Şimdi Ara

Muhabbet kuşu ishal tedavi önerisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar dişi muhabbetim dün akşamdan beri halsiz şekilde ve devamlı kusma eğilimi hareketi gösteriyor,dün birkaç defa ağzından yem çıkardığını gördüm,bugün ise yem yemediğinden çıkaramıyor ama hep kursaktan ağza yem taşıma hareketi yapmakta.
    Sabah dışkısı normal gibiyken akşama doğru bozunca karantinaya aldım ve bu şekilde yapmakta,
    Şu an ayrı sıcak odada sadece dal darı astım ve yemliğe kum koydum.Suluğu çıkardım çünkü şu an çay bardağına koyduğum sarımsak tanelerinin suyunu sabah içmesi için.
    Ne yapmam gerekir??

    Muhabbet kuşu ishal tedavi önerisi ?


    Muhabbet kuşu ishal tedavi önerisi ?







  • selamlar öncelikle geçmiş olsun,
    tedavinin ilk aşaması ne oldu da bu oldu sorusunun yanıtıdır. Yeşillik vermiş olabilirsiniz? Resimden de anlaşılacağı gibi kocaman anne tüyde. Fakat tüyler yerine geliyor izlemek lazım. Yeni tüye girdiyse yardımcı olun uzun kuruklardan 2 tane çekin. Kanatları tesbih çeker gibi ovalayın yüyler elinize geliyorsa tüyünü atamamıştır bu nedenle karın ağrısına girmiş olabilir oda ishal yapar. Bunları kontrol edip dönerseniz belki bir yardımım olabilir.
  • Eşiyle aynı kafeste ve yem dışında başka bir takviye vermedim, sadece deepfix in minarel damlasını 1 gün yerine 2 gün beklettim unuttum değştirmesini o kadar, ev kaloriferli devamlı sıcak, rüzgar vs gibi üşütmesi yok, erkekte sıkıntı yokken dişi bu hale geldi, 2 gündür yem yemiyor, hala daha isal, şu an bu vaziyette,ok fena ısırdığı için yün eldivenle yakalayıp dediğiniz gibi diğer elimle hafif hafif okşadım ama öyle tüyü döküvercekmiş gibi bir izlenim olmadı,elimin içinde cebelleşirken 2-3 tüy bıraktı sadece

    Muhabbet kuşu ishal tedavi önerisi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurd@cı -- 13 Şubat 2019; 14:29:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aspur verin yani kanarya yemi. 24 saat kadar bekleyin suyunu ihmal etmeyin. Kaynamış su var ise suluğuna kaynatılmış ılık su koyun. Eğer tünekde uzun süre bu resimdeki gibi duruyorsa karın ağrısına girmiştir uzun kuruktan 2 tane çekin, Kıç kısmından da biraz tüy yolun eğer yarına kadar canlanmazsa tekrar yazın ilaç tavsiyesinde bulunacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.