Şimdi Ara

MUHTEŞEM Bİ OYUNMUŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Youtube de gezinirken ageofconan vs wow gördüm izledim videoyu dehşet bi oyunmuş.Kararımı verdim başlıyorum. Başlamadan önce sizlere sorucaklarım var evvela
    Oyun paralımı,premiumlu mu oynayabiliyosun ? (fark etmez)
    Sadece başlangıçta key alsam yeterlimi.?
    Senelerdir knigh bizi yedi dolandı yeter artık.Aradığım oyunu buldum sonunda, görsellik harika.
    Bu oyunu görüpte diyer rpg tarzı oynayalara valla ne diyimki.Wow yanında sinek vızıltısı gibi bunun.
    Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.







  • al bide bunu izle hd de :Dhttp://www.youtube.com/watch?v=T12iLfNf06U

    ayrıca oyunun 15 günlük denem sürümü var oyun 19 euro ,ve aylık olarak 12 euro ödüyorsun,oyun patchleriyle beraber 28 gb civarında,digital download et,15 gb civarı sanırım oda şimdilik bu kadar yeter assasini kasıomda:p
  • Oyun pay2play sistemine sahiptir. Aylik 12.99 euro odersin, Oyunu kutulu magazalardan alabilirsin yada internetten sadece cd key ini alip 15 gb download yapabilirsin + 5 gb civari patch yapcaksin indirdikten sonrada. Guzel sistemin varsa oynarken mest olursun.

    Oyunda 4 ana sinif , her ana sinif altinda 3 er karakter var. Cok kapsamli karakter olusturma ekranindan tut , dövmesine kadar ... Age of Conan gercekten takdir edilmesi gereken yapit , funcom elinde harcaniyor lor ama bakalim yavas yavas duzeltiyorlar. =) Concept leri artirmaya basladirlar. Yeni epic dungeanlar koysalar iyi olcak . Her hafta brc clear , t1 done yapa yapa bunaldik xD



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Viik -- 29 Mayıs 2010; 14:34:13 >
  • Valla ben de eski Knight oyuncusuyum. Bu oyun Knight'a 50 basar. Çok doğru karar vermişsin tebrik ederim.
  • o tarz vidyolara pek inanma.
    tarafsız olmuyor
  • abi video diosun,photoshoplu image değil yav:D ahahaha,t7 li bir hunterla pvp5 gearli,bi rangeri karşılaştır o zaman:D
  • onu kastetmedim.bana güleceğine kafanı az çalıştırsan anlıycaksın.
    adam eğer aocu yüceltip wowu yerin dibine sokmak isterse çok kolay bi şekilde yapar.
    mesela aocun güzel yönlerini wowun kötü yönlerini koyar videoya.
    demek istediğim bu tarz oyun karsılaştırmalarının çoğu tarafsız değildir.
    wow hiç oynamadım.
    o resmi bende gördüm.
    wow oynayan bir arkadaşıma gösterdim.
    biraz baktı resme ve insanlar hunter olamıyor ki bu resimdeki adam hunter değil dedi
    ama bilemicem hiç oynamadım wow.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smarthan -- 31 Mayıs 2009; 22:12:53 >
  • walla age of conan gorsel yonleri hariç wow un cok gerisinde başladı ama şu anda wow dan iyi olmasada içerik açısından wow kadar iyi olmaya başladı! ileride age of conan wow dan cok daha iyi bir oyun olucak hatta 1.5 yaması ile zaten oyle olmasını bekliyoruz :) oynanabilirligin biraz daha geliştirilmesini umuyorum zaten gorsel yonleri cok uzun sure idare edebilecek kapasitede içerigin daha da gelişmesi age of conanı en iyi mmo yapabilir ama oyunun başlarında yapılan hatalar bunu engelliyor işte :) zaten en başta oyun erken çıkmamış tamamı bitirilipte çıkarılmış olsaydı (mesela su anki hali gibi) aoc bir klasik olmuştu şimdiye:)

    birde şu oyun hakında bir yenilik içermiyor diyenlere de guluyorum ,zaten su ana kadar mmolarda combo sistemini gordunuz,fatalitylerri gordunuz hadi herşeyi geçtim guild şehirlerini ve savaşlarını kale alıp kale vermeleri gordunz !! bunlara ragmen yenilik içemiyor gibi laflar donuyordu :)
  • WoW ile AoC karşılaştırmak Ferrari ile Şahini aynı kefeye koymak olur gelin şöyle word pvpde hem mobların hemde playerların kafalarını uçurun bakın o zaman zevk neymiş. combat sistemi neymiş. görüntü neymiş vahşilik neymiş raidleri söylemiyorum daha bk savaşları var Aoc denemeyen çok pişman olur.
  • beyler cd key sadece internetten kredi kartı yoluylamı alınıyor? yada gamesultan vb. gibi bu işi havale yolu ile ayarlayabilecek kuruluşlarda varmı?
  • Evet var. Onu araştır ama ben kutusuyla satan mağazalardan almanı tavsiye ederim..
  • Knight online ı bırakta ister AOC ister WOW hangisini istersen başla. Ben WoW ve AOC oynuyorum. WOW u doğal olarak daha uzun süredir oynuyorum. WoW un görsel betimlemesi farklı olduğu için pekçok insana itici geliyor bunu anlıyorum ama emin ol o da zevkli. O yüzden WOW için sinek vızıltısı demen bence oldukça yanlış.

    Öte yandan AOC daha yeni bir grafik motoru ile yazılmış bir oyun. Dolayısıyla teknolojinin nimetlerinden daha fazla yararlanıyor. Birde oyunun içeriğini belirli bir noktaya taşımaya devam ediyorlar ve bu bir artı. AOC gerçekçiliği baz alıyor ve bu noktada WOW dan çok ayrılıyor. Wow da karşı bir grubu kesip onun cesedini kucakladığında misal "MAKE LOVE not WARCRAFT" achievementı alıyorsun. AOC ta ise tüm gerçek yansımalarıyla Mortal Kombat vari finish him ler mevcut yani Blood & Gore. Bence bu şekilde seçim yapman daha doğru olur. Yani hangi oyunun betimleniş tarzı daha hoş daha yaşamak istediğin daha zevk aldığınsa onu oynaman keyif için geçirdiğin dakikaları zevkli kılacaktır.

    Daha fazla lafı uzatmadan ufak bir trick vereyim. F2P (free to play - Knight,SRO gibi) den uzak dur. P2P (pay to play - AOC,WOW,WARH gibi) bu tarzlardan dene beğen trialle sonra beğendiğini satın al oyna.




  • quote:

    Orjinalden alıntı: Deniztns
    Daha fazla lafı uzatmadan ufak bir trick vereyim. F2P (free to play - Knight,SRO gibi) den uzak dur. P2P (pay to play - AOC,WOW,WARH gibi) bu tarzlardan dene beğen trialle sonra beğendiğini satın al oyna.


    Hah işte söylenmesi gereken en önemli şey buydu. F2P oyunlarda, hile hurda, çoluk çocuk(derken 8-15 yaşı arası) ne ararsan olur. P2P oyunlarda ise oyun belli bir standardın altına düşmez.... Seviyeli oynarsın, zevk alırsın fln fln...

    Ayrıca "trick" yerine "ipucu" olur mu bilmiyorum, şu an o anlamı sadece "ipucu" karşılıyor gibi, ama keşke Türkçe kelime kullansaydın.
  • Haklısın. Özür dilerim. Aradan kaptırmışım.

    İşim gereği sürekli yabancı dil konuşmaktan , yazışmaktan kafam ambale oluyor. Gerçi mazeret değil ama insanlık hali diyelim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniztns -- 5 Haziran 2009; 11:14:21 >
  • wow kadar geniş haritası varmı aoc un ?
  • şöyle sorayım o zaman,wow ilk çıktığında 1 yıl sonra,aoc kadar geniş haritası varmıydı?ayrıca aoc da her map e normal ve epic modda girebiliyorsun,buda 2 ye katlıyor olsa gerek haritaları:D
  • ya aslında yeni eklenen skill efektleri çok köü gelmedi mi sizede.
    oyunun grafiklerinin yanında çizgifilm gibi efektler
  • quote:

    Orjinalden alıntı: smarthan

    ya aslında yeni eklenen skill efektleri çok köü gelmedi mi sizede.
    oyunun grafiklerinin yanında çizgifilm gibi efektler


    Yeni eklenen derken, mesela?

    Pek dikkat etmedim o kadar.
  • Trialini oynadım.2 farklı acc alıp her karakteri deneme şansım oldu.Lakin anladığım kadarı ile karakter dengeleriyle bayağı oynuyorlar ve bir oyunda en çok sinirlendiğim noktadır(nerf).
    Bir player bir karakter açıyorsa o karakterin iyi yada kötü yönlerini bilerek açıyordur.Bu durumda oyunun yapısıyla niye oynarlar anlamam.Ha bilgi topladığım zaman aralıklarıda 2008 yıl sonu bilgileri.Gelen yeni patchlerle karakterler nerf yiyor mu bilmiyorum.
    Birde karakterler çok dengesiz.Dengesizden kastım ya priest sınıfı zor ölmeli zor öldürmelidir keza guardianda.Efendim belki düşük lvlden kaynaklanıyorda olabilir ama aynı lvlimdeki ranger gelip priest olduğum halde(lvl 25)2 okla işimi bitiriyor.Adamı bırakın öldürmeyi yada tek kombo yapmayı yanına yaklaşamıyorum.Bu nasıl priest mantığıdır çözemedim.Ha yazmışlar yok efendim 40 lvlde iyidir sonra support olur vs.Yahu ben oyunun yarı lvline kadar ezildikten sonra supportluk yapsam ne yapmasam ne.O lvli nasıl görücem.Guild lazım pt lazım destek lazım,e ben free olarak takılamayacak mıyım.Ha oynadığım kanal rp-pvp yeri gelicek ölücem paşa paşa gangimi yiyecem kabul ama hep ezil hep ezil nereye kadar usta.Efendim imba bişey istemiyorum ama priestim yahu priest.Oyunda lvli en kolay kasan karakter olmalıyım.Bear shaman açtım oyunu oynadığım güne lanet okudum.Soldier sınıfıyla 2 hatta zorlasam 3 mobu alabilirken koskocaman priestle bırakın 2 yi birde yatıyorum.Diyorumya kaçarak kendimi en iyi koruyan sınıf olmalıyım.Ha bunun üstü nedir; guardian.Kaçmadan kendini koruyan sınıftır.1,05 le anladığım kadarı ile birkaç sınıf daha plate armormu ne giyoyormuş,guardlar isyanda,nerde kaldı guardlık diye.Oyun yapımcıları oyunun dinamikleriyle neden bukadar oynarki.Durmadan nerflenmesine rağmen karakterlerini kasan arkadaşların önünde saygı ile eğiliyorum,Allah'tan oyunun başından oyunu oynamamışım,yoksa monitörü parçalardım.
    Oyunun stabilitesi halen sağlanamamış görüntüsü çiziyor,belkide yanlış yorumluyorumdur.Ancak dediğim gibi monitörümü parçalamak istemiyorum.

    Birde şu görsellik boyutuna gelelim.Oyunun gerçekcilik boyutuna gram lafım yok lakin çevre çok mat abi.Ot sallanmıyor ağaç sallanmıyor.Bu adamlar geafik motoru olarak ne kullanmışlar.Azcık renk paleti kullanılır.Çok donuk renklerde oyun.Ya tamam heryer cıvıl cıvıl olsun demiyorum zaten sevmemde ama çok kötü dış mekan tasarımı.
    Birde skill mantığı çok basite indirgenmiş.Ya aynı şekilde kılıç salla dur.Hoşuma gideceğini düşünmüştüm ama yanılmışım.Gerçi oyun öyle bir arayüzü varki skile bakmaktan skilin yapılışını göremiyorum.İnsan biraz özgür bırakır orayı yav.Numlock alt tuşlarını kullanmasam 5 den fazla skill kullanamayacağım.Tam anlamıyla iğrenç ötesi.Skill olayına devam edeyim.Oyunlarda en çok seviğim karakter assas tarzı karakterlerdir.Asass olan arkadaşlar ufacık bıçaklarla durmadan sokma görselliğinden bıkmadınız mı?Ya bi döner tekme apargat vs yok bomboş bıçağı sok dur.Efendim niye bıçak, çitf el kılıç niye kullanamıyorum.Efendim koy oraya iki tane muşta yap elemanın skillerini döner tekmeli,yanarlı dönerli off tadından yenmez.Vallahi çok mmo oynamışlığım yok ama oynadıklarımın içinde asass zevkini tattıran tek oyun cabal.
    Yani kombo yapıyorsun aynı hareketler.Ya yana sallıyor ya sola sallıyor.Fatalityler çok güzel lafım yok mükemmel dizayn edilmiş.
    Neyse Conanın büyülü dünyasında da aradığım zevki bulamadım,size iyi oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXCELANCEE28 -- 10 Haziran 2009; 0:16:15 >




  • Oyunun combat sistemi bence iyi evt bir zaman sonra aynı vuruşları yapmak insanı sıkabilir tabi herşeyi solo yaparsan oyun esas lvl 80 sonra başlıyor raid bk savaşları vs. esas bunlar zevk veriyor insana bence hemen kafana takma bu olayları mesela lvl 40 kadar bow imba bir karakterdir yaklaşamdan işini bitirir bu genelde bütün class karakterleri için geçerli o yüzden hemen benim karakterim kötü vs. deme mesela ben düşük lvl veya yüksek lvl birçok karakter açtım denedim en iyileri necro, tos ve hox diğerleri idare eder ama kasma açısından bu 3. şaşma derim pvp çok iyidir bu 3'ü evt dedikleinde haklısın hala sınıflar arası bir denge yok hala çok üstün class bulunmakta 1.05 ile baya bir düzelme olacak deniyor umarım dedikleri kadar iyidir bu yamada bizde bu sıkıntılardan kurtuluruz rp-pvp kasıyorsan nick ver bende orada düşük lvl pvp kasıyorum olmadı birlikte takılır pvp exp kasarız.




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.