Şimdi Ara

MSI MegaBook M635 AMD Turion64 2.0GHz 1024MB 100GB DVD+-RW (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.894
Cevap
1
Favori
140.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dün mpeg film izlerken 3saat 30 dk yı buldu çalışma süresi. işlemci ve ekran parlaklığı minimumdaydı...
    quote:

    Orjinalden alıntı: infinibleu

    hmm dvd de winamp ta flan işe yarıyo sanırım...

    şuan bataryadan çalışıyo alet.. mouse takılı wirless açık winamp açık higt baterry performans ta ama lcd parlaklığı full laçık şuan 1:30 saat oldu pil durumunda 23 dk kaldı yazıyo.. yani 1:50 dk flan gidiyo bu şekilde kullanırken..

    sizin nekadar gidiyo batarya??
  • Hah biraz önce başıma gelen bi olayıda aktariim iş gereği kullandığım yerden bilgisayarın sadece kapağını kapayıp alel acele çıkmam gerekti.(nasıl olsa beklemeye alıyor diye) neyse öylece çantaya attım aleti az önce gelip çalıştırmaya çalıştığımda bitürlü açamadım alet ateş gibi olmuş aha dedim şıçtık pil bi yerden kaçak yaptı şıçtı aletin içine. neyse pili sök çıkar olaylarını yaşayan arkaaşlar falan geldi aklıma yok açılmıyor... sonra bide şarjda deniyeyim dedim açıldı (neyse ki) ama aletin şarj ışığı yanmıyor allah allah dedim ki ozaman bu alet çok ısınmaktan şarj devresini falan yaktı pil şarj durumuna falan baktım %6 da sabitlenmiş duruyor hobaaa yaw pili algılıyor mu algılamıyor mu algılıyorsa nie şarj etmio die kafayı kırarkene bi 5 dk dır hem yeşil şarj lambası hemde göstergeler normale döndü.

    Yani uzun lafın kısası cici yürek hoplatsa bile can yakmadı




  • yaa bide bu lcd nin arkasında MSI yazısı nın çevresi plastik parlak bi madde.. ben 2 tane alet değiştirmiştim ilk aldıgım aletin o plastik parlak yerinin alt tabakası çizik çizik çıkmıstı.. şimdikinde de aynı şekilde.. yani kutusundan açtıgım halde fazla belli olmuyo ama dikkatli baktıgımda çizik çizik.. sizinkiside oşekildemi?
  • orda bi koruma amaçlı plastiği var onu kaldırdıktan sonra mı çizik?
    quote:

    Orjinalden alıntı: infinibleu

    yaa bide bu lcd nin arkasında MSI yazısı nın çevresi plastik parlak bi madde.. ben 2 tane alet değiştirmiştim ilk aldıgım aletin o plastik parlak yerinin alt tabakası çizik çizik çıkmıstı.. şimdikinde de aynı şekilde.. yani kutusundan açtıgım halde fazla belli olmuyo ama dikkatli baktıgımda çizik çizik.. sizinkiside oşekildemi?
  • koruma amaçlımı?? bilmiyorum cam gibi bişiy o çizik... o kalkıyomu???
  • bi plastik koruma var kalkıyor o
    altı metalimsi bişey
    bende ilk aldığımda paranoya yapmıştım sonra zamanla plastiği keşfedince rhatladım hala duruyor bende ucu kalktı biraz ama olsun varsın.
    quote:

    Orjinalden alıntı: infinibleu

    koruma amaçlımı?? bilmiyorum cam gibi bişiy o çizik... o kalkıyomu???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi preputium64 -- 22 Eylül 2006; 23:07:33 >
  • Arkadaşlar sonunda fırsat bulup cicidos un v2.0 sürümüne başladım şimdi yeni sorunsuz msi cdsi için pm atabilir ve şu programda olsun diye fikirlerinizi sunabilirsiniz yaklaşık 1 hafta içinde tamamlayıp isteyenlere yollayacam. yine aynı sistem geçerli ben 10 kişiye eline ulaşanlar isteyen diğer 10 kişiye yollayacak. Vay ben duymadım vay ben bilmiyorum demeyin 64 bit içinde böyle bişey düşünmekle updateleri bulmak can sıkıntısı yoksa onuda hallederiz 64 bit için sp1den sonra çıkan updateleri bana yollayabilecek biri olursa 64 bit içinde Cicidos operasyonuna başlarım...

    Bu arada diğer bi konu daha önce anlattığım pupet master adlı programı kurup denedim ayrıntılı anlatım isteyen olursa onunla ilgilide bi yazı hazırlarım. Program kumanda işini gayet güzel hallediyor ben bayaa beğendim ama bizim bilgisayarada bluetooth mesafesi 5 m den fazla diil bunu unutmayın ve herşeyden öne bu programla bilgisayara kumanda edebilmek için bluetootlu bi cep telefonu sahibi olmanız gerektiğinide unutmayın. Grider adlı programla ise bi türlü tanıtamadım kumandayı eğer becerebilen varsa oda onunla ilgili bişeyler yazsın artık...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi preputium64 -- 23 Eylül 2006; 18:58:46 >




  • Evet MSI cd si baştan aşağı yenilendi nerdeyse eski programlardan ise güncelliğini koruyanlar ve yeni sürümlerine göre iyi olanlar hala duruyor. bu arada kimse istek yapmadığına göre kimseye yollamıyacam demektir sonradan benim bilgisayar şöle böyle die çıkmayın foruma feci dalarım valla...

    CiciDOS v2.0: Bir kere daha güncel. Windows updatelerin tamamı entegre edildi (sp2 ve sonrası). konfublator die bi program bi kaç küçük oyun. neronun flashgetin firefoxun ve diğer programların son sürümü... open office 2.0.3. cicidos v1.0 da farkettiğim bi çok hata düzeltildi. Bunların dışında fikri olan varsa onlarda eklenebilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi preputium64 -- 25 Eylül 2006; 19:23:01 >
  • Ve Sonunda toplu 64 bit güncelleme paketine de erişince CiciDOS64 projeside başlamış oldu hadi hayırlısı bakalım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi preputium64 -- 25 Eylül 2006; 19:44:10 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: preputium64

    Ve Sonunda toplu 64 bit güncelleme paketine de erişince CiciDOS64 projeside başlamış oldu hadi hayırlısı bakalım...


    Preputium, 64 bit paketi Antivir, güvenlik duvarı, dap, flashget tarzı programlarıda içeriyor mu?

    Ve Cicidos 64, hangi X P 64 versiyonu olacak? 32 bit programlarında kurulabildiği versiyon mu? Valla şimdiden eline sağlık. Ayrıca şu nlite işini bende sökmeye başladım. Sata 2 HD'i Sata 1 anakarta disketsiz-satalı X P ile kurdum...
  • CiciDos demişken, Gerçek VİSTA'yı yükledim;

    VİSTAyı 2,5 GB olan 32 Bit versiyonun yükledim. Temasını veya demosunu değil. (64 Bit VİSTA 3,5 GB)

    Messenger hesabı olan herkez için full deneme sürümü verildi. Yapmanız gereken messenger hesabınızadki mail adresinizi istenen yerde yazmak e mailinize gelen şifreyi girmek. İlk izleminlerim çok janjanlı olmuş, ama çok akıcı gelmedi bana, ve özellikle sürücülerde problem var.

    32 Bit Vista yı yüklememe rağmen, bizim 32 Bit Msi 635 sürücülerinin tamamı çalışmadı. Özellike Ati ekran kartı ve Bluetooth yüklenmedi. Ses kartı sürücüsü yüklendi ve çalıştı. Nasıl 32 Bit Vistaymış anlamadım.??

    Kaspersky kurulurken sorun çıktı, Avast'ı şak diye kurdu? Winrar da da sorun çıkmadı ama sorun çıkan programlarda var. 32 Bit full deneme sürümünden pek memnun değilim açıkcası. Sadece İngilizce-japonca-fransızca'sı olmasıda kötü olmuş.

    Ama beraberinde gelen program sayısı artmış. Öncelikle Vista da Antivirüs programı dışında tüm güvenlik porgamları var. İnternet Explorer 7+'de mevcut. Messenger ise yok. AB'nin itirazları sonucu oldu galiba bu durum çünkü Windows media player da vista kurulduktan sonra kurulması gerekiyor. Pek çok işi kolaylaştırıcı bölüm var ama sayıları gereksizce fazla olmuş ve zaten XP'mizde farklı programlar sayesinde kullandığımız yazılımlar. Şekil şemal fazla ve güzel olmuş ama onları XP'de de yapabiliyoruz.

    Ve Cicidos'un harcadığı RAM'in nerdeyse 2 katını harcıyor. Hemde doğru dürüst birşey yüklemeden. Ben Cicidos'a geri dönüyorum. İlerde bir avantajı olursa Vistaya bakarız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedygonzales926 -- 27 Eylül 2006; 18:13:16 >




  • Benim bu notebook ta bir problemim var.Biliyorsunuz Wpa şifrelemeli wireless ağlarda şifre 10 veya 26 dan farklı bir sayı olabiliyor.
    Ancak ben örneğin 9 karakterli bir şifre girdiğimde şifre 10 veya 26 lık olacak gibisinden bağırıyor.Girdiğim şifrenin wep değil de wpa şifresi oldugunu nasıl söyleyeceğim.Bir de diğer arkadaşlarımın mevcut ağları gördüğü wireless arayüzünden farklı kötü bir wireless network arayüzü var. Bunu nasıl onlarınkisi gibi yapacağım.
    Ne demek istediğimi MSI kullanan arkadaslar muhakkak anlamıslardır.
    Şimdiden teşekkürler
  • yaa ben bu cicinin wirelessinin yawww.. çok kötü bea... yaa toshiba 3 katlı evden modem uskatta en altkattan çekiyo.. bu cici bırak en yukarı modemi orta kata koydugumuzda bile gidip gelıyo bağlantı surekli..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: infinibleu

    yaa ben bu cicinin wirelessinin yawww.. çok kötü bea... yaa toshiba 3 katlı evden modem uskatta en altkattan çekiyo.. bu cici bırak en yukarı modemi orta kata koydugumuzda bile gidip gelıyo bağlantı surekli..
    Peki o toşiba takılmasız doom açıyor mu?
  • PREPUTİUM;

    söylemeyi unutmuşum Cicidos'lara koyabildiğin kadar güzel tema dahil edersen çok iyi olur. Nede olsa ekstradan Ram harcamıyorlar...
  • tabi açmıyo ama.. yaa abi bi msn ne girecem bi kopuyo bi bağlanıyoo sinir oluyorum mesela bırısne mp3 yollicam yollayamıorum çok sınır.. artık tik olmaya başladı.. yazdıklarım gelıyomu dıyorum surekli.. walla çok kafam atarsa eyer dahili wirless takacam ciciye
  • Merhabalar akadaşlar,

    Makinayı alalı bir kaç ay oluyor. Öncelikle bilgilerini burada bizimle paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum. Makina şimdiye kadar problemsiz çalışıyordu. Ama bir hafta kadar önce kulalık çıkışında anlamadığım bir problem başladı. Normal kulaklık kullandığımda hiç ses alamıyorum. ama elektrikle çalışan speaker lara bağladığımda ses geliyor, ancak yüksek seslerde o da kayboluyor. Benzer bir sorun yaşayan oldu mu? Ufak bir trikle halledilebilecek bir şeyse aylarca garantiden geri gelmesini beklemek istemiyorum.

    Bu arada sorun hardware'den sanırım farklı windows kurulumları ve farklı driver larla denedim sonuç aynı. ayrıca makinanın kendi speakerları sorunsuz çalışıyor.

    Teşekkürler,
  • bazen alet şarjayken pc yi yeniden başlatamıyorum.. yada kapatamıyorum.. başlat - pc yi kapata basdigimda alet tıkanıyo.. ctrl alt del den kapata basıyorum yine tıkanıyo.. bu sorunu yaşayan varmı..
  • caparso2002

    Bizim kumanda programcı arkadaş. Senden haber bekliyoz. Haberin olsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedygonzales926 -- 29 Eylül 2006; 14:36:31 >
  • evet arkadaşlar 10 aylık yegenim ekrana dokundu sadece ortadan 2 ye bölündü ekran bu laptop u satanında sattıranında tr ye getireninde garantisininde bu laptopla alakalı herşeyin ellerinden öptüm
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.