Şimdi Ara

MSI VR 601 SES SÜRÜCÜSÜ YÜKLENMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MSI vr 601 notebook um var fomattan sonra orjinal driver cd sinden ses driverini yükleyemiyorum,kurulumu yapılamadı diye hata veriyor.MSI sitesinden indirdim oda olmadı ne yapacağım yardımederseniz sevinirim.(realtek high defination)



  • Arkadaşım bazen bahsettiğin durumlar olur, sizdeki presedür farklı olabilir ancak;yanlış bir sürücü zorlanarak yüklenmeye çalışılırsa ve sorun oluşursa, daha sonra gerçek sürücüyü yüklemek problemli olur bazen de sizde olduğu gibi bir türlü yüklenmez.

    En iyisi tekrar format atarak yeni bir kurulum yapmandır, kolay gelsin.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: coban393

    MSI vr 601 notebook um var fomattan sonra orjinal driver cd sinden ses driverini yükleyemiyorum,kurulumu yapılamadı diye hata veriyor.MSI sitesinden indirdim oda olmadı ne yapacağım yardımederseniz sevinirim.(realtek high defination)

    Realtek sürücüleri iki aşamada yüklenir. MSI ın sitesinden indirdiğiniz dosyayı tıklayın. İlk başda bi kaç işlem yaparak bilgisayarınız resatart atar. Bilgisayarınız yeniden açıldığında tekrar setup dosyasını açın tekrar bi kaç işlem yapacak. Daha sonra restart atıcak. Yani 2 aşamadan sonra ses kartı driverı problemsiz bir şekilde yükleniyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.