Şimdi Ara

MSI laptop rezaleti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Hatırlarsanız ekran sürtmesi problemi yaşıyordum ve sanırım kimse yaşamamış ki cevap veren yoktu. N11.com isimli Online alışveriş sitesinden 11 Kasım günü MSI marka bir laptop aldım. Ürün bana 14 Kasım günü ulaştırıldı. Cihazı açtığımda cihazda sorun olduğunu gördüm. Ekran kapağı açıp kapanırken alt tarafa sürtme yapıyordu ekranda açılma vardı ayrıca cihazın orta kısmında bir yükseklik vardı, bombeli bir yapıya sahipti. Satıcıyla temas kurdum, iade veya değişim talep ettim, yasa gereği teknik servisten rapor almam gerektiğini söylediler ve cihazı teknik servise göndermemi istediler. Denileni yaptım teknik servise gönderdim, 4-5 gün sonrasında teknik servis beni aradı ve cihazın dediğim gibi kusurlu olduğunu söyledi. Değişim veya iade talebimi MSI genel merkezine cihazın fotoğraflarıyla göndermişler cihazı garanti dışı saymış yetkili servis. Cihaz bir haftalık ben daha doğru düzgün kullanmaya fırsat bulamamışken cihaz garanti dışı sayılıyor. Satıcı değişim veya iade için rapor şartını ileri sürüyor bu durumda bu da mümkün olmuyor. Cayma hakkından da faydalandırılmıyorum bana ayıplı mal satılıyor. Neden böyle olmuş olabileceğini sordum teknik servise, çok sıkıştırılmış cihaz dedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Şimdi ne yapmam lazım? BİMER’e yazdım, tüketici hakem heyeti üst limit 3600 olduğundan mahkemeye gitmem lazımmış o da ayrıca masraf ve meşakkat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimsenin fikri yok mu yine?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msi ile satıcı anlaşıp msi ya garanti dışı kalması iiçin bir şeyler söylemiş olabilr satıcı. ama kargoda da hasar görmüş olabilir cihaz. bu gibi durumlar için kargocunun yanında açmak ve sıkıntı varsa tutanak tutmak gerekiyor yoksa ürünü aldıktan sonra sorun çıkarsa kötü oluyor. ama kaçımız yapıyoruz bunu o da ayrı mesele.
    yapacak bir şey yok arayıp çirkefleşip son kozunuzu oynayabilirsiniz. o da çare etmezse mahkeme.
  • Ben çıkardığımda herhangi bir dış hasar yoktu ama kasada bombe vardı. Kapak sürtüyor düşünsenize. Teknik servisin attığı resimleri de ekleyeyim.

    MSI laptop rezaleti.

    MSI laptop rezaleti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • hocam biraz küçük resimler o yüzden ayrıntılarını gööremedim de tipine bakkınca biraz kullanılmış gibi geldi laptop. acaba önceden iade edilmiş bir ürünü göndermiş olabilriler mi?
  • Üstüne tıklayınca büyüyor resim. Yok biraz parmak izi bırakıyor ondan öyle görünüyordur. Sıfır kutudan çıkardım. Servise gönderince DOA ürünüdür yazıyordu raporda ona binaen MSI falan herkese mail attım DOA değildir dendi. DOA yazısı cihaz yeni olduğu için yazıyor dendi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim tarayıcıda sorun var demekki büyütemedim. o zamana son çare mahkeme hocam başka bir şey gelmiyor aklıma.
  • yeni bilgisayarda niye doa yazsin ki? size doa bilgisayar satmislar bence hocam. paketlemesini iyi yapmislar demek ki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MSI genel merkezi bile hem satıcı hem de teknik servis ile aynı doğrultuda açıklama yaptılar. “DOA ürünü cihaz yeni olduğu için serviste DOA kapsamında değerlendirilip değişim sağlanır” gibisinden açıklama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • msi çok iyi bence neden böle olduki
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.