassin Creed : BrotherHood oyunlarını oynarken bilgisayar kapanıyor. Reset atmıyor, kapanıp bir süre sonra (1-2 dakika için) tekrar açılıyor.
    Sistemi önce OCCT ile önce Power supply testi , sonra GPu testi yaptım her iki testtede 5 dakika dolmadan sistem oyunlarda olduğu gibi kapanıyor. CPU testi ile 10 dakika üstüne çıktı.

    Alırken birazda düşünün araştırın. Ekran kartı yük altında 81 dereceyi görüyor. Fan hızı % 60'a kadar çıkıyor. Ses bakımından evet çok iyi fakat oyun oynarken 5 dakika - 10 dakikada kapanacaksa , işimiz var demektir.


    kapanmasının sebebi işlemcinizin aşırı ısınması olmasın? yukarıdaki arkadaş en fazla 60 oluyor diyor kart sizinki ise 80 fanlarınızı kontrol etmenizi tavsiye ederim yada çok dar bir kasanız varsa hava sirkülasyonu sebebi ile sıcaklık problemi yaşıyor olabilirsiniz
    testi şimdi bende yapıcam




  • psu yetmiyor olmasın ?
  • 6950+mod daha iyi performans verir
  • daha iyi degil cok daha iyi desek daha dogru
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cestvrai

    6950+mod daha iyi performans verir


    cevap için teşekkürler ancak belirttiğim gibi nvidia ekran kartı istiyorum
  • arkadaşlar son kez sormakta fayda var bu kartı beni paneldeki sistem ile 600 watta çalıştıracağım. serin ve sessiz performansı ise gayet iyi diyorsunuz bu kart bana 2 yıl gider mi ?
  • Gider. Gitmediği zaman oc yaparsınız.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.