Şimdi Ara

Msi Optix Mag274Qrf-Qd Monitör ile Laptop Bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhabalar, bu monitörden sipariş verdim fakat laptopuma en performanslı(165hz 2k G-Sync) ve stabil bağlantıyı seçebilmek için arada kaldım. Laptop'ta sadece thunderbolt 3 ve HDMI girişleri bulunmakta.Monitörde ise DP 1.2 HDMI ve type-c portları mevcut. HDMI düşük performans sağladığı için tercih etmek istemiyorum. İnternette DP 1.2 den thunderbolt 3 e dönüştüren 2k 165 hz destekleyen kablo var ve bayaa da olumlu yorumlar okudum. Link vermek doğru mu bilmiyorum ama yanlış ise kaldırırım.

    https://www.hepsiburada.com/paugge-4k-60-hz-ultra-hd-3840-2160-dp-v1-2-usb-3-1-thunderbolt-3-destekli-usb-c-to-displayport-adaptor-kablo-p-HBV000007ZCTA


    Fakat monitörde hali hazırda type-c girişi var ve DisplayPort Alternate (DP Alt) Mode'unu destekliyormuş yani video aktarabiliyor anladığım kadarı ile. Dökümanını incelediğimde monitörün bu type-c 2k 165hz desteklediğini söylüyor ama g-sync açabilir miyim bilmiyorum. Bu port ile benim thunderbolt 3 portumu bağlamam daha mı doğru olur ve bağlanabilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.