Şimdi Ara

MSI Optix G271 Monitörümdeki şey ölü piksel mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni aldığım monitörün ölü piksel diye düşündüğüm noktasına yakın çekim farklı renklerde bazı fotoğraflar çektim. Bu bir Ölü Piksel midir yoksa farklı bir arıza mı mevcut öğrenmek için burada bir bilen çıkabilir diye paylaşma gereği hissettim.



    MSI Optix G271 Monitörümdeki şey ölü piksel mi?


    MSI Optix G271 Monitörümdeki şey ölü piksel mi?


    MSI Optix G271 Monitörümdeki şey ölü piksel mi?


    MSI Optix G271 Monitörümdeki şey ölü piksel mi?


    MSI Optix G271 Monitörümdeki şey ölü piksel mi?







  • evet o bi ölü piksel hocam, ben de alacağım yarın aynı monitörü, nerden aldınız?

  • Vatan Bilgisayar'ın İnternet Sitesinden aldım. Bu benim aldığım ikinci monitör. İlki incehesap gaming gecesinden aldığım Acer Nitro RG271P idi. Aynı problemi onda yaşadım. Kargo geldiği gün geri gönderdim servis cevabı 1 ay sonra ancak geldi. 5 ölü piksele kadar değişim yapmıyoruz dediler. Bende iade ettim. Hemen ardından bu monitörü aldım ve aynı problem. Tekrar 1 ay servis cevabı beklememek (ki gelecek cevap aynısı olacaktı) ve sonrasında iade veya hakem heyetine gitmekle vakit kaybetmemek için (servis ne derse desin 1 piksel ürünün ayıplı olmasına yetiyor) uğraşmak istemedim. Ölü pikseli sineye çekmek zorunda kaldım.


    Buraya konuyu açmamın sebebi ekrandaki sorunun aslında 1 pikselden daha küçük olması. Belki başka bir arıza vardır. Bir bilen çıkar diye paylaşmak istedim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • StANDby007 kullanıcısına yanıt

    Ölü piksel gibi geldi bana hocam. Bu arada internet üzerinden almışsınız, 14 günlük iade hakkınızı kullanarak iade etseymişsiniz keşke. İade sebebine ölü piksel deyince direk servise yollamaya çalışıyorlar. Bu yüzden direk 14 günlük koşulsuz iade hakkımı kullanarak iade etmek istiyorum derseniz daha etkili oluyor. Bu arada bende perşembe günü farklı bir MSI marka IPS panel birmonitör aldım amazon üzerinden. Bende de monitörün tam orta kısmında 2 adet ölü piksel çıktı. Ayrıca 1 yıl öncesine kadar vatanda çalışan bir arkadaşla konuştum. Kontrol ederek veriyoruz mağazada ürünleri dedi ve en çok ölü piksel çıkan markanın MSI olduğunu söyledi bana. Bu MSI bizim ülkeye kalite kontrolü olmayan b.ktan ürünleri mi gönderiyor acaba diye sormadan edemiyorum.

  • KemalD94 K kullanıcısına yanıt

    Bunaldım artık ikinci monitör için de iade sürecini beklemek istemedim. Sonra tekrar monitör bak tekrar bekle, tekrar ölü piksel çıksın. Dediğin gibi mağazadan bakarak alacaktım. Varlığını tam unutuyorum ki koyu bir sahnede merhaba ben buradayım diyor. MSI Optix G271 Monitörümdeki şey ölü piksel mi? 

  • quote:

    Orijinalden alıntı: StANDby007

    Bunaldım artık ikinci monitör için de iade sürecini beklemek istemedim. Sonra tekrar monitör bak tekrar bekle, tekrar ölü piksel çıksın. Dediğin gibi mağazadan bakarak alacaktım. Varlığını tam unutuyorum ki koyu bir sahnede merhaba ben buradayım diyor.  

    Aynen ben.MSI Optix G271 Monitörümdeki şey ölü piksel mi? Yok hocam ya, kafaya takmayanlara hayranım.27 inçte 1 ölü pikselli monitöre denk gelmiştim.ne zaman kendini belli etse direk oraya odaklanıyordum ister istemez.ölü piksel çerçeve kenarlarına çok yakın olmadığı sürece göz ardı edilemez bence.Monitörün arkasında bıcak kadar çizik olsun bir önemi yok,hatta plastik kasasında çatlak olsun önemi yok.panelde sorun olmaması gerekiyor.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.