Şimdi Ara

MSI Z77A GD55 anakart - servispoint/vatan/mascom şeytan üçgeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ;

    Bugüne kadar kim benden bir tavsiye istediyse hep msi önerdim. Asus değil diğer alternatif markaları seçtim. Ancak son yaşadığım deneyimden yola çıkarak bunu çok kötü bir şekilde anlamış oldum.

    Yaklaşık 1 ay önce böyle bir başlık açmıştım;http://forum.donanimhaber.com/m_93053562/f_//tm.htm#93063210 bu başlıktan sonra garantiyi bozmamak adına ilk önce anakartı götürdüm. Sağolsun mascom ve servispoint ikilisi prosedürü çok güzel bir şkilde uzattılar ve yaklaşık 3 hafta ürün ellerinde kaldı. 26.06.14 tarihinde ürünü aldım. Üründe problem şuydu bilgisayara elektrik gelmesine rağmen anakart kendini sürekli resetliyordu. Bunu servise bildirdim ancak onlar anakart elektrik almadığını düşünerek "no power" başlığı altında işlem yapmışlar. Sorun buradan sonra başlıyor. Ürünü teslim aldıktan sonra, ürünü verdikten önceki sorun devam ediyordu. Yani herhangi bir çözüm olmamıştı. Zaman kaybetmiştim. Cuma günü ürünün çalışmadığını görünce sorun işlemci ve ramdedir diye düşündüm. Pazartesi yani 30.06.14 tarihinde Ram ve İşlemciyi alıp vatana gittim. İlk önce astoria vatan'a gittim orada 1155 soketli işlemciyi deneyecek bir anakart olmadığından gün içerisinde topkapıya gittim. Orada da yoktu. Daha sonra Astoria Vatandaki arkadaşla konuşup anakartı getirmemi öyle deneyebileceklerini söylediler. Bugün gittim vatan'da bu işle ilgilenecek kişinin bugün izin günüymüş neyse servispoint yakın diye aldım elimde çanta sırt çantamda anakart kutusu içinde işlemci servispointe gittim. Ürünün sorununun devam ettiğini söyledim. Teknik Eleman aldı ürünü gitti arkaya 5 dakika sonra gelip ürünün bir kaç pini yamulmuş ve bir tanesi kırılmış dedi. Şimdi ben bu ürünü 2 yıldır severek kullanıyorum. Bir kere olsun kasayı açıp anakartı işlemciyi yerinden çıkarmamışım bu pini benim kırma olasılığım yok denecek kadar az. Ancak servispoint ürünü benim kırdığımı ima edecek şekilde teminlerde bulunuyor. Bugün oruçlu halimle orayı darmadağın etmek aklımdan geçti ancak haksız duruma düşmek istemiyordum. Bugüne kadar bir kere olsun msi servisini kullanmış değilim. Bunun Benden değil onlardan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.Ürün tarafımca yaklaşık 1.5 yıldır sorunsuzca kullanılmaktaydı.

    Bunu buraya yazmamın amacı ise eğer yeni sistem toplayan arkadaşlar var ise kesin ve kesin alacağınız ürünü araştırın teknik servisini servispoint diye saçma sapan merdivenaltı bir firma veriyorsa uzak durun o üründen. Yine br kaç araştırma yaptım böyle sorunla karşılaşan çok arkadaş var en basitinden şurada ;http://forum.donanimhaber.com/m_60880361/mpage_2/tm.htm

    Bu durumda ben nasıl hakkımı ararım. Bir fikriniz var mı dostlar ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joeyjordison23 -- 1 Temmuz 2014; 21:46:06 >







  • joeyjordison23 kullanıcısına yanıt
    Asus yani çizgi elektronik aynı sorun yapmışlardı.
    Sana gelirsek tüketici hakem heyetine git bir arkadaşa aynı olay olmuştu pinlerini servis kırmıştı hakem heyet ile para almıştı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Nasıl oluyor o prosedür ? Ağustos ayının sonunda yurt dışına çıkacağım ürünün garantisi 10. ayda bitiyor sanırım. O zamana kadar beni oyalamazlar diye umuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.