Şimdi Ara

Muhabbet Kuşumun Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
96
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kuşum kafeste tek ayak üzerinde duruyor ve hareket etmiyor yemini dahi yiyemiyor. Kırık olduğunu düşündük ancak herhangi bir morluk yok ve kuşumun acı hissettiğini düşünmüyorum. Ayağını yukarıya doğru kaldırdığımda felç gibi "pıt" diye aşağıya düşüyor. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?





  • kaç aylık ? ayağı yukardaysa üşüyordur. Kesinlikle kapı yanı gibi esen bir yerde bırakma ceryan olmasın. Oda sıcak olmalı en azından gece yatar ört ve yanına sıcak su torbası koy. Kafesindeki suyu günlük değiştir. Kuş kumu olsun , kalamar kemiğide olmalı. Dal darı en çok sevdikleri şeydir haftada bir iki dal darıyı as kafese. Telefondan kuş sesi aç hergün azda olsa oyna alışsın. Özellikle taze dal darı şuan en önemlisi yemek yeniyorsa diğer şeyleride en yakın zamanda hallet. Özet kuş kumu , kalamar kemiği , temiz su , dal darı olmazsa olmazlar. Sakın ballı yem denilen şeylerden verme vitamin taşı vsde gerek yok kalamar kemiği dal darı kum yeter.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arondir kullanıcısına yanıt

    Yaklaşık 1.5 aylık, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim yerine getirmeye çalışacağım ancak kuş sesi açma olayının kuşun psikolojisini etkilemesinden korkuyorum. Yeni aldığımız için çok ötmüyor ancak sesi açtığımızda çok fazla heyecanlanıp kafesin orasına burasına çıkmaya kalkışıyor ve sesin geldiği yere bakıp kuşu arıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arondir kullanıcısına yanıt

    Şimdi tekrar inceledim ayağını bacağı komple boşta. Ölü bir kuşun bacağı gibi bıraktığım gibi lap diye düşüyor. Fikriniz var mı ne olduğuyla ilgili?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erenpolt E kullanıcısına yanıt

    Bu yazdıklarım elzem minimum şuan yanımda 8 yaşında ve 3 yaşında 2 kuşum var. Dal darıyı dün astım bugün yok pirana gibi yemişler maşallah :D Çok seviyolar. Kuş sesi seviyolar hemen telefona konup oynamaya başlıyolar bir zararı yok bilakis bacacık falan demeyi telefondan öğrendi bir tanesi. Genelde pc kasası üstü sıcak diye orda takılıyolar. Kabloları kemirmeleri zaten en sevdikleri hobileri. Kasanın üstünde heep bir sanat eseri bırakırlar normaldir seviyosan katlanacaksın. Çakal fps oynarken en heycanlı yerinde elime konar şaşmaz sanki oyunu takip ediyor kaç kere öldük elimi ısırdı diye bir normalde yapmaz en savunmasız oldugun rush yediğin anda yapar :D

  • Erenpolt E kullanıcısına yanıt

    Veterinere o zaman mecbur henüz yavru sayılır bilezik takmaya çalışırken zarar görmüş olabilir bilemiyorum. Veterinere götür gitmeden ara her veteriner kuşlara bakmıyor para yok çünkü kuşlarda köpek kedi vs iyi para kaldırıyolar kuşları kim takar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.