Şimdi Ara

Mu Online Jewel ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaslar,
    Pazarlara baktıgımda zen ile degilde cogunlukla jewel ile satıldığını gördüm itemlerin .özellikle jewel of soul ve cok yüksek sayıda istiyorlar.nedir bu jeweller biyerden mi düşüyor?biyerde mi üretiliyor?bilgi verirseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • öncelikle soul ile ticarete zorlayan sunucu kurucularının milat öncesinden kalma ticaret zihniyetiyle tabiri yerindeyse oyunun ekonomik açıdan suyunu çıkardıkları bi sistem. bütün sunucularda bu böyle değildir, yani mu online'da ticaret soul la yapılır anlayışına kapılmamalısın.

    soul, yaratıklardan düşebilir, kutucuklardan düşebilir, sunucu ayarlarına bağlı olarak. nereden çok düştüğünü sen bulacaksın. üretimi yoktur.
  • TROJ T kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teşekkürler cevabın için fakat atıyorum bi kıyafete 90 tane soul istiyo adam bu insanlar bu kadar soulu nerden buluyolar?global mu oynuyorum ben serverden servere degisir derken anlamadım tam olarak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evacuee E kullanıcısına yanıt
    Hepsi Server Ayarlarina baglidir, Drop Sistem nasil yapilmissa öyle düser. Atiyorum Box of Heaven diye bi Kutu var Oyunda, Admin simdi isterse ondan Soul yada herhangi bi Item düsürebilir. Isterse belirli bi Yaratiga o Drop'u verebilir, yani sadece ondan Soul düser.
    Yada Blood Castle Eventi bitirdinmi Ödül olarak Jewel alabilirsin.Alper abi'nin dedigi gibi sadece Server'a ve Admin'e bagli olan bisey.
  • Anladım peki bu adamlar bu kadar jeweli nereden buluyor?mesela bi item en az 15-20 soul oda en az yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evacuee E kullanıcısına yanıt
    Global mu da hersey Zen le baslar. soul 15mil falandi yanlis hatirlamiyorsam. Globalmu sadece full ticaret . jeweli 15mil e aliyor birisine 18mil e satiyor. öyle böyle adamlar soul bless kasiyor. tabi bunlar manyak gibi 24saat bilgisayar basinda, herseyi takip ediyorlar, facebook gruplarina giriyorlar, forumu takip ediyorlar vs vs.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.