Şimdi Ara

##MSI MEGABOOK M670 KULLANICILARI DERNEĞİ## (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
99.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bahtiyaraziz kardeşim bu gelen sesler önemli bi sorun mu diyorsun yani servise götürmem mi gerekiyor yoksa olağan harddisk sesleridir endişelenmene gerek yok mu diyorsun anlayamadım özür dilerim???
    SELAMETLE!!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edagli_ed -- 20 Haziran 2007; 14:39:16 >
  • Herkese selam
    Arkadaşlar bir süredir sizin mesajları okuyorum.Sizin durumunuza 2 ay önce ben de düşmüştüm.

    http://forum.donanimhaber.com/m_13559506/tm.htm

    Yapacağınız en akıllıca iş elinizdeki aletten kurtulmaktır. Servisi bile tamir edemiyor.Ya iade edin paranızı alın yada başka bir modelle değiştirin. 3-5 tl yada gün zararınınız olsa da gelecekte karşılaşacağınız daha büyük sıkıntılardan sizi kurtaracaktır.Konfigürasyonuna veya fiyatına aldanmayın.Herkese geçmiş olsun.
  • İşin açıkçası ben böyle problemlerin çıkabileceğine kendimi hazırlamıştım.. 850 YTL ye hiç de fena sayılmayan bir laptop almışız .. MSI ile ilgli topicleri ve adanadr nin yorumlarını okumuştum.. Bir şey bu kadar ucuzsa illaki biyerlerinde bir hata olacaktır arkadaşlar.. adamlar problemi de inkar etmiyor zaten..
    isteyen götürüp iade edebilir .. Ama yerine bu fiyata ne koyabileceğinizi düşünün .. Ben genelde prize takılı kullanıyorum .. ve iadeyi de düşünmüyorum..Ama grup kararı alınırsa da katılmaya hazırım ..
  • Bende de pilin kendi kendine boşalması sorunu var ama gece %100 bıraktığımda sabah %96-%97 civarı oluyo(9 saat kadar). Diğerlerine gore biraz daha az boşaltıyo sanki.
  • Tahminen söylüyorum. Olağan harddisk sesleridir, endişelenmene gerek yok.

    quote:

    Orjinalden alıntı: edagli_ed

    bahtiyaraziz kardeşim bu gelen sesler önemli bi sorun mu diyorsun yani servise götürmem mi gerekiyor yoksa olağan harddisk sesleridir endişelenmene gerek yok mu diyorsun anlayamadım özür dilerim???
    SELAMETLE!!!!
  • O değeri 2 ile çarparsanız ram'in efektif hıznı bulmuş olursunuz.

    quote:

    Orjinalden alıntı: hakan_80

    Akadaşlar bu makinenin rami 512mb 667 mhz iyi tamam

    Sistem bilgisi gösteren programlarl bakarken ram hızını 333 mhz olarak gösteriyordu. Hangi program olduğunu hatırlamıyorum. Bu anakartın hızının 333 mhz oluğu anlamına mı geliyor.

    Anakart için 333 mhz az değilmi sizce Eğer anakartın hızı 333mhz ise 667 mhz ram takmanın ne faydası var.
  • Ürünün serviste kalma süresi 1 ayı geçemez. 1 ay içinde tamir edilemeyecek bir arızası varsa makinanın zaten değişim raporu veriyorlar. Tamir dediğim de ya parça değişimi ya da ürünün kendisinin değişimi oluyor. Şu anki hızlarına bakarak en fazla 1 haftada ürününüzle ilgili işlemleri yapıp size cevap verirler. Tabi ki ürünü teslim ettikten sonra adamları çok da boş bırakmamak gerekiyor. Arayıp takip edersiniz.
    Ayrıca sözleşme öneriniz bana ilginç geldi. Böyle bir şey olabiliyorsa isteyen yararlanabilir.
    quote:

    Orjinalden alıntı: hakan_80

    Başka bir problem olur mu bilmem. Ama ben bilgisayarı servise veripte 2 ay bilgisayarsız kalmak istemiyorum.

    Buna nasıl bir çözüm bulunabilir diye düşünüyorum. Bu ürün ayıplı bir ürün.
    Şöyle birşey yapılabilir mi acaba? ayıp oranında para iadesi yapıp pil durumunun garanti kapsamındn çıkarılması. Pil durumu dışında garantinin devam ettirilmesi. Bu şekilde bir sözleme yapılabilir mi?

    Ama sonuçta servise gidip durumun tespit edilmesi gerekir herhalde.

    Siz ne dersiniz.

    Tabi MSI ne der o da önemli. MSI türkiye yada global mesaj atalım olmassa




  • arkadaşlar cumaya bu ürünü alacaktım ama yazdıklarınız hiç iç açıcı değil.. yani kısacası alma mı diyorsunuz
  • ben de alacaktım vazgeçtim http://www.polenbilgisayar.com bu linkte çok uygun inanamayacağınız fiyatlara notebooklar var m670te 844 ytl ama onu önerilerinize ve yazdıklarınıza bakarak çizdik
  • vallahi pil sorunu olduguna üzüldüm böyle bir cihazı nasıl satabiliyorlar anlamıyorum
    hiç mi bu ülkede yasa hukuk yok
  • Arkadaşlar wirelessi merak edenlere bu yazım müthiş bir algılama gücü var arkadaşlar balkona çıktım full çekiyor kademenin 5 ide full yani modem telekomun modemi airties hatta etradan 5 kablosuz ağ daha buldu... (artık en üst kattanmı çekti naptı anlamadım :D) yani wireless 10 numara hiç merak etmeyin ...... çok sevindim falla :D
  • Arkadaşlar bu pil sorunu nedir bi anlayamadım ben laptop kapalıyken tabiki bir eksilme olacak.. cep teli kullanmıyomusunuz? stand by süresi diye bişey yokmu? 2 saat oldu şu an wireless açık pil bitmeye yaklaşıyor daha ne olsun ... Arkadaşlar yeni laptop alacaklar aklıllı davranın MSİ&TURK TELEKOM bu ikiliye dikkat kaçırmayın!!! Affetmeyin!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo1209 -- 22 Haziran 2007; 23:54:01 >
  • Aslında bu konuda bir test yapılsa yeridir. Tamam MSI'nin belli serilerinde yaşanan sorun MSI'nin kendisi tarafından da kabul ediliyor ve servis değişim raporu veriyor. Ancak diğer markalarda durum nedir?
    Örneğin pil %100 durmda iken makina kapatılıp 24 saat pil takılı halde beklediğinde ne kadarlık bir azalma meydana geliyor?
    Benim makina 24 saatin ardından %90-89 civarına iniyor. Zaten servis değişim raporu verdi ama diğer marka ve modellerde durum nedir? Bu konuyu biraz kurcalamak karşılaştırma açısından iyi olur herhalde.
  • Bahtiyaraziz senin pil çok iyi söyleyeyim ben... ben sabah 6 da şarzdan çektim makineyi akşam 9 da eve gittim laptopu açtım 100 de 87 ydi ilk defa şarzın ardından oldu tabi bu..az önce bi forum sitesinde rasladım m673 e 1,420 veren var biz çok iyi almışız.. arkadaşlar bu fiyata bu cihaz ..kimse 4/4 lük beklemesin gülü seviyoruz dikenine katlancaz.. tabi msi' ı çözüm bulması içinde sıkıştırcaz bi yandan



    bakin adam 4 nisanda yazmış...........(bide kampanyalı diye giydirmişler arkadaşa)

    m673 ü mavibilgisayarın 5 gb mp3 player hediyeli cumartesi kampanyasından 1470 e aldım
  • Zaten ben ürünü iade edip para iadesi almayı düşünmüyorum. Ay sonuna kadar yurt dışına çıkmış olacağım için bu makina bana lazım. Ürünü değiştirmeyi de göze alamıyorum. Çünkü yeni gelecek ürünün pil bakımından benimkinden daha iyi olacağının garantisi yok. Ürünün performansı benim için yeterli. İlk defa notebook kullandığım için başka notebookların performanslarıyla karşılaştırma imkanım yok.
    Tekrar özetlemek gerekirse 512MB ramine rağmen ofis ve internet gibi masaüstü uygulamalar için performansı, ısınma ve ses durumu gayet iyi. Gerçi bu notebook oyun için uygun değil ama ben denemek için C&C Tiberium Wars oyununu kurdum. Çok akıcı ve az çok tatmin edici grafik ayarlarıyla oynayabildim. Tabi ki notebook oyunlarda, hele de bu sıcak günlerde ısınıyor ve işlemci fanı sesli çalışıyor. Özellikle grafik ayarlarını artırarak denedim ve işlemci ile ekran kartı sıcaklığı 75'i gördü. Bu sıcakılık durumunu servise sorduğumda amd işlemcilerin Core 2 Dua'lara göre daha fazla ısındığını, fakat sonuçta çok da kafaya takılacak bir durum olmadığını söyledi. İşlemci sıcaklığı fabrika tarafından belirlenmiş riskli sıcaklıklara ulaştığında zaten makinanın güvenlik amacıyla otomatik olarak hızını düşürdüğünü ya da reset attığını belirtti.
    Sürekli oyun oynayarak makinayı yormadıktan sonra ortada riskli bir durumda yok.
    Son olarak senin de belirttiğin gibi ne kadar para o kadar köfte örneğinden yola çıkarsak verdiğimiz paraya göre aldığımız köfte yeter de artar bile.
    quote:

    Orjinalden alıntı: neo1209

    Bahtiyaraziz senin pil çok iyi söyleyeyim ben... ben sabah 6 da şarzdan çektim makineyi akşam 9 da eve gittim laptopu açtım 100 de 87 ydi ilk defa şarzın ardından oldu tabi bu..az önce bi forum sitesinde rasladım m673 e 1,420 veren var biz çok iyi almışız.. arkadaşlar bu fiyata bu cihaz ..kimse 4/4 lük beklemesin gülü seviyoruz dikenine katlancaz.. tabi msi' ı çözüm bulması içinde sıkıştırcaz bi yandan



    bakin adam 4 nisanda yazmış...........(bide kampanyalı diye giydirmişler arkadaşa)

    m673 ü mavibilgisayarın 5 gb mp3 player hediyeli cumartesi kampanyasından 1470 e aldım




  • Bencede performans çok iyi. bende ilk defa laptop kullanıyorum ama masaüstü var bendede p 2,4 512 ram vs... akşam laptopu kapadım masaüstü pc ye geçtim kamyon kullanıyomuşum gibi hissettim .. bide bişey sorcam şarz ettikçe batarya açılır değilmi? yani tam performansına ulaşmamıştır.. gerçi sabaha kadar şarzda bıraktım ama 15 saat sonunda 100 de 87 idi düzelirmi bu durum bi nebzede olsa :(
  • Düzeleceğini sanmam kardeş.
    Zaten o yüzden değişim raporu veriyorlar.
    quote:

    Orjinalden alıntı: neo1209

    Bencede performans çok iyi. bende ilk defa laptop kullanıyorum ama masaüstü var bendede p 2,4 512 ram vs... akşam laptopu kapadım masaüstü pc ye geçtim kamyon kullanıyomuşum gibi hissettim .. bide bişey sorcam şarz ettikçe batarya açılır değilmi? yani tam performansına ulaşmamıştır.. gerçi sabaha kadar şarzda bıraktım ama 15 saat sonunda 100 de 87 idi düzelirmi bu durum bi nebzede olsa :(
  • bi arkadaş wirelessin çok dandik olduğunu söylemişti. ama şimdi süper çekiyor diyosunuz. anlaamdım gitti
  • Laptopun tek sorunu batarya şimdi bir sorun daha çıktı 100 de 85 ama batarya ışığı kırmızı yanıyor tekrar şarz ediyorum şu anda arkadaşlar ortalama 1,15 sn/ bataryadan 1 kademe eksiliyor wireless mükemmel ona bişey yok... korkmaya başladım gene bimtes yolumu gözüküyor yoksa dua edin:(
  • evet arkadaşlar sorun düzeldi yani 2 saat götürüyor batarya mp3 dinliyor ve download yapıyorum.. wireless e gelince arkadaşlar çok net ve açık söylüyorum 3 oda sağındayım modemin arada 3 duvar var hatta balkona çıkıyorum 5/5 çekiyor modem airties ttelekom... işin ilginç tarafı etrafdan 5 ağ daha buldu apartmanın sağı açıklık bina yok solunda en yakın bina 15 metre ev yalıtımlı strafor kaplı bütün kapılar kapalı yani en iyi ihtimali düşünüp 5 katın 5 indede kablosuz modem var desem beş kat üstü çekiyor sonucuna varıyoruz çekiş gücüde 5/2 (bu en iyi ihtimal) diğer bir ihtimal dier bloktaki ağlara dadanıyor makine ve birinede bağlandım şifre koymamış sanırım kafasında soru işareti olan arkadaşları umarım aydınlatmışımdır o wirelessi kötü diyen arkadaşlar 50 ytl lik modemle bağlanırsan o sonucu alırsın ufak birde tüyo vereyim eski numaranızı ve adsl nizi kapattırın ve yeni bir numara alıp adsl yi açtırın (eski kullanıcılar için sölüyorum tabi yeni iseniz zaten sorun yok) 130ytl lik sorunsuz bir modem sahibi olun bedavaya airties.. ve 2008 e kadar ayda 9 ytl takın telekoma (29 ytl bağlantı ücreti ödiceksiniz oda var) herşey ortada sanırım hesap açık.. arkadaşlar sahip çıkın msi ınıza kötülemeyin... özellikler çok iyi kolay sahip oldunuz diye bu özellikte bi cihaza kötülemeyin ciddi bişey olmadıkça........ tekrar söylüyorum
    MSİ&TÜRK TELEKOM bu ikiliye dikkat edin!!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neo1209 -- 24 Haziran 2007; 0:11:45 >




  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.