Şimdi Ara

MSN, Hotmail, Google, Facebook gibi sitelerle ilgili bitmeyen sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 7 aydır MSN ve yurtdışı sitelerle ilgili sorun yaşıyorum.

    -MSN'e girmek için sorun gider, onar, olmadı tekrarla şeklinde en az 50 deneme yapmam gerekiyor.
    -Hotmail.com, live.com sitelerine bağlanmam tamamen şansa bağlı.
    -Facebook'a bir dönem hiç giremiyordum, şimdilerde ise giriyorum ama genellikle sayfa yapısı bozuk olarak açılıyor.
    -Yine aynı dönem Google da arama bile yapamıyordum. Şu sıralar onda sorun yok Allah'tan. Ama grafiklerde ara dediğim zaman yine sayfa görüntülenemiyor.

    Sorunun çözümü için modemi defalarca resetledim olmadı, servisine götürdüm, onlarda bişeyler yükledi falan ama bişey değişmedi. Zaten oraya götürdüğüm zaman onların bilgisayarında hiç sorun çıkarmadı. Ben de sorun belki bilgisayarla ilgilidir diye düşündüm, eve bi laptop getirdim aynı sorunları onda da yaptı. Sonra yeni bir bilgisayar satın aldım ve tüm sorunlar aynen devam ediyor. Sonra TTNET'i aradım. İnternet erişimimle ilgili bir sorun mu var acaba diye. Ama onlarda herşeyin normal gözüktüğünü söylediler ve hiç yardımcı olmadılar sağolsunlar. Yani kısacası şuan modemden ve bilgisayarımdan şüphem yok. TTNET'e göre herşey yolunda ama ben sorunun oradan kaynaklandığını düşünüyorum. Sizce sorun nedir ve bu lanet olası sorundan nasıl kurtulabilirim. Teşekkürler.







  • kardeş ttnet sadece sana internet getirmeye bakar.yani nete giriyomu giriyo o kadar:) onları boşver sen.Bi şey soracam kardeş.netin yavaş mı? eğer yavaşsa- 4440375i arayıp internetim yavaş diye arıza kaydı bırak yeni port versinler sana.bi de microsofttan güncelleme yap belki işe yarar.
  • Acaba yeni port verirlerse bu sorun düzelir mi? Çünkü MSN sorun gidericisinde de DNS ve Key Ports maddelerinde uyarı veriyor. Bir de az önce tekrar aradım Ttnet'i vay efendim gerekli görürlerse yeni port veriliyomuş da falanmış da... Bunu gerekli görmeleri için daha ne olması gerekiyo, benim ne demem gerekiyo ki acaba?
  • Aynı sorundan bende de var.7 ay olmasa da 2-3 aydır bazı sitelere girmem tamamen şans şu an bile giremiyorum bazılarına.Bazı günler düzeliyor bazı günler çileden çıkartıyor.dl hızı ise normal ama şu sitelere girmeme işi dl hızının düşük olmasından daha kötü
  • yeni port açmalarına gerek kalmayabilir ev telefonunun hattı iyi olmayabilir.onu yenilerler eğer kötüyse.telekoma hızını kontrol ettir bence.eğer ondan değilse başka modemi kendi evinde dene bakalım ne sonuç verecek?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.