Şimdi Ara

MSI Optix MAG322CQR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Boyu kesinlikle rekabetçi oyunlar için dezavantaj değil , aksine 32" te 2k olduğu için herşey çok büyük rakibi görmek çok daha kolay , kavisli olduğu için kafayı sağa sola çevirmeye gerek kalmıyor. Monitörün tek olumlu yanını söyledikten sonra olumsuz taraflarına geçelim.

    HDR tek kelimeyle berbat sanki kontrast oranını çok açmışsın da ekran da renk patlamaları - parlamaları oluyor , renkler birbirine giriyor , daha berbat görüntüyü 10 yıllık tn panelde bile göremezsiniz , neden hdr konulduğunu yazının sonunda anlayacaksınız.

    Oyun için kullanılamayacak kadar ghosting mevcut .. tepki süresi en hızlıya alınca tarifi imkansız bir ghosting var , en düşüğe alınca ghosting azalıyor ama ghosting in hayalet efekti 4 cm ise 1 cm ye düşüyor berbatlık biraz daha azalıyor   Büyük ekran film güzel izlenir diye düşünenler yanılıyor sebep yine ghosting ekranda akıcılık yok filmler akmıyor dalgalanıyor , berbat bir tecrübe.

    Hızlı bir oyuna girince ekran bulanıklaşıyor öyle böyle bir bulanıklaşma değil , insanı kusturacak kadar iğrenç bir bulanıklaşma , monitör ayarlarında hareket bulanıklaşmayı önle seçeneği neden koyuldu diye düşünürken kafana dank ediyor açıyorsun ve oda ne parlaklık 100/10 a düşüyor ekranda parlaklık yok , baba ekran yok  

    La bu kadar iğrenç bir teknoloji olabilir mi ? la bu ne , ben bunu niye aldım , ne yapacağım bu monitörle , hiç mi iyi tarafı yok diye düşünüyorsun ve buluyorsun " hava atmak " evet monitörle arkadaşlarına sadece hava atarsın dışı çok güzel ama için gördüğüm en berbat monitör olarak koca bir sıfır veriyorum monitöre ..


    MSI monitörü tamamen insanları kazıklamak için piyasaya sürmüş, kime kaptırırsam kardır diye çıkarmış . Bu msi abimiz 5700 xt ekran kartlarında da milleti kazıklamak için elinden geleni yapmıştır. 5700xt gamingx ile kendini affettirmeye çalışmıştır incelemeler ve kendi tecrübelerimle tasdikli onaylıdır. ( Kullandığım ekran kartı 5700xt gamingx konuyu baya araştırarak aldım ve baya tecrübeliyim diyebilirim  )


    Sonuç ; monitör kategorisinde MSI ı sonsuza kadar hayatımdan çıkarıyorum , bu ikinci deneyimimdi iki monitörde bedava verseler kullanılmayacak kadar kötüydü , dikkat edin "bedava verseler kullanılamayacak kadar berbat" göz sağlığını mahvedecek monitörler , sağlığını düşünen MSI a bulaşmasın.








  • Kesinlikle bu değerlendirmeye katılıyorum ve işin daha acayip yanı bu monitörün yerli veya yabancı youtube inceleme videolarında sürekli övgü alması. Bir yerde MSI ın bu övgü dolu inceleme videoları için kanallara imtiyazlar ve hediyeler verdiğini okumuştum, ne kadar doğru bilemiyorum tabi. Aldım, direkt pişman oldum, özellikle aşırı derecede rahatsız edici ghosting yüzünden, hangi ayarı denediysem işe yaramadı. Oyunlar zaten ayrı alem ama windows u gece modunda kullanıyorsanız o beyaz yazıların bir akışı var, insanı şaşı eder. İade süreci başlattım ama sonuç ne olur bilemiyorum. Ayrıca bana gelen monitörde aşırı derecede ışık sızması vardı özellikle köşelerde. Olumlu olarak bence de dış görünüş olarak çok güzel ve bana gelen modelde ölü piksel olmaması ama o da sadece şans. Uzak durulmasını tavsiye ederim. Sonuç ne olursa olsun artık MSI marka monitörlere bulaşmam büyük ihtimalle.





  • @molmehmet 29 aralıkta iade ettim bugün paramı aldım , baya indirimli aldım diye havalara uçarken çok şükür kurtuldum diye havalara uçuyorum. msi son 2 yıldır her platformda milleti düdüklemek için elinden geleni yapıyor. almayın aldırmayın , technopat a güvenerek aldığım bir çok msi parçasında pişman oldum. shiftdelete diye bir site var orada paylaşılan şeylerin hiç birini eve sokmayın.

  • numants61 kullanıcısına yanıt

    Nereden almıştınız? Sizin adınıza sevindim süreç hızlı işlemiş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: molmehmet

    Nereden almıştınız? Sizin adınıza sevindim süreç hızlı işlemiş.

    hepsiburda dan aldım. hepsiburada dan aldığım hiç bir ürünü geri iadede sıkıntı yaşamadım.

  • numants61 kullanıcısına yanıt

    Bende Hepsiburada dan aldım ama monitörü servise göndermeleri gerektiğini ve oradan gelecek rapor ile hareket edeceklerini söylediler. Umarım uğraştırmazlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.