Şimdi Ara

Muhabbet Kuşu Beslenme Yardım.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar benim bir çift muhabbet kuşum var.Erkek 1 yaşında dişi 8-9 aylık.biz bunları 6 ay önce almıştık.Erkeği baya eğitmiştim elime falan çıkıyordu.Ama üniversite sınavları yüzünden çok fazla ilgilenemedim.Temel ihtiyaçlarını karşıladım ama Artık elimi gördümü kaçıyor.Benimde bi iki sorum olacak arkadaşlar.Geldiklerinden beri arada bi yemliklerine elma koydum elimle uzattım.Yok yemiyorlar bi kere dişi bi tadına baktı. başka hiç görmedi.kafese astım ordan oraya uçuştular.ben bunlara meyve veya sebze nasıl verebilirim?

    Bide arkadaşlar dişi kuşum çok zayıf elime aldığımda göğüs kemiği baya hissediliyor. son 1 aydır böyle.Zayıf olunca da bağışıklık sistemi güçsüz oluyor.Ne öneririsiniz?



  • ekmek iç ivs verin.Sebze meyvede verin vitamindir.Alıstırma konusunda sen kafesin bir yerine koyun onlar yiyecektir yemesede kalsın.Sebze olarak maydonoz kıvırcık salatalık seviyorlar genellikle her kuş.
  • Muhabbet kuşlarına Marul verebilirsin nasıl koyacağım dersen söyleyeyim şimdi kafese as sert tarafını kır diğer tele geçir onlar yer alıştırmak için ise muhabbet kuşlarının kafeslerinin içene elini sok 5-10 dakka bekle sonra ayaklarının arkasına elini deydir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maviş Mubiş

    Muhabbet kuşlarına Marul verebilirsin nasıl koyacağım dersen söyleyeyim şimdi kafese as sert tarafını kır diğer tele geçir onlar yer alıştırmak için ise muhabbet kuşlarının kafeslerinin içene elini sok 5-10 dakka bekle sonra ayaklarının arkasına elini deydir.

    Yok kardeş aylardır dediğin gibi asıyorum günden güne de değiştiriyorum ama yok marul elma tadına bile bakmıyorlar.Acaba suluğuna biraz suyundan koysam.Nasıl olur sence tadına alışırlar mı ?
  • Muhabbet kuşlarına vitamin al benim bildiğim kadarıyla yani benim bilgilerime göre karnı kurtlanır parazit sonra uğraş dur.Benim dediğim gibi belki sen bakıyorsun yemiyor.Hemen alıyosun en başta zaten denemek ister yer biraz sabır bende senin gibiyim sabırsız bekle biraz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maviş Mubiş

    Muhabbet kuşlarına vitamin al benim bildiğim kadarıyla yani benim bilgilerime göre karnı kurtlanır parazit sonra uğraş dur.Benim dediğim gibi belki sen bakıyorsun yemiyor.Hemen alıyosun en başta zaten denemek ister yer biraz sabır bende senin gibiyim sabırsız bekle biraz.

    Yok sabah asıyorum marulu akşama alıyorum bakıyorum bir tane gaga izi yok sonraki gün gene aynısı ......Galiba sevmiyorlar zorlamaya gerek yok.Ben sadece internette marul vern meyve verin diye yazılar okuyordum ondan bu kadar uğraşıyorum.
  • Evet kardeşim!Vitaminli olduklarından bence onlar yemden dolayı yemiyor ondan dolayı yemliği çıkar bir bak akşam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.