Şimdi Ara

##MSI MEGABOOK M670 KULLANICILARI DERNEĞİ## (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.040
Cevap
1
Favori
99.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MSI M670: AMD 64 Athlon X2 1.7 Ghz, Geforce 6100, 2 gb Ram, 120 gb sata HDD M670XB-062TK 9S7-163232-062 BENİM CİHAZIN ÖZELLİKLERİ BUNLAR RESİMDEKİ DEMİŞTİM AMA MODEL NOSU 062 İLE BİTİYOR SAGOLUN
  • Bir süredir benim makinanın işlemci fanı gürültülü çalışıyor. Basit uygulamaları çalıştırdığımda işlemci ısınıyor ve fan daha hızlı ve sesli dönmeye başlıyor. Yazın en sıcak günlerinde ancak bu sesi duyabiliyordum. Şimdi bu kış gününde 18-20 C oda sıcaklığında ciddi uygulamalarda işlemci sıcaklığı 88 C oluyor ve fan en gürültülü seviyeye ulaşıyor. Acaba bu durum neden kaynaklanıyor olabilir? Soğutucu işlemciye tam temas etmiyor mu acaba ama niye bugüne kadar böyle bir sorunla karşılaşmadım? Yardımlarınızı bekliyorum.
  • İşlemci fanı tozlandı mı diye açıp baktım, göze çarpan belirgin bir toz yoktu.
  • Arkadaşlar hiç ilgilenen yok mu?
    Sizdeki durumlar nedir?
    Fan sesinden rahatsız olan yok mu?
    Isınma problemi yaşayan yok mu?
    Lütfen bir el atın.
  • fanınız toz toplamış olabilir fan deliklerini kontrol edin toz varsa eğer temizleyin
  • sistemkapagını ac güzelce bi hava tut temizle ben de öle ısınma problemi yok şimdilik :D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: brgmli

    sistemkapagını ac güzelce bi hava tut temizle ben de öle ısınma problemi yok şimdilik :D


    quote:

    Orjinalden alıntı: mahho88

    fanınız toz toplamış olabilir fan deliklerini kontrol edin toz varsa eğer temizleyin


    Arkadaşlar mesajımda da belitmiştim. Arka kapağı açıp toz varsa temizliyeyim diye baktım. Belirgin bir toz yoktu. Olanı da temizledim. Yani fan ve etrafı temiz. Geçen yaz böyle bir sorun yoktu. Yazın sadece işlemciyi yoracak zorlu uygulamalarda fan sesi ciddi olarak duyuluyordu. Onun haricinde sorun yoktu. Şimdi 1-2 aydır kış mevsiminde olmamıza rağmen işlemci fanı sesli çalışıyor. Tabi devir hızını göremiyorum. İşlemci şu an internete bakarken ve size bu mesajı yazarken 53C civarında ve fan sesi orta seviyede denebilir. Ama sıcaklık 65 ve üzerine çıktığında fan kafa ütülemeye başlıyor. Hele 75üzerinde dayanılmaz bir hal alıyor.
    Benim tahminim fan özelliğini kaybetti ve o yüzden sesli çalışıyor. Acaba bu faanı kendim değiştirebilir miyim? Orjinal fanı piyasada bulabilir miyim? Yardımlarınızı bekliyorum.




  • piyasada bulursun herhalde yada servislerinden alabilirsin...
  • wrileess 64 bit nvidia 64bit driverlerı gerekli driverları bulamıyorum link verebilirmisiniz???
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Blackamd

    wrileess 64 bit nvidia 64bit driverlerı gerekli driverları bulamıyorum link verebilirmisiniz???


    ralink wireless m670

    xp-64bit
    http://download1.msi.com/files/downloads/dvr_exe/wlan_xp64_m670_nb.zip

    vista-64bit
    http://download1.msi.com/files/downloads/dvr_exe/Ralink_6833B_Vista64_NB.zip

    nvidia 6100 go m670

    xp-b4bit
    http://download1.msi.com/files/downloads/dvr_exe/Nvidia_Geforce_GO_VGA_xp64_nb.zip

    vista-64bit
    http://download1.msi.com/files/downloads/dvr_exe/Nvidia_Geforce_GO_VGA_vista64_nb.zip



    ne hikmetse msi global sitesinden kaldırmış 64 bit driverları. Msi'nin polonya sitesinden buldum bu linkleride neden kaldırmışlar acaba 64-bit driverları global sitelerinden?




  • MSI CI ARKADAŞLAR SİZLERLE BİR BİLGİ PAYLAŞAYIM İŞLEMCİM ÇOK ISINIYODU (80-85 DERECE) ARKASINI AÇTIM FANDA SORUN YOK FANI ÇIKARTIP IZGARA KISMINA BAKTIĞIMDA BİR PARMAK PİSLİK VARDI TEMİZLEDİM VE TEKRAR BİLGİSAYARI AÇTIĞIMDA İŞLEMCİ 50-60 DERECEYE DÜŞTÜ.ANLAYACAĞINIZ HAVA EMİŞ KISMINA TÜYLÜ ŞEYLER YAKLAŞTIRMAYIN EMİP IZGARADA TOPLUYOR VE IZGARAYI TIKIYOR BİLGİLERİNİZE.




  • Arkadaşlar benim laptopu çok yoğun bir şekilde kullandığımdan dolayı batarya öldü yarım saat zor gidiyor tam dolu şarzdayken, acaba garanti kapsamına girer mi ki bataryanın bu hale gelmesi, versem değiştirirler mi ne dersiniz?
  • selam arkadaşlar

    arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. M670 im var ve geçen gün kardeşim üst kasasını kırmış, ekran kapağının sol alt civatasının olduğu yer kırık. ekran kapağı kapanıp açılmıyor. bu ekran kasasını nerden kaça bulabilirim acaba?

  • servisinle görüş kardeş belirli bi ücret karsılıgı degiştirirler kapagı...
    quote:

    Orjinalden alıntı: bonibon41

    selam arkadaşlar

    arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. M670 im var ve geçen gün kardeşim üst kasasını kırmış, ekran kapağının sol alt civatasının olduğu yer kırık. ekran kapağı kapanıp açılmıyor. bu ekran kasasını nerden kaça bulabilirim acaba?


  • quote:

    Orjinalden alıntı: SIRLI

    Arkadaşlar benim laptopu çok yoğun bir şekilde kullandığımdan dolayı batarya öldü yarım saat zor gidiyor tam dolu şarzdayken, acaba garanti kapsamına girer mi ki bataryanın bu hale gelmesi, versem değiştirirler mi ne dersiniz?



    aynı sorunu yaşayan arkadaşlar vardır belki diye yazıyorum;

    garantisinin bitmesine 4 ay kalan eski bilgisayarım m670 in şarjı prizden çektikten 10-15 dk sonra tamamen bitiyordu. servise gönderdim (anko bilgisayar). pil garantiden yenisiyle değiştirildi. kargo masrafı yok ve pc 1 haftada geri geliyor. herkes anko bilgisayardan şikayet ediyor ama ben memnunum.. pil sorunumu hallettiler..

    şimdi eskisi gibi oldu




  • benimde ekranda pikseller cıktı ve dvd rw okumuyordu ankoya gönderdim baya bekletti 40 iş günü felan oldu daha sonra ürünü bana yolladılar, parca 30 iş günü içinde gelmedi ve ürün iadesi kararı alındı dendi iade formu gönderdiler bana, ürünü aldıgım yere iade formuyla birlikte gönderdim ve bana ürünün parası iade edildi ! biraz agır işliyo ankoda sistem ama sonu sevindirici oldu :D
  • geçen hafta laptopa windows 7 kurdum ama ekran kartı driverlarını bir türlü yükleyemedim googledan aramadığım site kalmadı bir sürü driver indirdim hiçbiri uymuyo nvidia geforce go 6100 vista 32bit driver nerden bulabilirim elinde olan varsa paylaşabilir mi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

    geçen hafta laptopa windows 7 kurdum ama ekran kartı driverlarını bir türlü yükleyemedim googledan aramadığım site kalmadı bir sürü driver indirdim hiçbiri uymuyo nvidia geforce go 6100 vista 32bit driver nerden bulabilirim elinde olan varsa paylaşabilir mi?



    NVIDIA GeForce GO 6100 VGA Driver for M670
    Description Win32bit Ver: 84.87
    Vista32 Ver : 156.82(WHQL)
    Update Date 2007-12-12
    Your System OS

    * Windows Vista 32bit (58562KB)
    * Windows XP 32bit (27678KB)

    Kaynak: MSI Global




  • quote:

    Orjinalden alıntı: .:: NEJ@T ::.

    geçen hafta laptopa windows 7 kurdum ama ekran kartı driverlarını bir türlü yükleyemedim googledan aramadığım site kalmadı bir sürü driver indirdim hiçbiri uymuyo nvidia geforce go 6100 vista 32bit driver nerden bulabilirim elinde olan varsa paylaşabilir mi?



    bu da nVIDIA nın kendi sitesinden windows 7 driver...

    http://www.nvidia.com/object/win7_winvista_32bit_186.18_whql.html
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.