Şimdi Ara

MSI H110M vs ASUS H110M + anakart önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba saygıdeğer forum üyeleri 2-3 gün önce işlemci soketimdeki pinlere elimin çarpmasıyla pinleri yamulttum ve düzeltilemeyecek durum oluştu sanırım kullanıcı hatası sayılıyor 2020ye kadar garantisi devam ediyor yapabileceğim birşey varsa yorumlarda belirtiniz bunun durumunda yeni bir anakart arıyorum bütçe 250tl max 300e çıkabilir 2inci el olarak 1151 pin anakart arıyordum 2 tane buldum fakat karar veremiyorum biri msinin garanti servisi kötü diyorlar asusun ki de her hangi bir arıza durumunda vs direk yenisini gönderiyorlar yazıldığını okudum g4560 işlemci msi 1050ti 4gb ekran kartı 8gb corsair ram highpower 600w psu kullanıyorum asus h110m mi tercih etmeliyim msi h110m mi hangisi garanti vs açısından daha iyi olur ? ve bu iki anakart dışında önerebileceğiniz başka anakartlar varsa yorumlara yazarsanız sevinirim.



  • G4560 işlemci için alacağın en iyi anakart H110 serisi. Her iki anakartın da teknik özellikleri aynı. MSI'ın fiyatı daha ucuz bu yüzden tercih edebilirsin. Teknik servis konusunda da sorun yaşamazsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Berkay Eren

    G4560 işlemci için alacağın en iyi anakart H110 serisi. Her iki anakartın da teknik özellikleri aynı. MSI'ın fiyatı daha ucuz bu yüzden tercih edebilirsin. Teknik servis konusunda da sorun yaşamazsın.
    bozduğum işlemciyi garantiye göndersem garanti dışı yaparlar mı hani servis konusunda sorun yaşamazsın dediniz ya gönderip şansımı denesem tamir olma şansı varmı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.