Şimdi Ara

MSI Laptop değişim süreci sonrası tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba, 2018 yılında 12.800TL almış olduğum MSI GT75vr 7rf(titan Pro)-078TR teslim aldığım günden beri oyunlarda ekran kartı 75 dereceye gelip kapanıyordu aynısını arkadaşım almıştı onda bir sorun yoktu, bilgisayarı yeni aldığımdan dolayı servise göndermek istemedim 1.5 yıl idare ettim çok oyun oynamıyordum bu süreçte. 


    Garantisinin bitmesine yakın bilgisayarın ekran kartı ve ekran panelin probleminden dolayı servise gönderdim. Servis ekran paneli değiştirip yollamıştı ama rezalet bir teknik destek almıştım, panelin dışında ekranı kapatan çerçeveye 2 adet kıl sıkışmıştı daha sonra test yaptım ekran kartı sorunu giderilmemişti tekrar gönderdim, 2 ay bekletip ekran kartı panel değişecek dediler(yurtdışından gelecekmiş) bekledik gelen ekran kartı arızalı çıkmış, değişim raporu verdiler. Hepsiburada'ya ilettik mayıs ayından beri bekliyorum sonuç: Daha üst model olan MSI GE75 Raider 10SFS-042XTR ile değişimini sağlıyacaklarmış.


    Bu bilgisayarı kullanan var mı varsa oyun teslerini paylaşırsa sevinirim.

    Ayrıca sizinde fikirlerinizi merak ediyorum arkadaşlar, Hepsiburada'ya teklif sunsam RTX2080SUPER ekran kartlı bilgisayar verirler mi başına böyle bir olay yaşamış varsa aydınlatırsa sevinirim.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.