Şimdi Ara

MSI k9n Ultra anakart sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu anakartı haziran ayında aldım. İlk başlarda sorunsuz çalışıyordu. Ne oldu bilmiyorum ama sistem 2-3 saat açık kaldıktan sonra performans düşmesi ve stabilite bozukluğu gibi sorunlar ortaya çıkıyor son zamanlarda. Pc 2-3 saat açık kaldıktan sonra bir programı yada basit bir windows penceresini bile kaparken pc kitleniyor 3-4 saniye sonra açılıyor. Psu sanıyordum ama ,değişti psu, sorun hala devam etti(hdd yanmasından dolayı psu dan şüpelenildi). Başka ram işlemci denedim sorun hala devam etti.bakşa bir anakart ile deneyemedim ama gördümki chipsetinde aşırı bir ısınma var bu anakartın. Üstündeki pasif soğutucuya elimi deydiğimde 4-5 saniyeden fazla tutamıyorum elimi. Yumurta kırsam pişircek, o derecede ısınıyor.


    1-Bu anakartın ısınma sorunu olduğunu okudum forumlardan ama o kadar ısınma normalmidir ? (elimi üstünde tutamıyorum). ısınma normal ise stabilite-kitlenme sorunları neden olabilir ?


    2-Anakartta bir sorun war ise bu hdd min yanmasına sebep olurmu(hdd lerim kafa vurması oluştuğu için bozuldu). hdd min 4. yanışı :S


    Fikirleriniz için şimdiden çok teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozakturk -- 2 Ocak 2008; 2:35:03 >







  • Arkadaşım anakart'ının garantisi varsa zaman kaybetmeden teknik servise başvur ve değiştirilmesini talep et
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.