Şimdi Ara

Muhabbet Kuşum Yere İnmeye Başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, Benim bir kuşum var ve adı limon biz limonu annemin arkadaşından aldık ve aldığımızda daha 1 yaşında bile değildi ama tüyleri felan çoktu doğru hatılıyor isem 10 aylık dı ve biz limonu aldık büyüttük kafes felan aldık neyse biz limonu aldığımızdan beri kafesin en altında bir tane daha arasında çubuklu olan yer vardı ve oraya hiç gitmezdi ama bu son günlerde limon 5 yaşına girdi ve tüylerini daha fazla kabartmaya yere inmeye ve halsizleşmeye başladı ve bugün 2 kere çıkardım 1 kere çıkardım uçtu ufak bi kafasını vurdu sonra hemen koydum geri kafese bi sonrakindede düştü ama çok havada değildi alçakdı ve koltuğun üzerine düştü ve işte biz baktık internetten felan yaptık bişeyler geçti ben konumuza geliyim limon artık yere inmeye başladı. Küçüklüğünden beri 1 kez yere gelmemiş olan limon kendi isteğiyle yere geldi ve bizde bu tavırlarından felan hasta olduğunu düşündük ve üşütmüş kendisi ama veteriner yere inmenin hastalıkla alakası yok dedi ve bizde neden iniyor bilmiyoruz biliyorsanız yazar mısınız teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arom1254 -- 17 Aralık 2021; 0:19:23 >







  • kilo mu aldı. nefes yetmiyorsa yere iniyorlar ve yüksek yere çıkamıyorlar.

  • ShibLeg kullanıcısına yanıt

    Efendim, kafesi peteğin yanına koyduk ve 10 dk felan izledik daha canlanmaya ve yemek yemeye başladı yere inmesinin sebebide üşüyor olabilirmiş o yüzden şuan peteğin yanında her 10 dk da bir bakıyorum bazen çok sıcak olmuştur diye geri kanepeye koyuyorum ama şuan daha canlı.

  • Arom1254 A kullanıcısına yanıt

    kış aylarında, kuşlar uyurken hasta oluyorlar. o yüzden geceleri ön taraf açık kalsın, arka ve yan kısımlar kokusuz parfümsüz örtü ile örtüyorum. ayrıca vitamin desteği veriyorum ve kilo alması için yulaf tohumu verip yağlanmasını sağlıyorum soğukta kendini korusun diye.



    dışkısına takip edin ishal mi diye. sıcak tutun, kendini gelir

  • ShibLeg kullanıcısına yanıt

    Efendim, dışkısına felan bakıyorum ishal değil ve iştahıda oldukça yerinde ve vitaminde veriyoruz genede tavsiyeniz için teşekkürler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arom1254 -- 17 Aralık 2021; 16:59:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.