Şimdi Ara

muhabbet kuşumun tumurtasında çatlak var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • benim kuşların yumurtladı.4 tane yumurta yaptılar bunlardan iki tanesi yumurtadan çıktı bugünde bir tanesidaha çıkması lazım fakat 1 yumrtada iki tane yuvarlak göçük var.herhangi bir sıvı akışı,leke yok.şimdi bunu nesi tuhaf diyeceksiniz ilk yavru çıktığında yavrunun ve 3 yumurtanın fotosunu çekmitim fotoya dikkatlı bakınca bu göçüğün en 4 gündür olduğu farkettim.yumurtayı kokladım herhangi bir çürük kokusu alamadım.bu yumurtadan yavru çıkarmı ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: patr10felline

    benim kuşların yumurtladı.4 tane yumurta yaptılar bunlardan iki tanesi yumurtadan çıktı bugünde bir tanesidaha çıkması lazım fakat 1 yumrtada iki tane yuvarlak göçük var.herhangi bir sıvı akışı,leke yok.şimdi bunu nesi tuhaf diyeceksiniz ilk yavru çıktığında yavrunun ve 3 yumurtanın fotosunu çekmitim fotoya dikkatlı bakınca bu göçüğün en 4 gündür olduğu farkettim.yumurtayı kokladım herhangi bir çürük kokusu alamadım.bu yumurtadan yavru çıkarmı ?

    Bekliceksin goreceksin. Kırılma çatlama gibi söz konusu değil sanırım. Belkide ilk yumurtladiginda yumurta daha yumuşak ken hafif darbeyle o şekilde olmuş sen farkedememissindir. Göcükluk sonradan olsa ufak bişey dahi olsa o bölgede ufak catlamalar olurdu ama sen yok diyosun. En iyisi beklemek. 4 yumurtadan 2si çıktıysa 4 gün sonra hepsinin çıkması gerekir bu durumda 4 gün bekle bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.