Şimdi Ara

MSI GV62 - Ana Konu & Kullanıcı Klübü (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
267
Cevap
5
Favori
16.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Sadece HDD kullananlardaki windows 10 HDD 100% kullanma hatası genel olarak tüm bilgisayarlarda var.

    Çözüm :
    1- M2 SSD alarak kökten çözüm ki böyle bi bilgisayar SSD olmadan kullanılmaz.
    2- Temiz windows 10 Kurulumu yapıldıktan sonra windows update ile bilgisayarın kendi driverlarını indirmesini beklemek. Güncelleme bittikten sonra Ses , Wifi , ethernet ve grafik driver' larını kendiniz kurabilirsiniz. Not: Windowsu kuracağınız bölüm 100GB ile 200GB arasında olursa daha iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swcedays -- 5 Ocak 2018; 11:18:15 >
  • alet bugün beni biraz üzdü gta 5'de işlemci yetersiz geliyor. cpu 80 90 100 lerde geziyor sıcaklığıda 70 ve üzeri. yükü gpu ya verince oyun akıcılığını yitiriyor. bitürlü arasını bulamadım:(
  • Arkadaşlar bende cihazın 1617 kodlu versiyonunu aldım. Ancak sesler çok tiz geliyor. Realtekin ve nahimic in son sürümleri kurulu cihazda. Kurulumda düzgün yapıldı. Ancak ses hala iyi gelmiyor gibi. Sizde de durum böyle mi ? Msi ge60 2oe cihazım da var 4 sene önceki model ve onda sound blaster driveri kurmadığımda böyle sorun yaşıyordum ancak driver kurulunca ses baya değişiyordu. Bu cihazda nahimic sanki öylesine konulmuş gibi. Sizde durumlar nasıl kurulumu nasıl yaptınız ?
  • Arkadaşlar pc yi alalı 1.5 ay oldu 300gb doldu harddiskte ve biraz yavaşladığını hissediyorum.Oyunlarda bir kasma söz konusu değil.Yurtta kaldığım için biraz internet yavaş .Özellikle chrome da yavaşlama oldu.Normal mi yoksa bir ayar yapmam gerekiyor mu? İlk aldığımda bilgisayarcıya kurdurdum.Baka bir ayar yapmadım.Tavsiyeniz var mı ?
    not : model 1617



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaqan571 -- 12 Ocak 2018; 18:18:55 >
  • swcedays S kullanıcısına yanıt
    Hocam disk srekli %90-100 civarına geliyor nedeni ne acaba win10 orijinal değil ondan mı ?
  • Disk %100 sorununun m2 ssd almamakla vs alakası yok yüzde 90 superfetch denen şeyle alakalı böyle bir sorunu olanlar google'dan aratsın çözümü basit
  • ahmetgox A kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.5 ay önce almıştım pcyi 1 aydır gta 5 ve assassins oynuyordum hiç kasma donma olmuyordu.Ama son 1 hafta da gta 5 de fullde oynamam rağmen bazı anlarda donma kasma oluyor.Sizce ne önerirsiniz.Dediğin şeyi yaptım ekstra bir şey yapmamı tavsiye eder misiniz.Ya da format mı attırayım ?
  • kaqan571 K kullanıcısına yanıt
    Hocam 5400rpm HDD sorun başka bir şey değil ben alalı 3 ay oldu bende de var benzer durum, HDD doldukça hafiften kasmalar başlıyor. Net çözüm SSD.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaqan571

    Hocam disk srekli %90-100 civarına geliyor nedeni ne acaba win10 orijinal değil ondan mı ?

    Hocam sorun diskte değil, Windows 10'nun kronik bir sorunu. Ancak çözümü çok kolay, aşağıdaki videodaki adımları takip edersen sorun çözülür.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaqan571

    Hocam 1.5 ay önce almıştım pcyi 1 aydır gta 5 ve assassins oynuyordum hiç kasma donma olmuyordu.Ama son 1 hafta da gta 5 de fullde oynamam rağmen bazı anlarda donma kasma oluyor.Sizce ne önerirsiniz.Dediğin şeyi yaptım ekstra bir şey yapmamı tavsiye eder misiniz.Ya da format mı attırayım ?

    Format her zaman en temiz çözümdür hocam. Temiz bir Windows + driver kurulumu ve ardından BIOS + firmware güncellemesi yaparsan sorunun ortadan kalkar.
  • Arkadaşlar , ilk yorumdaki bilgisayarı satıp mac pro almak istiyorum. Aldığım gündeki gibi tertemiz. Almayı düşünen varsa özelden yazabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swcedays -- 18 Ocak 2018; 17:12:30 >
  • merhaba arkadaslar bende 1617xtr modelini aldim ssd takviyesi yapmak istiyorum samsung evo 960 ı onerir misiniz baska ssd lere mi yonelmeliyim?
  • Ahmetblr kullanıcısına yanıt
    Eyv Arkadaşlar biraz rahatladı bilgisayar format atacaktım ama şu anlık memnunum.
  • Arkadaşlar laptopda thunderbolt giriş mevcut mu acaba ?
  • kaqan571 K kullanıcısına yanıt
    Etkisi var lisansin bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tface

    Arkadaşlar laptopda thunderbolt giriş mevcut mu acaba ?

    Hayır hocam bulunmuyor. Cihazın giriş-çıkışları:

    1x Type-C USB3.0
    2x Type-A USB3.0
    1x Type-A USB2.0
    1x RJ45
    1x SD (XC/HC)
    1x (4K @ 30Hz) HDMI
    1x Mini-DisplayPort
  • Ahmetblr kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar batarya süresinden memnun musunuz ?
    Benim aşağı yukarı 2.5 saat sürüyor parlaklık %50 de klavye aydınlatması kapalı şekilde.Sadece internette ve youtube da takılıyorum.Sizde durumlar nasıl ?
  • Arkadaşlar laptop da bir şeyi fark ettim. Eğer güç yönetimi "Yüksek performans"da olursa, oyun oynarken arada kasılmalar donmalar oluyor, nedendir bilinmez ancak "dengeli"ye aldığımda hiçbir problem olmuyor. Bence siz de deneyin bu durumu.
  • Arkadaşlar laptopu 2. bir 8. ram ile desteklemek istiyorum, maum uyumlu bir şey almak lazım timingler vs sizce hangisini alayım ?

    https://www.hepsiburada.com/bellek-ramler-c-47?filtreler=uyumlusistemler:Notebook;kullanimtipi:DDR4;ramhizi:2400%E2%82%AC20MHz&siralama=artanfiyat
  • Merhaba arkadaşlar laptopa ram takviyesi yapmayı düşünüyorum acaba sizce şu linkteki rami takarsam sorun yaşar mıyım ?

    https://www.eksenbilgisayar.com/kingston-8-gb-sodimm-ddr4-2400-notebook-bellek---kvr24s17s88
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.