Şimdi Ara

MUHASEBE BUROSU YONETİM SİSTEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Muhasebe bürolarında teknolojinin gelişmesi ile birlikte Angaryalar oldukça artmış bulunmaktadır. Muhasebe Bürosu Yönetim Sistemi MBYS sayesinde Muhasebe Büroları bazı Angaryalardan kurtulmayı başarmaktadırlar, Muhasebe Bürosu Yönetim Sisteminin sunduğu kolaylıklardan bazıları şunlardır.

    GİB'na gönderilen tüm beyanname ve tahakkukların tek tuşla bulut teknolojisi kullanan MBYS ye indirilmesi, siz ve mükelleflerinizin internet olan her yerden evraklarına ulaşabilmesi mümkündür. Ayrıca tüm bu indirilen evrakları tek tuşla tüm mükelleflerinize mail faks sms ile anında bildirebilirsiniz.

    SGK'na gönderilen tüm hizmet listesi ve tahakkukların tek tuşla bulut teknolojisi kullanan MBYS ye indirilmesi, siz ve mükelleflerinizin internet olan her yerden evraklarına ulaşabilmesi mümkündür. Ayrıca tüm bu indirilen evrakları tek tuşla tüm mükelleflerinize mail faks sms ile anında bildirebilirsiniz.

    Mükelleflerinizin VERGİ BORCU nu şifre girmeden TÜM YILLAR birlikte tek tuşla sorgulamanız ve bu sorgulamayı mükellefinize mail faks sms ile bildirmeniz mümkündür.

    Mükelleflerinizin SGK BORCU nu şifre girmeden GECİKME ZAMLI olarak tek tuşla sorgulamanız ve bu sorgulamayı mükelleflerinize mail faks sms ile bildirmeniz mümkün.

    Mükelleflerinizin tüm VERGİ LEVHALARI nı tek tuşla sisteme indirebilir mükelleflerinize tek tuşla mail, faks olarak gönderebilirsiniz.

    Mükelleflerinizin tüm TİCARET SİCİL GAZETELERİ ni şifre girmeden sisteme indirebilir mükelleflerinize tek tuşla mail, faks olarak gönderebilirsiniz.

    Muhasebe burolarının kurumsallaşmasına yönetik sistemde bulunan TOPLU MESAJ özelliği ile mükelleflerinize TEBRİK, KUTLAMA, HATIRLATMA, SİKÜLER gibi bilgileri mail faks sms yolu ile tek tuşla toplu bildirebilirsiniz.

    GİB ve SGK ya göndermeniz gereken evrakların gönderilip gönderilmediğini tek tuşla online kontrol edebilirsiniz.

    Akıllı telefon kullanan mükelleflerinize APP STORE, GOOGLE PLAY uygulaması uzerinden anında bildirimde bulunabilirsiniz, ayrıca mükellefiniz uygulama uzerinden size ihtiyaç kalmadan tum evraklarına anında erişim sağlayabilir vergi sigorta borcunu sorgulayabilir.

    İŞ GÖRMEZLİK raporları sorgulamasını tek tuşla tüm mükellefleriniz için saniyeler içinde gerçekleştirir size gelmeyen rapor var mı görüntüleyebilirsiniz.

    GİB POS RAPORU KREDİ KARTI DÖKÜMÜ sorgulaması nı tüm mükellefleriniz için tek tuşla sorgulayabilirsiniz.

    BA-BS mütabakat mektuplarını mükelleflerinizin ilişkili firmalarına tek tuşla mail faks olarak gönderebilirsiniz.

    Size özel hazırlanacak MALİ MÜŞAVİR WEB SİTESi ile kurumsal kimliğinizi mükelleflerinize yansıtır, mükelleflerinize vereceğiniz kullanıcı adı şifre ile evraklarına sizin web siteniz üzerinden erişimini sağlayabilirsiniz.

    WEB SİTENİZ 7/24 editörlerimiz tarafından güncellenen Muhasebe haberleri, Muhasebe makaleleri, GİB,SGK,KGK,TURMOB duyuruları, Günlük RESMİ GAZETE, Günlük gazete manşetleri, günün videosu, Eğitim senminer videoları, Hava durumu , döviz, TCMB arşiv döviz bilgileri gibi her gün güncellenen zengin içerik.

    WEB SİTENİZ ayrıca dinamik yapıda olup sizin tüm alanlarını kendinize özel düzenleyebileceğiniz bir yapıda tasarlanmış olup, Bizden haberler bölümü, Logo, Referanslar, Hakkımızda, Hizmetlerimiz, banner, Slogan, anket, içerik aktifleme pasifleme, iletişim bilgileri, gibi bir çok bölüm sizin dizayn etmenize imkan tanınmıştır.

    Web siteniz üzerinden ONLİNE MUHASEBE ÜCRETİ tahsilatı yapabilmektesiniz

    daha fazla bilgiye sahip olmak içim Muhasebe Bürosu Yönetim Sistemi resmi sitesiwww.mbys.com.tr adresini ziyaret ediniz.

    MBYS videolarını youtube den "muhasebe burosu yonetim sistemi" başlığı altında izleyebilirsiniz.

    https://www.youtube.com/channel/UCLyupfT_1l409BEMOdS-vGQ/videos





     MUHASEBE BUROSU YONETİM SİSTEMİ







  • Muhasebe Burosu olan Mali Musavirler icin buyuk kolaylik, tebrikler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ücretsiz Ba-Bs Mutabakat bölümü yakında tum Mali Müşavirlerin hizmetine sunulacak, Muhasebe sektöründe öncü bir uygulama olacaktır, tek tuşla tüm mütabakat mektuplarınızı mail veya faks olarak gönderebileceksiniz.
  • Hiç bir mali muşavir sitesinde olmadığı kadar dinamik bir web sitesi sunulmaktadır,

    Web siteniz ile ilgili bir çok kısmı yönetim panelinden kendiniz istediğiniz şekilde dizayn edebilmektesiniz.

    benzer siteler sadece adres, iletişim bilgisi hakkımızda hizmetlerimiz bölümlerine mudehale imkanı verirken, MBYS Mali müşavir web sitelerinde tüm alanlara mudahale niz mümkündür.

    https://www.mbys.com.tr/tr/ozellikler.html
  • Ücretsiz Ba-Bs Mutabakat bölümü yakında tum Mali Müşavirlerin hizmetine sunulacak, Muhasebe sektöründe öncü bir uygulama olacaktır, tek tuşla tüm mütabakat mektuplarınızı mail veya faks olarak gönderebileceksiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.