Şimdi Ara

muhasebe proğramı tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar cari hesap tutabilmek için muhasebe proğramı ne önerirsiniz basit ve kullanışlı olmalı mesela ''NETSİS'' en basit versiyonu veya varsa benzerleri.Sayğılar.



  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by mustimuti</i>
    <br />Arkadaşlar cari hesap tutabilmek için muhasebe proğramı ne önerirsiniz basit ve kullanışlı olmalı mesela ''NETSİS'' en basit versiyonu veya varsa benzerleri.Sayğılar.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Muhasebe işlemlerinde genel anlamda kullanmak istiyorsan. Yani bir muhasebeci gibi.. Sana datasoft oneriyorum. Eta da var ama onun menuleri biraz değişik zor ve yavaş. Dsoft onlara gore daha kullanışlı. Ama yoq sadece kendime ait iş yerindeki iç muhasebeyi tuta bileceğim bir program istiyorum diyorsan o zamanda. Sana Lks oneririm. ßu programların fiyatları biraz yuksektir. Fide fet yazılımın bir programı var. ßununda fiyatı lisans birlikte 100$ deniz yıldızı isminde iç muhasebe takibi için uygun ideal bir program. Cari çek senet fatura irsaliye kasa banka butun kartların içinde bulunduğu güzel kullanışlı wındows 32bit mimari bir program. ßaşka bişi aklıma şu anda gelmiyor.




  • teşekkürler.
  • LOGO alma da ne alırsan al.bilişim fuarını bekliyorum
    "logo buznıs solişıns" bekle beni geliyorum!!!
  • Logo LKS gerçekten kolay ve kullanışlı
  • Logo LKS 2 ile ilgili YTL , tasarımlar , kurulum, versiyon değişim , şifre , yedekleme , sql vb. her tür konudaki yasal bilgi paylaşımı içinhttp://groups.yahoo.com/group/logolks2/
    adresine gelebilirsiniz.

    LOGO LKS Dos, LKS Windows ve diğer serileri ile ilgili konularda uzmanların ve yeni başlayanların bilgi paylaşma,eleştiri,istek ortamını oluşturmaya çalışıyoruz. Yanıltıcı, aldatıcı,yasa dışı olmayan gerçek paylaşım ortamına tüm LOGO kullanıcılarını bekliyoruz.
  • oRKa
  • Akınsoft tavsiye ederim.

    ETA, Mikro , Lİnk ,Logo bunlar türkiyenin eski firmaları, o yüzden biraz fiyatları tuzlu hala DOS versiyonlu programları diğer az bilindik firmaların Win versiyonlarına eş fiyata satıyorlar. Ama şu da bir gerçek ki çok satmaya başlayan firma hemen fiyatını artırıyor.

    Kendiniz araştırıp inceleyin.
    Akınsoft netsis, nebim, Turksa, melsoft, teksoft, datasoft bunlar da daha az bilinen markalar. bunların demolarını vs bulmak mümkün Seçim sizin.
    İhtiyaçlar farklıdır.
  • Merhaba,

    http://tabim.net/on-muhasebe/ öneririm. Ücretsiz deneyebilirsiniz.

    Sorularınız olursa bana ulaşabilirsiniz.
  • En iyi muhasebe programları bu yazıya bakmadan seçim yapmayın bence hocam bulut tabanlı arıyorsanız pronomi iyi bir seçenek

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.