Şimdi Ara

MSI Laptoplar neden ucuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ben Bulgaristanda yasiyorum gecende bi elektro markete gittim soyle bi baktim bilgisyarlara msi laptoplar ciddi olarak hem kasa kalitesi hem ozellik olarak digerlerinden hic bir eksigi yok fazlasi var hemde fiyatlarida uygun MSI zaten daha onceden bildigimiz bi marka anakartlarini hepimiz kullandik zamaninda..Tamam hersey okey ama neden fiyatlari daha ucuz? yakin zamanda bende bitane msi alicam sadece aklima takildi olesinewww.pcdepo.com/asp/show_stock.asp?product=21.185.044 Alicagim model bu bi elestiri yaparsaniz sevinirim bu model hakkinda..



  • AltiviShopta daha ucuz ben ordan aldım orayada bi bak istersen
  • alirken bi problem ciktimi?
  • hocam ben internetten aldım bugun geçtim siparişi elime geçsin datayları paylaşırım sizlerle
  • Çabuk bozulduğu için
  • Ucuz ekran kartı ucuz işlemci max 2gb ram desteği ve 512 ram'le gelmesi. düşük hard disk. Sanırım MSI kasayıda kendi üretiyor. Sonuç olarak eğer vista düzgün bir işletim sistemi olsaydı Win98 - WinXP arasındaki gibi bir fark yaratabilseydi sanırım kimse bu ucuz lap toplara bakmayacaktı. Eskiden bilgisayarlarımız 2 senede kullanılmayacak kadar düşük performans kalırdı. Şimdi ise daha uzun ömürlü oluyorlar. dolayısıyla 2 sene öncesinin ekran kartını filan kullanarak ucuz lap top lar çıkarabiliyor firmalar.

    Bir başka komplo teoriside şu an yeni bir teknolojinin arifesinde olabiliriz ve bu eski tech. cihazları ucuzundan paraya çeviriyor olabilir firmalar. Ama piyasayı o kadar yakından takip etmediğimden yeni ne var bilmiyorum. belki Çift çekirdekten tam verim alan yazılımlar piyasaya hakim olduğunda bir eşik olabilir.

    Ama sonuçta WinXP ve Microsoft Office 2003 hep burada olacaklar ve bizim gibi lap top u daktilo, gazete, dvd player, internet surf aracı olarak kullanan kullanıcılar için ucuz donanımlar kasaları dayanabildiği sürece bizimle birlikte kalacaklar.






  • quote:

    Orjinalden alıntı: Husqvarna

    Ucuz ekran kartı ucuz işlemci max 2gb ram desteği ve 512 ram'le gelmesi. düşük hard disk. Sanırım MSI kasayıda kendi üretiyor. Sonuç olarak eğer vista düzgün bir işletim sistemi olsaydı Win98 - WinXP arasındaki gibi bir fark yaratabilseydi sanırım kimse bu ucuz lap toplara bakmayacaktı. Eskiden bilgisayarlarımız 2 senede kullanılmayacak kadar düşük performans kalırdı. Şimdi ise daha uzun ömürlü oluyorlar. dolayısıyla 2 sene öncesinin ekran kartını filan kullanarak ucuz lap top lar çıkarabiliyor firmalar.

    Bir başka komplo teoriside şu an yeni bir teknolojinin arifesinde olabiliriz ve bu eski tech. cihazları ucuzundan paraya çeviriyor olabilir firmalar. Ama piyasayı o kadar yakından takip etmediğimden yeni ne var bilmiyorum. belki Çift çekirdekten tam verim alan yazılımlar piyasaya hakim olduğunda bir eşik olabilir.

    Ama sonuçta WinXP ve Microsoft Office 2003 hep burada olacaklar ve bizim gibi lap top u daktilo, gazete, dvd player, internet surf aracı olarak kullanan kullanıcılar için ucuz donanımlar kasaları dayanabildiği sürece bizimle birlikte kalacaklar.






  • arkadaşlar niye moralimizi bozuyorsunuz diğer markalar intel degilde pintelmi kullanıyor onların çinde üretimi yokmu ? bnece msi ucuz çünkü pazara iyi giriş yapmak istiyor öylede oluyor zaten sunny ben bir zamanlar sony nin taklidi ucuz adi bir mal bilirdim şimdi öylemi adamlarım yapmadıgı şey kalmayd marka oldular üstelik ürünleride yavaş yavaş kaliteli olmaya başladı bügün msı anakart üretebilen bir marka elbet bir sony gibi değil keşke imkanımız olsada sony alabilsek ama en ucuzu 2000 ytl
  • Ayni ozellikerdeki baska alet 400 dolar daha pahali ben bunu anlamiyorum!! sadece MSI yerinde HP yaziyo hp dahami iyi yani msi dan? ne si iyi eski marka diyemi? acerin ne si daha iyi msi dan? ben bunu anlamis degilim..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Egean

    Ayni ozellikerdeki baska alet 400 dolar daha pahali ben bunu anlamiyorum!! sadece MSI yerinde HP yaziyo hp dahami iyi yani msi dan? ne si iyi eski marka diyemi? acerin ne si daha iyi msi dan? ben bunu anlamis degilim..


    hocam kesinkile haklısın hp ki cevremde birçok kişi çok pişman en az 2 kişi sayabilirim teknik serviste bekliyor hp diye aldık diyorlar msi bir videosu vardı üretim videosu adamlar herşeyi tek tek test edip öyle üretiyor bulsam da koysam toshiba L10 um var kapak gacırt gucurt açılıyor eminimki kapak hiç teste girmemiş tüm L10larda böyle önceden test etseler 100. açılışta ses orataya çıkar adamlar 5 kere açıp kapatmış hıım tamam demiş sürmüş piyasaya msi inceledim videoda bi kapak için sürekli açıp kapatan bi sistem yapmışlar sürekli açılıp kapanıyor du 10000 defa açıp kapatsa test başarıya ulaşmıştır ha hatalı üretim tabiki olacak ama en azından karonik bir hata olmaz L10ların kapak gıcırdaması gibi




  • Pahalı olanların her tarafı daha iyi olsa ne olacak? En fazla bir yıl sonra eskimiş bir model olacak. Elektroniğe asla fazladan para vermeyin, çünkü ömrü kısadır. Hele ki laptop gibi kullanıcıya neredeyse hiçbir upgrade imkanı tanımayan cihazların.

    Diğer markalar birkaç yüz dolar da o kapaktaki damgaları için alıyorlar, bu yadsınamaz.

    Ayrıca MSI'ın Türkiye teknik desteği gayet iyi. Değişimde bile zorluk çıkartmıyorlar.
  • MSI BU İŞİ BİLİYOR ARKADAŞLAR BENDE 2 ADET VAR BİRİNDE VİSTA BİRİDE XP SORUNSUZ BİÇİMDE KULLANIYORUM SELAMLAR
  • bana bi model onersenize beyler 2 hafta icinde bisi alicam vr601 nasildir?
  • Ben yaklasik 6 aydir m662 modelini kullaniyorum. HP 2GB Ramli notebook sahibi musterimiz kullandigim msi in hizina hayran kaliyor. Ikisinde de Vista ve saydam pencereler yuklu. Uzerinde XP yuklu geldi, Vista express update sayesinde Vista'ya yukseltebiliyorsunuz. Calistigim yerden ucuz oldugu icin bana tahsis edilmisti. Aynisindan 2 tane daha kullanan is arkadaslarim, markasindan dolayi elindekileri sattirip ayni ozelliklerde Dell aldirdilar ama simdi hepsi bendeki msi ' in pesinde kosuyorlar.

    Isim geregi pek cok laptopun yazilim problemleriyle ugrasiyorum. Performans ve kalite olarak ayni ozelliklerdeki HP, Toshiba ve ASUS'tan farki olmadigini dusunuyorum. Yukardaki arkadaslardan birinin soyledigi gibi laptop tan tam verilm almak icin 1-1,5 yildan fazla omur bicmek pek mantikli degil ve bu kadarlik bir sure icin fazladan 200$ bence musriflik olur.

    Kullandigim model sanirim artik satilmiyor ama intel centrino c2 cpu 1,8ghz , 1gb ram ve 80gb hdd, intel 945gm express 256mb ozelliklerde tatminkar bir vista performansi veriyor (oyun oynamayi akliniza getirmeyin). Cift cekirdek ve en az 1gb ramli bir model tahmin edilen omru icin yeterli bir sistem olacaktir.




  • Bende bir kaç gündür bakınıyorum yeğenime alıcam daha ilkokula gidiyo. (Saolsun öğretmenleri ödev veriyo internetten araştırın diyolar bunuda anlamış değilim. Sınıfta kaç çocuğun evinde bilgisayar var ; sonra çocuklar internet cafeye gidiyo diyolar. ) Bu yüzden çok pahalı olmayan ama iyi perfermanslı bişey olsun dedim ve bugün sipariş vericem ...burada.com adlı siteden MSI VR601-210TR modelini fiyatı çok uygun ve donanımsal olarak diğerlerine göre çok daha üstün diyebilirim. Sizlerede tavsiyem en uygun fiyatta orası gördügüm kadarı ile. Bağzı sitelerde %18 indirim var fakat buradaki dahada ucuz. Bir fikir vermesi açısından bakabilirsiniz. Saygılar...
    quote:

    Orjinalden alıntı: Egean

    bana bi model onersenize beyler 2 hafta icinde bisi alicam vr601 nasildir?




  • Msi M670 Kullanıcısıyım gayet memnunum tek sevmediğim yanı çok el izi leke falan bırakıyo arada bi silmen gerekiyo diğer türlü hiç bir sorunum yok msi laptoplara laf yok
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ugura75

    arkadaşa ex610 aldık 2 hafta sonra kendikendine bozuldu şu an garantide


    Benim PR300'üm de kendi kendine bozuldu ama hiç uğraştırmadan değişim raporunu tuttular. Paramı iade aldım ve gittim yine MSI aldım. Bozulan laptopum "büyük" markalardan biri olsaydı eminim aldığıma pişman ettirirlerdi.
  • 4 aydır msi m670 modelini kullanıyorum hiç bir problem çıkarmadı bi dünya parayı görüntüye vermeye gerek yok. çok paranız varsa o başka tabi.
  • M670 bende de var bence efsane modellerden bi tanesi
  • kullananlardan öyle bir şikayet duymadım

    aksine pillerden cok memnunlar
    quote:

    Orjinalden alıntı: tolga164

    pil sorunu olmasaydı güzel bi model



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kızılbayrak -- 1 Nisan 2008; 0:09:40 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.