Şimdi Ara

MSI VR330 Detaylar Ve Bios Update !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1.06 biostaki birkac yenilikten bahsedecegim size.

    harddisk sessiz calisirken guncellemeden sonra hdd yuk altindayken bit tiz sesi geliyor

    gene guncelemeden sonra sessiz calisan cpu fani biraz sesli calismaya basladi sanirim devri yukseldi ama daha fazla ses dedigimde gene rahatsiz etmiyor guncellemeden once stabil sicakligi 35c iken guncelemeden sonraki stabil sicakligi 31c oldu ufacik bir ses farkida olsa bu iyi bisi serin calismasi yani.

    bazilari ekran karti ramini kappatiyo meraktan sonra goruntu gidiyor yeni guncellemede kapatma secenegini iptal etmisler (bunu daha once yapsaniza be adam) kapatma gibi bir secenek yok.

    benim ilk gozlemledigim farklar bunlar detaylari.


    Not: bu arada cihaz ozelliklerinde en fazla ram 2gb destekledigi yazar aciklamalarda bu yalandir sizi 2gbde sinirlarlar daha fazla ram icin ust model satmaya calisirlar. ben kendim kullaniyorum bu laptopu ve max destekledigi ram 8gb`tir cihazin uzerindeki anakart bunu destekliyor yani.
    ben suan 2.5gb ram ile kullaniyorum cihazi 2gb destekleseydi benim cihazim acilmazdi yada kilitlenirdi ozaman sirf insanlari keklemek baska bisi degil bu aciklamalar.

    son bir ayrinti daha dikkatimi cekti bu cihaz yurt disinda cift cekirdekli cpu ile satiliyor ama turkiyede tek cekirdek var hatta msi`in turkiye sitesine girdiginizde surekli uzerinde turion x2 cpu`su oldugundan bahsediliyor sempronun adi bile gecmiyor bu nasil is anlamadim gitti yurt disindan turion alip cpularinimi degistirip bize kakaliyorlar anlamis degilim msi firmasina mail dosedim cevap bile verme zahmetinde bulunmadilar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DekaRanger -- 19 Mart 2008; 1:17:40 >







  • biosu nasil guncelledin msi in sitesinden bios update i indirdim calistirdim bi an dos penceresi cıkti kapandi bişey olduğu yok hala aynı versiyon. boot cd mi yapmak gerek?
  • Aynan Benide İndirdim Hatta cd Yede Attim Boot dan da Acmadi. Kardeş Sen NAsil Güncelledin.
  • evet arkadaşlar yeni bios sorunlu bence. acaba ingilizcesi olanlar mesaj atsa sağlam stabil güzel bi bios yazılıp piyayasa sunasalar. ingilizcem yeterli olmadıgı için mail atamıyorum. biri ilgilenirse sevinirim. hdd den gelen ses beni rahatsız ediyor. sesden başka değişen bişi olmadı zaten bende herşey aynı
  • yeni bios cikti 1.07
    lcd ekran isik ayarlari modifiye edilmis (ne demekse)
  • ben 430uma 330 bıosu yukledım bu ekran ayarları muhabbetı nerden olcakk :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.