Şimdi Ara

Mubişimin kör olma olasılığı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Muhabbet kuşumu yeni aldım ve biraz da acemiydim. Bir gün çok kaşındığını farkettim ve Avispray aldım. Kuşumu tuttum ve kanadını açıp spreyi sıktım ama aniden hareket edince sol gözüne geldi. Neyse işte hemen suda yıkadım gözünü. 2 gün falan gözü kızarık kaldı sonra geçti... Şimdi ise kafesteyken sağ taraftan parmağımı uzattığımda ısırmaya çalışıyor ama sol taraftan uzattığımda sanki görmüyor. Ancak uçarken çarpmadan uçuyor ve normal bir hayat sürüyor ve çok da mutlu. Acaba bir gözü kısmi olarak kör olabilir mi? Eğer böyleyse ne yapmam gerekiyor? (Veterinere gidemem, sormayın.)https://store.donanimhaber.com/da/c9/18/dac91843115226454e399611249c3621.jpg
     Mubişimin kör olma olasılığı.







  • hata sende. kuşların kaşınması normal her kuş kaşınıyor benim kuşta günde 1 saat kaşınıyor ama bitten değil tüy bakımı yapıyorlar. hoşlarına gidiyor sağlıklı kuşlar tüy bakımı yapıp gagasının arasına tüylerini sokuyorlar.



    eline bir renkli bir şey al yastık filan soluna geç uzaktan yukarı aşağı korkutmadan salla hareket varsa bir şeyi yoktur.
  • büyük bi kap al içine bir tane kıvırcık koy biraz da su ekle, kendi kendini temizler sen müdahale etme, hafta bir yap
  • Tony kardeş hata sende diyorsun, haklısın ama acemiydim. Sanırım kör değil Çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.