Şimdi Ara

Msn'de kamera sorunu.Acil!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar msnde kamera sorunum var.Aşağıdaki resimde görüldüğü üzere kameram siyah gösteriyor.Üst kısımda da bir karıncalanma oluyor ama hiçbirşey gözükmüyor.Yardım edebilecek veya aynı sorunu yaşayanlar var mı daha önce?Mümkünse çözmüş olanlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onerce -- 9 Kasım 2005, 0:37:52 >



  • arkdaşım, başka bi camda aynı sorunla karşılaşıyomusun.?
  • kameran usb baglantılı ıse driverını kaldır yeniden kur...
  • sanki tv kartının görüntüsünü yakalamaya çalışıyo gibi. msn sayfandaki araçlardan ses ve görüntü ayarlarına girip talimatları takip edip her şeyin normal olduğuna bak. özellikle içi senin donanımına göre dolu olması gereken kutucuklara dikkat et. hani "integrated audio" "...webcam" gibi şeyler yazar orada senin webcaminin ismi mi gözüküyor yoksa "pctv " falan şeklinde televizyon kartının adı yada başka bir şey mi yazıyor. bunu yapmadan önce ses ve görüntü ayarlarının altında "kamera sihirbazı" gibi bir seçenek olması lazım. orda da kutucuklarda senin kameranın isminin seçili olmasına dikkat et.

    hala düzelmediyse kamerayı tekrar kur
  • quote:

    Orjinalden alıntı: kameraman

    sanki tv kartının görüntüsünü yakalamaya çalışıyo gibi. msn sayfandaki araçlardan ses ve görüntü ayarlarına girip talimatları takip edip her şeyin normal olduğuna bak. özellikle içi senin donanımına göre dolu olması gereken kutucuklara dikkat et. hani "integrated audio" "...webcam" gibi şeyler yazar orada senin webcaminin ismi mi gözüküyor yoksa "pctv " falan şeklinde televizyon kartının adı yada başka bir şey mi yazıyor. bunu yapmadan önce ses ve görüntü ayarlarının altında "kamera sihirbazı" gibi bir seçenek olması lazım. orda da kutucuklarda senin kameranın isminin seçili olmasına dikkat et.

    hala düzelmediyse kamerayı tekrar kur



    Gibi değil tamamen öyle. MSN, kamera diye TV kartını açıyor karşı tarafa. Ayarlarından düzeltebilir, arkadaşın dediği gibi çare olarak tekrar da kurabilirsin.




  • Evet arkadaşlar sorun çözüldü.Aynen dediğiniz gibi tv kartının görüntüsünü yakalamaya çalışıyormuş.Formattan sonra ayarı değiştirince düzeldi.Bu arada bahaneyle sistem yeniden kurulmuş oldu
    :)

    Yardım için herkese teşekkürler...
    kameraman ve dogukan_karabay ' a ayrıca teşekkürler.
  •  Msn'de kamera sorunu.Acil!!!



    Buradaki A4tech Seçeneği işaretli olması gerekli.. Burda A4 Yazdığı için Söylüyorum Başka Camlar için Farklıdır..A4 Yazan Yer Seçili Halde oLmaSı GereKiyOR Eğer SeçiLi oLmadığı Takdirde Sendeki Gibi Görüntü Meydana Gelir..
  • bunun için format mı attın

    msn den araçlar+ ses ve görüntü kurulumundan web cam ı seçecektin
  • GEÇMİŞ OLSUN
  • Sorun çözüldü, sağolun.
    Sırf bunun için format atılmadı sonuçta ama yine de yardım için mücadele eden herkese teşekkürler.
    Tekrar teşekkürler STALLONE.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onerce -- 9 Kasım 2005, 0:37:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.