Şimdi Ara

Mtb yi şehir bisikletine çevirmek????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.bisikletforum.com/konu/sedona-borla-electric-blue-18.112312/
    bisiklet burdakinin aynısı arkadaşlar şehir bisikletinden kastım salcano cıty sport gibi ince lastik takmayı düşünüyorum.Hangi ölçülerde lastik almalıyım? Şuan ki sahip olduğum jantlarda yeni lastikler için uyumluluk sorunu yaşar mıyım??



  • Yaşamazsını bugün abimin 29 inç dağ bisikletindeki 2,20 lastikleri 700x35c ile değiştirdik.Sırf lastik bile hızlanma + ağırlığı etkiledi.Bisikletin kaç inç ? Ona göre lastik boyutunu seç önce 26 inç , 27,5 inç , 29 inç (Bu 29 lar yeni piyasada ince olanları yok ama 28 lik şehir lastikleride olur. 700 ile başlayanlarda olur. ) Boyu belirledikten sonra sıra kalınlıkta.Arazi azda olsa girerim dersen 1,75 1,50 kalınlık olabilir ama tavsiyem 1,35 likler.City sport kullandım bende onun gibi olsun diyorsan 1,35 lik lastik al bence.Çok dişli olmasın.
  • Ben geçen yıl geçtim. Geçtiğime hem memnunum hem değilim. Bazen piknik yeri gibi topraklı veya çamur yerlere girdiğiniz zaman ince tekerde kullanım çok kötüleşiyor ama o kadar araziye katlanırım derseniz kesinlikle geçin derim. Hızın tadına varın :) @
    SercaN__ dediği gibi İncelikten ziyade lastiğin dişlisi ön planda. Kendi denemem ile 26x2.00 Schwalbe Marathon Plus ile 26x1.50 Rubena Flash arasında asfaltta pek fark göremedim. Ama Continental Rubber Queen 26x2.20 lastik hem dişinden hem kalınlığından olmalı ki bisikleti yokuş yukarı çıkartmak ölüm oluyordu. Yokuş aşağı ivme kaybediyordu bisiklet resmen :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.