Şimdi Ara

muhabbet kuşum ishal ve halsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • öncelikle selam muhabbet kuşum dün ishal oldu ve hafif halsizdi suyuna vitamin apexisol multivitamin damlattım sudan biraz içti yem bazen yiyor ishali gittikçe artıyor ve halsizlik yapıyor acil yardımlarınızı bekliyorum yumurta haşladım sarısını verdim yemedi elmanın kabuğunu soydum rendeleyip koydum önüne yemedi birde not olarak ekleme yapayım kuş benden korkmuyor fakat elimden korkuyor oyüzden elimlede yediremiyorum gözlerini kapatmış öyle duruyor acil birşey önerin veterinerler de pahalı götürecek durumumda yok evde kendim birşeyler yapamaz mıyım.


    şimdiden yardım eden etmeyen herkeze teşekkürler




  • benim baktığım kumru gece bi üşüttü sabah parol kırdım verdim bi baktım ters dönmüş. ölmüştü. cahillikten yavrucağazı öldürdük
  • https://forum.donanimhaber.com/kusum-ishal-oldu-muhabbet-kusum-ishal-oldu-tedavisi--144165723 ishali bu yöntem ile kes


    vetler ilaç dışında para almazlar genellikle. max 50 tl tutar. götür vete



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 3 Temmuz 2020; 14:8:22 >
  • Mutlaka bolca beslemeye çalışın, mamalar yapın. Besin takviyeleri çok önemli. Suyuna üç damla elma sirkesi damlatın.
    Kuşun ve dışkısının fotoğrafını atabilir misiniz?
  • Merhaba forumda yeniyim maalesef nasıl soru sorulur bilmiyorum o yüzden buraya yazıyorum. Benimde iki kuşum halsiz ve ishal sarı olan kuşum dün daha rahatsızdı ama sanırım sularına karıştırdığım damla biraz işe yaradı bugün daha iyi, fakat mavi kuşumda bir değişiklik yok kafeste iki suluk var ikiside orta boy birine Petlab Diadur koyuyorum 45 damla dedi bana günde 3 kerede 2 damla damlatıyorum ağzına. Diğeri ise Avisol Plus onuda 45 damla damlatıyorum suluğuna petshop öyle dedi ama 45 damla fazla bence. Çevremizdeki veterinerlerin hiçbiri kuşlardan anlamıyor maalesef hangisine götürsem geri çevirdi. Bu damlalara devam edeyimmi bir sıkıntı varmı.
    Uzun yazı için özür dilerim ama lütfen yardım edin
  • Solis.Sky.Clara S kullanıcısına yanıt
    45 damla fazla tabii ki. İshal için tuzsuz haşlanmış pirinç kapası yedirebilirsiniz. Mikrobun yayılmaması açısından kaesi sık sık temizleyin. Yeşil mercimek vs de yedirebilirsiniz, vitamin ve mineral sağlar. Kuşlarınızın ve kuşların dışkılarınjn fotoğrafını atmanız mümkün mü?
  • Solis.Sky.Clara S kullanıcısına yanıt
    Yukarda link verilmiş ona bakın. Olması gereken 5-10 damla ama 45 çook fazla geldi bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.