Şimdi Ara

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Kundaklandı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
163
Cevap
0
Favori
7.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: J.McNulty


    quote:

    Orijinalden alıntı: alex59


    quote:

    Orijinalden alıntı: J.McNulty


    quote:

    Orijinalden alıntı: alex59

    Uğur Dündar, Rahmetli Levent Kırca, Rahmetli Kenan Evren ve Müjdat Gezen gibi yıllardır bu vatan için çalışıp şimdiye kadar tek bir kötülüğünü görmediğim insanların vatan haini olduğu ama mafya babalarının vatan sever olduğu bir devri yaşıyoruz. Tarih bunları hep yazacak ve bize kara leke olarak kalacak.




    Ya birşey soracağım, bu adamların tek kötülüğünü görmedim diyorsun. Bu kişilerin zamanında Müslümanca yaşamaya çalışan kişilere karşı yaptığı karalamayı hiç mi görmediniz ? Hiç mi yok yani. Bu adamlar melek ondan millet düşman kesiliyor bunlara ?

    Arkadaş bi gidin ya, görmeyenler tayyip öncesi bu millet kiliselere gidiyor müslümanları taşlıyor sanır.
    Tutturmuşsunuz bir din, bir türban burdan prim çıkarıyorsunuz. Size göre baş örtüsü olan hastanelerden kovuluyordu ama ne hikmetse benim rahmetli annem 5 vakit namaz kıldığı baş örtüsü takdığı halde ne bir kez aşağılandığını ne bir hastaneden kovulduğunu duymadım görmedim.

    Bu adamlara gelince biri insanların pis gıdalar yemesini engellemek için çalıştığını, diğerinin insanlara biraz tebessüm olsun diye kılıktan kılığa girdiğini, bir diğerinin ise sanat adına açtığı merkezde sanat için varını yoğunu harcamasından başka bir şey görmedim ben.

    Ben buraya daha neler yazarım ama sizde maduriyet ve mazeret bitmeyeceği için bu kadar kafi.
    https://www.youtube.com/watch?v=H9b43_1ATQg
    https://www.youtube.com/watch?v=cCG7Dvfdars

    belgeyle konuşalım..
    https://www.youtube.com/watch?v=gw9xYHhG7IM

    ........

    Müslüman yaşamaya çalışanları küçük görüldüğü ezilmeye çalışıldığı bir gerçek. Ne Mutlu annen için birisi sorun çıkartmamış. Ancak birileri çıkartmış. Düşün senin annen namaz kılıyor diye birileri problem çıkartıyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=JF8q00XhBFc

    Örnek bunun gibiler ve emin ol bu kafadakiler azınlıkta değil.


    @wehrmacht ben yazarken sende yok öyle şeyler gibisinden yazmışsın..


    İstisnalar kaideyi bozmaz. kimsenin başına örtüsüne akrışan olmadı memlekette bunu savunanlarda zaten hep neidüğü belirsiz istisnalarla geliyor benim ailem örtülü insanlar var ordu evlerine gayet girebiliyorlardı hiç sıkıntı hissedeni duymadım

    daha merve kavakçı örneği ortada düne kadar onunla mağdurdunuz ne oldu kocası amerikaya çalışıyor neredeyse ajan kendide fetocu çıktı fısss nedir?

    15 temmuzu gördünüz demekki haklı bir tarafıda varmış başına örtüsüne namazına bakıp atanan insanların gücü ele geçirdiğinde neler yapabildiğine hepimiz şahit olduk bedelinide sadece onlar ve onları sırtlayanlar değil tüm ülke ödedi ödemeyede devam ediyoruz

    Sürekli mağduru oynamak bence zor ama siz başarılısınız sadece islamı yaşamak yetmiytor hiç birinize aranızdan biride kendisi için birşey istesin hep başka mağduriyetler ama sonuca geldimi hepiniz mağdursunuz bu sonuç size hayret vermiyormu




  • quote:

    Orijinalden alıntı: J.McNulty


    quote:

    Orijinalden alıntı: wehrmacht


    quote:

    Orijinalden alıntı: J.McNulty


    quote:

    Orijinalden alıntı: wehrmacht


    quote:

    Orijinalden alıntı: J.McNulty


    quote:

    Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

    Dincilik; Insanligin en buyuk belasi, ulkemizin kanayan yarasi ve vebasidir. Hic eline benzin bidonu alip da herharngi bir binayi atese veren Ataturkcu gordunuz mu ?

    Teror, barbarlik, kundaklama, bombayla insan havaya ucurma, kafa kesme ve daha ne kadar ilkellik varsa bunlarda. Hic sasirmiyorum artik.

    Peki sen hiç milletin karısına kızına kapalı olanlara vs sürekli hakaret eden Dindar gördün mü.? Yazdıklarının dinle alakası olmadığını çok iyi bildiğini düşünüyorum. Kundaklama yapıldıysa tabiki yanlış. Ancak Müjdat gezen denilen şahsiyetin de ne kadar ahlaksız olduğu malum

    kapalı açık erkek dişi fark etmiyor yayın yasağı var hergün yeni bir olay duyuyoruz. ama siz utanmıyorsunuz tüzünüz kızarmıyor.

    Dindar geçiniyorsunuz lafta sadece her türlü aşırılık yasak sizler dinda değilsiniz

    Utanmıyoruz yüzümüz kızarmıyor sebep ? Ne yaptığımı gördün ? Yada yazdıklarımdan nasıl bir anlam çıkarttın çok merak ediyorum.

    Yaptığını görmedim ama yapanı aklamaya çalışıyorsun gördüm.
    Günaha girenin suça i,ştirak edenin dinine inancınamı bakıyoruz
    Utanmıyorsunuz çünkü dindar diye bir tanım yapıyorsunuz sonra suçu reddedilemeyecek şekilde ortaya konulduğunda yzünüz kızarmıyor dindar değildi diye sıyrılıyorsunuz.

    dindar karıya kıza sövmez eziyet etmez demişsin bunun dinle diyanetle işi ney adam sadistse edepsizse dininemi bakıcaz

    Aklamaya nerede çalışıyorum ya nerenle okuyorsun ? Kundaklamayı yapan kimse teröristtir diyorum. Dindar kelimesi dinine sadık kalmaya çalışan olarak çevrilebilir. Senin inandığın din sana öldürme diyorsa öldüren o dinden değildir. Yeterli değil mi anlatmak için.

    Ben suç işleyenin dinine bakmıyorum. AYRICA BU KUNDAKLAMAYI KİMİN YAPTIĞI DA DAHA BELLİ DEĞİL. hani siz üstün adaletli insanlar hemen bunu dindar kişilerle bağdaştırıyorsunuz ya.

    Değil demekki siz istediğiniz gibi dini eğip bükemezsiniz efendi savunduğunuz insanlar suç işliyor ama siz savunuyorsunuz taki suçlarını inkar edemeyeceğiniz noktada onları din dışı ilan edip sıyrılıyorsunuz

    Konu kundaklama değil senin dindar kimsenin karıya kıza laf ettiğini gördünmü diye sormuşsun o ama işine gelmedi işine geleni savunuyorsun benid onu idda etmekle isnat ediyorsun klasik trol refleksi




  • Kimse boşuna müslüman o bu yaygarası yapmasın. Bunu yapan ve nilhan dengesizine sahip çıkanlar müslüman değil, allahtan korkmayıp kuldan korkan nasıl müslüman olabilir? Bunlar kula kul olmuş durumdalar. Gerçek müslümanlar ilime, sanata, felsefeye önem veren insanlardır, karşıt görüş lafını duyunca ağzından salya akıtan hırlayan tipler değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: webbie


    quote:

    Orijinalden alıntı: YveJhin

    Madimakcilar gene cikmis duyar kasiyor.



    3900 sene gecse halen konusup pirim yapacaksiniz

    Madımak'ta tanıdığım ve dünyada hiçkimseye zararı olmayan biri öldürüldü. Maraş'ta, aralarında dayımın da olduğu akrabalarım öldürüldü.

    Gel de "Duyar kasma" olayını benim yüzüme söyle. Sizin için hiç bir insanın değeri olmayabilir, fakat bizim için insanı insan olduğu için sevmek önceliklidir. İşte bu nedenle, size karşı sevgi beslemek için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz.

    Hocam boşver bu zihniyet adam olmaz. Yazık buna günlük hayatta arkadaşım diyenlere.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rindaman

    Bölünmüş bir toplumdan manzaralar.

    Kürt
    Laz
    Çerkez
    Alevi
    Ermeni
    Sünni
    Ateist
    Köylü
    Beyaz Türk
    Osmanlıcı
    Atatürkçü
    Dindar
    Yobaz
    Dindar CHP'li
    40 Çeşit Cemaat
    Marjinal
    Elitist
    Gezici
    Terörist
    İşid'li
    Zaza
    PKK Sempatizanı
    Dış Mihrak
    Vatan Haini
    Türbanlı
    Türbansız
    Fetöcü
    Evetçi
    Hayırcı
    Satanist
    Aydın
    Gerici




    Kendi kendimizi yabanci istihbarat orgutlerinin tam da oyun kuracagi konuma getirdik.



    Pardon ben getirmedim. Getirenler sagolsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet demedigimiz icin biz terorist oluruz ama bu adamlar kahraman olur, polis yakalasa Turkiye sizinle gurur duyuyor diye bagirirlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KayhanKaan


    quote:

    Orijinalden alıntı: dodoruh


    quote:

    Orijinalden alıntı: KayhanKaan

    Kundakçı yakalanmadan Müslümanları yargılayıp mahkum etmiş laikçiler hele bir yakalansın kimin köpeğiymiş görelim ondan sonra konuşuruz.

    Siyasal Hristiyan akıt gazetesi pezevenk dediyse Hristiyanlar yapmıştır hocam. Suçu neden Muslumanlar'da arıyorsak.

    Müjdat Gezene kendi deyimiyle YOL GÖSTERİCİ demek istemişler hocam





    Haberden aylık cringe dozumu aldım teşekkür ederim. Kesinlikle yol gösterici demişlerdir. +Blok




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1907Fatih1907

    Az bile yapmışlar

    Daha çok mu yakmalılardı?
  • Tiyatrocudan iyi bir tiyatro izledik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evetçiler kundakladı
  • ø kullanıcısına yanıt
    Su olaya bile laf atiyorsunuz? Sizlere gore madimak olayi da tiyatroydu herhalde. Gercekten bu kadar mi nefret dolusunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HeroTech


    quote:

    Orijinalden alıntı: Devian

    Müslümanların en iyi bildiği şeylerden biri "yakmak" tır.Yakmak , yok etmek , öldürmek , tüketmek liste uzar gider.

    Eğer gerçekten bir yaratıcı olsa idi müslümanları yeryüzünden silerdi veya hiç yaymazdı bu dünyaya.Bir yaratıcının olmadıgının en büyük kanıtıdır müslümanlık.Çünkü hiçbir tanrı bu kadar faso , bu kadar bozuk bir inançı ve bu insanları dünyaya getirmez.



    bravo
    daha ateist daha kafir yanıtlar bekliyoruz. neticede müjdat gezen denen dinsizin sataşmaları gözünüze batmaz ama daha kim olduğu belli olmayan biri için dindar diyip müslümanlara islama vurmaya başlamışsınız. bravo size. din düşmanlığınız kibrinizi artırsın kibrinizle yok olup gideceksiniz. korkmayın yakılıp yıkılmazsızın. yok oluşunuz eşsiz, dünyada kabul görmeyen saçma fikirlerinizin kabul görmeyişindendir.

    bak ne doğru demişim en iyi bildiğiniz şey yakmaktır diye... Sen diyorsun ki Müjdat Gezenin sataşmaları gözünüze batmaz ama benzin döküp insan yakmak gözünüze batar :) Sizin akıl sağlınız yerinde mi güzel kardeşim ? Eğer Müjdat Gezen sana veya senin inandıgın birşeye küfür etmişse gidip dava açarsın.Ha yada senden ona küfür edersin bu kadar basittir bu.Adam yakamassın , bir saçının teline bile dokunamassın.Gelişmiş ülkeler gelişmiş toplumlar bunu gerektirir.

    Valla yakılıp yıkılıyoruz ben sana müslümanların yakıp yıktıgı binlerce olay koyarım buraya. Sonu yok sizdeki gaddarlığın.Sadece müslümanlık değil tüm dinlerin gaddarlığı... Valla biz yok olmuyoruz yok olan dinler.100 yıl önce dinlere inanlar dünya üstünde %90 larda iken şimdi %50 lerde artık.. Dünya üstünde 2 milyar hristiyan 1.5 milyar müslüman 1.4 milyarda inançsız var.İstatistiklere göre önümüzdeki 100 yılda dinlere inanlar %20 lere kadar düşecek şu an öyle gidişat.Kimin yok oldugu ortada siz zaten birbirinizi yok etmeye başladınız başkasının size birşey yapmasına gerek yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: J.McNulty


    quote:

    Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

    Dincilik; Insanligin en buyuk belasi, ulkemizin kanayan yarasi ve vebasidir. Hic eline benzin bidonu alip da herharngi bir binayi atese veren Ataturkcu gordunuz mu ?

    Teror, barbarlik, kundaklama, bombayla insan havaya ucurma, kafa kesme ve daha ne kadar ilkellik varsa bunlarda. Hic sasirmiyorum artik.

    Peki sen hiç milletin karısına kızına kapalı olanlara vs sürekli hakaret eden Dindar gördün mü.? Yazdıklarının dinle alakası olmadığını çok iyi bildiğini düşünüyorum. Kundaklama yapıldıysa tabiki yanlış. Ancak Müjdat gezen denilen şahsiyetin de ne kadar ahlaksız olduğu malum

    Aaa tabı canım gorur muyuz hec oyle bır sey

    Aaaa düşüncesı bıle ayıp ! Çok ayıp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: adnansetek


    quote:

    Orijinalden alıntı: webbie


    quote:

    Orijinalden alıntı: YveJhin

    Madimakcilar gene cikmis duyar kasiyor.



    3900 sene gecse halen konusup pirim yapacaksiniz

    Madımak'ta tanıdığım ve dünyada hiçkimseye zararı olmayan biri öldürüldü. Maraş'ta, aralarında dayımın da olduğu akrabalarım öldürüldü.

    Gel de "Duyar kasma" olayını benim yüzüme söyle. Sizin için hiç bir insanın değeri olmayabilir, fakat bizim için insanı insan olduğu için sevmek önceliklidir. İşte bu nedenle, size karşı sevgi beslemek için elimizden geleni yapmaya devam ediyoruz.

    Hocam boşver bu zihniyet adam olmaz. Yazık buna günlük hayatta arkadaşım diyenlere.

    Gercekten haklisin. Birileri iyi olmus der, digerleri tiyatro der. Icleri bu kadar kin ve nefretle dolmuski ne dediklerinin farkinda degiller. Bu parti fanatizmin de otesinde bir sey.

    Trollugune yapiyorlarsa zaten yaslari yeterince buyuk degil, olayi anlamiyorlar demektir ama ciddilerse cevreleri de bunlar gibidir zaten.




  • O değilde sokaklara seçim afişleri asmışlar, terorün kokunu kazımak ıcın evet dıye. Ulan daha dune kadar fetoya hoca dıyıp mıtıngler olımpıyatlar duzenlıyordunuz. Pkk ya acılım yaptınız, sehıtlere kelle dedınız, işide ofkeli gencler dıyordunuz. 15 yıldır ulkeyı yonetıyorsunuz teroru dahada yaydınız her hafta bomba ve her gun sehıt haberlerı gelıyor. Sankı 15 yıldır ulkeyı bunlar yonetmıyormuş gıbı terorun kokunu kazımak ıcın evet deyın dıye afışler asıyorlar.

    15 yılda bıtırseydın ya sen dıktator olunca mı bıtecek ? Yoksa Baskanlık sıstemı gelınce doğuyu pkk yamı bırakacaksın eyalet sıstemı bahanesıyle utanmazlar.
  • Muhafazakar kesime her zaman nefret söylemlerinde bulunursa, konuşması itici olursa olacağı bu malesef. Herkes ektiğini biçer...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atatürk'e özel din var da bizim mi haberimiz yok ? Put ne alaka açıklar mısın ?
  • cami neden kirmamis acaba cami kirsa perdelerden vs butun bina yanardi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: messevim

    Muhafazakar kesime her zaman nefret söylemlerinde bulunursa, konuşması itici olursa olacağı bu malesef. Herkes ektiğini biçer...

    Fethi Sekin'in memleketine gidip



    "Fethi Sekin'i vuranlar hayır diyoooor!!" Diyen bir cumhurbaşkanı var ülkede. Ve onu alkışlayan 25 IQ'lu topluluk.



    Karşılığında ne bekliyorlar ki , saygı mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eagle16 kullanıcısına yanıt
    Suçlu yakalanıp hapse tıkılınca, ziyaretine gidip sorarsın.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.